Şimdi Ara

75 bine sıfır clio 1.2 120 edc icon alınırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
20.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cesur_0342

Duzeltme icin tesekkurler ben 0.9 tce leri 115 bg saniyordum. 90 bg imis.

Birsey soracagim bu otomatik cliodaki sanziman edc sanziman midir?

Evet edc şanzıman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçen hafta sonu kiraladim İzmir'de ses sistemli dokunmatik ekranlı 1.5dci dizel otomatik 300km karışık 1-2 saat duran trafik ara gazlamalar vs 4.8lt yaktı. Aynı kullanımın 600kmlik daha az trafikli senaryosunda focus dizel düz vites 4.5 yakmıştı. Yakıtı böyle özetleyebiliriz.

Ama iş yol tutuşuna gelince gerçekten hissiz bir araç. Direksiyon öyle bir şey ki ne kaydığını ne yola tutunduğunu hissettirdi bana yapaydi resmen. Sanjımani bek beğenmedim yokuş aşağı frene bastığım halde devir yükseltip motor freni yapmadı. Bir kaç kere ani hızlanmalarda resmen sapıttti hareket eden aracı 1.vitese attı redline i sonladi resmen. Ses sistemi ve dokunmatik çok güzeldi. Özellikle efsane bir ses sistemi var baslar düzey oldukça yüksek. Ama gel gelelim ki içi Dap dar. Gerçekten çok dar araba resmen 2 kişilik anasını satayım şu bagajı 10cm dar yapında arkaya diz mesafesi bırakın biraz. 1.80 boyum var 1.90 arkadaş arkada can çekişti resmen. Malzeme kalitesinin koltuklarin felan bir esprisi yok. Mutlaka yan platikli ve o siyah jantli olan modelden alın oldukça güzel gösteriyor aracı. Farları da oldukça iyiydi. Eğer arka tarafı dert etmezseniz dizel otomatik olanı alın derim. Bir de o paraya ikinci el D segmenti düşünmez misiniz? Hiç değilse paranın hakkını verir. Insignia mondeo vs gerçekten araba sürüyorum dedirtir bunun yanında .

• Hocam ben de icon 0.9 turbo 90 beygir var.1.2 bunun geliştirilmişi diye biliyorum.0.9 bile çok iyi performans veriyorken 120 beygir sizi atmosferik den sonra tatmin eder.Donanım olarak da sizi mutlu edicektir. Düşünmeden alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcngzhn34

quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Astra J 1.6 atmosferikten sonra tüketim ve performans olarak iyi olur, fakat Astra'nın verdiği güveni, yol tutuşu beklemeyin Clio'dan.

İlla sıfır olacak deyince bu fiyata sadece b segmenti alınabiliyor artık, otomatik isteniyorsa. Alternatif olarak turbolu Fabia 1.0 TSI DSG'ler var Style donanım dolu ama galiba Clio kadar dolu değil led farları filan yok fakat tüketimi 1.2 TCE Clio'dan yarım litre kadar daha az. Performansı da yakın.

0 kriterinden vazgeçilebilirse c segmentte alternatifler var.

hocam şimdi aradım 1.5 dci icon edc 103 küsür binden 86 bine düşmüşler.öncelik sıfır ikinci elde otomatik şanzımanda sıkıntı olabileceği için pek sıcak bakmıyoruz hem garanti mevzusu falanda var. bütçe 85-86 bin civarında, daha fazla zorluyoruz :)

Hocam Şuanda 1.2 TSI DSG Style Leon'un 90 bin liste fiyatı var ve indirimle 85lere bırakıldığını okumuştum 0 araç konusunda, bence bir Seat'tan fiyat alın, Astra'dan sonra yine en azından c segmenti otomobilden devam etmiş olursunuz.

Tüketim ve performans dengesi yine Astra'ya göre iyi, arka diz mesafesi daha geniş bir otomobil. C'den B'ye inmemiş olursunuz hem segment olarak.

• Evet 76 sanderoyaa vereceginize 85 e sifir leon almak daha mantikli

• Tup takiliyor mu bunlara ? Tupsuz binenin ya maasi bol ya parayi kolay kazaniyordur

• Clio içi 75 ve 85 ki rakamlar gayet uygun olacağı günler gelecek diye forumdaşlar söylenirken hiç inanmamıştım . Artık inanıyorum

Benim tek önerim var. 85 e aldığınız clio kaça satabilirsiniz bir düşünün. Bence 10-15 yıl satmamanız lazım ki kar edeseniz. Veya 250-300k km. Demek ki 2018 de millet 100k lara clio alacak pazarlık ile. Bence millet son sıfır alımlarını yapıyor

• Bütçe 80 civarıysa ve dizel şart değilse ben Polo 1.0 TSI DSG alırdım. Clio’dan kat be kat kaliteli bir araç. Comfortline donanım gayet güzel. Highline ise 85-86 civarı bırakıyorlar. Ha dizel alınacaksa Clio derim.

