Şimdi Ara

75 INCH TV TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bütçe max 45Bin TL olacak şekilde, ara ara PS5 oynadığım genelde internet tabanlı yayınlar izleyeceğim ( karasal uydu yayını izlemiyoruz ) bir tv tavsiyenize ihtiyacım var. Bu noktada 60Hz yenileme hızı bana yeterli olacak mı yoksa en az 120 hz cihazlara mı bakmalıyım ? (PS 5 performansı için ) Onvo fiyat olarak diğer markaların 55 inc fiyatlarına 85 inc ürünler satıyor hem de QLED olduğunu idda ediyor. Bu bağlamda ONVO bir tercih olabilir mi ? Yoksa nispeten daha kaliteli olduğu bilinen TCL marka bir 65 ya da 75 inc tv mi tercih edilmeli ? Tavsiyelerinizde model numaraları da paylaşırsanız çok makbule geçer.

Teşekkürler.

• Eger amacınız oyun ise butcenizi artırıp tcl c755 almalisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt

Yani açıkçası sadece oyun değil, haftada 1 bilemedin 2 kez açılır ps evde. Ama yine de televizyonu değiştirdiğimize değsin 75 inc'in tadı çıksın derdindeyim. Açıkçası hiç 120hz tv de ps5 deneyimlemedim gerçekten aradaki 20k TL fiyat farkına değer mi değişim oluyor mu ki ?

• berkagul B kullanıcısına yanıt

75cinc bence standart artik. Daha altina inilmemeli. Ps5 icin 144hz onemli. O yuzden 75c755

Teşekkürler

• TCL 75c655GTV Bu tv yi önerir misiniz?

• İmkan var ise 755 i öneriyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    55 inc TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    43 İnç TV Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ShinQda kullanıcısına yanıt

Oralara çıkma şansım yok ne yazık ki, tam olarak ne farkı var kâğıt üzerinde iki modelin? Teşekkürler

Oyun oynamazsaniz c655pro cok guzel tv dir. C655 yerine c655pro tercih edin. Cok fark var

• Merhaba tavsiye için teşekkürler, fiyat olarak bütçemi ne yazık ki aşıyor. Benim kararsızlığım tamamen şu, aradaki fiyat farkı bu tarz bi tv almakla atıyorum, Onvo,grundig,vestel tarzı uygun yollu bir tv tercih etmeye değer mi ? Yoksa dediğiniz gibi 45 'i veren 47-48 'i de zorlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkagul -- 28 Mayıs 2025; 16:17:35 >

Böyle saticilardan urun almayin. Başınıza bela alirsiniz. Su an vatan da indirimler var. Kaçırmayın

• trendyol.com
    TCL 75T8B 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED Gaming TV - Fiyatı, Yorumları
    https://www.trendyol.com/tcl/75t8b-75-190-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-qled-gaming-tv-p-852434037

Yorumlarınızı rica ederim :)

75inch C655pro aldım teşekkürler tekrar cevabınız için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.