• Bence otomatik Egea almak daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hiç kaçırma 75TL şu ortamda çok iyi fiyat.... (Param olsa kesin alırım)

Ben ICON Clio kullandım, teknolojik olarak dolu bir araç. Güvenlik açısından da diğer B sınıfı araçlardan daha iyi.

Eco sürüş modu var. Şehir içinde yakıtı düşürürsün yoğun trafikte.

EDC konusunda bir fikrim yok. Ama ikinci el olarak satarken çok avantajlı olur. Kadın sürücülerin tercihi.

Yakıt olarak seni üzmez. Turbo herşeyi toparlar. Ben 1.2 16v 75hp atmosferik olanını kullandım. Motor ölüydü resmen. 120hp olsa kesinlikle satmazdım.

Ben olsam 10 bin TL fark verip dizel almam. (Bu benim görüşüm) Belki de aradaki fark kapanana kadar arabayı satarsın :)

Bu arada aracın ICON olduğundan emin olsun. Touch paket olmasın kesinlikle. Bir de aracın model yılı kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofamof

Hocam hiç kaçırma 75TL şu ortamda çok iyi fiyat.... (Param olsa kesin alırım)

Ben ICON Clio kullandım, teknolojik olarak dolu bir araç. Güvenlik açısından da diğer B sınıfı araçlardan daha iyi.

Eco sürüş modu var. Şehir içinde yakıtı düşürürsün yoğun trafikte.

EDC konusunda bir fikrim yok. Ama ikinci el olarak satarken çok avantajlı olur. Kadın sürücülerin tercihi.

Yakıt olarak seni üzmez. Turbo herşeyi toparlar. Ben 1.2 16v 75hp atmosferik olanını kullandım. Motor ölüydü resmen. 120hp olsa kesinlikle satmazdım.

Ben olsam 10 bin TL fark verip dizel almam. (Bu benim görüşüm) Belki de aradaki fark kapanana kadar arabayı satarsın :)

Bu arada aracın ICON olduğundan emin olsun. Touch paket olmasın kesinlikle. Bir de aracın model yılı kaç ?

ikiside icon paket 1.2 edc 75 bin tl 1.5 dci edc 86 bin tl.2017 model araçlar bayinin elinde 2-3 tane kalmış satmak için biraz uyguna veriyorlar

şimdi bi tane 1.5 dci bulduk 2017 model icon edc 10 binde onada 77 istiyorlar. kafamiz karıştı valla

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Tup takiliyor mu bunlara ? Tupsuz binenin ya maasi bol ya parayi kolay kazaniyordur

Avrupa’da bunun için bol para’ya ihtiyaç yok kolay para kazanmayada gerek yok bir işin varsa alır ve kullanırsın

• 1.5 DCİ yi kaçırma derim.fiyat çok uygun..1.2 alınmaz bence...ben sahsen sevmiyorum.araba çok güçsüz oluyor.benim hakimiyetime cevap vermiyor...1.5 iyidir idare eder iş görür...1.2 ye bulaşma derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrumud -- 28 Aralık 2017; 13:53:10 >
  • joy paket bende var.bu arabanın olayı motor ve vitesi.gerçekten iyi çünkü. mtv si düşük. 7.5litre yakıyor ortalama.bagaj-arka koltuk geçen seneki polodan iyi.geyik testlerinde çoğu arabadan başarılı.kötü yanları, 80den sonra rüzgar sesi alıyor kelebek camların oradan.belki düzeltmişlerdir şimdi ama sanmıyorum :D renonun öyle huyları yok. plastik ucuz malzeme
  • clio 1.5 dci icon edc + opsiyonlar, hatasız 10 binde lansman rengi (yoğun kırmızı) şeklinde 76750ye anlaşıldı.Kaporayi verdik.Tavsiyeler için teşekkürler.

• hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gediklii

hayırlı olsun

eyvallah hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurcngzhn34

clio 1.5 dci icon edc + opsiyonlar, hatasız 10 binde lansman rengi (yoğun kırmızı) şeklinde 76750ye anlaşıldı.Kaporayi verdik.Tavsiyeler için teşekkürler.

Hayırlı olsun güzel seçim bu piyasada uygun fiat

• mrumud M kullanıcısına yanıt
    Çok güçsüz dediğiniz 1.2 tce motor turbolu 130 beygir. Basinca arabanın onu kalkacak gibi oluyor. 1.2 EDC Clio 130 bg turbolu. Siz hangi güçsüz arabadan bahsediyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrumud

1.5 DCİ yi kaçırma derim.fiyat çok uygun..1.2 alınmaz bence...ben sahsen sevmiyorum.araba çok güçsüz oluyor.benim hakimiyetime cevap vermiyor...1.5 iyidir idare eder iş görür...1.2 ye bulaşma derim...

1.2 motor 1.5 dci'ın içinden geçiyor hocam.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.