Şimdi Ara

73 TL || Duracell CEF 14 Şarj Cihazı (2* AA + 2* AAA) || Çiçeksepeti / Papara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
5
Favori
7.270
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 Şubat, güncelleme: Müşteri hizmetleri yardımcı oldu, siparişin birinin ulaşamadığı teyit edildi. Gelmeyen sipariş için sipariş girişi yapıldı. Ürün ulaşınca yaşanılan aksaklık giderilmiş olacak. Ben çok daha zor bir süreç yaşayacağımı düşünüyordum. (çünkü oldukça sıkıntılı bir problem, neyseki o kadar uzamadı problem. Sipariş ulaşınca tekrar güncellerim.)

24 şubat, güncelleme: Sipariş elime ulaştı. Kargodan tek ürün çıktı. Müşteri hizmetlerini aradım. Konunun son sayfasına gelişmeleri yazdım. (çiçeksepeti sipariş sayfasında iki ayrı sipariş gözüküyor, fakat iki ürünün takip numarası aynı. Tek takip numarası olan kargo ulaştı, teslim aldım. İçinden tek ürün çıktı. Ama sistemde iki sipariş de teslim edildi durumuna düştü.)

Çiçeksepeti.com
    Duracell CEF 14+4 Yüksek Hızlı Şarj Cihazı
    https://www.ciceksepeti.com/duracell-cef-14-4-yuksek-hizli-sarj-cihazi-kc7337921

Fiyatı en ucuz çiçeksepeti'nde 73 lira (dün HB'da 65 liraydı)
    Dün çiçeksepetinde 84 liraydı alsam mı almasam mı derken bugün günün indirimi diye 73 liraya inmiş. Kargo ücretsiz olarak 58 liraya (yeni üyeliğe 15 tl hediye çeki) almak mümkün.

Ben iki tane aldım, Papara kart kullandım 131 lira ödedim.

2 şer adet 1300 mah AA ve 750 mah AAA pil var içende.

https://forum.donanimhaber.com/externallinkredirect?url=https://forum.donanimhaber.com/externallinkredirect?url=https://www.ciceksepeti.com/yeni-uyelik?utm_source=facebook&utm_medium=banner&utm_campaign=smartly_cs-new-registration-4&utm_content=yuhc_89154675&utm_id=5e01b6a1895bde38a00fa592

Buradan mobil tarayıcı ile yeni üye olunca 50/15 lira çek veriyor. (dün üye oldum, verdi)

Bir tane fazla almış oldum ama satılır, ya da illa kullanılır. Biraz az kapasiteli ama klavyede kullanacağım.

Ek: pillerin dolup dolmadığını gösteren kırmızı ve yeşil durum ledleri var.

4 pilin hepsini de AAA isteyenler için ise Amazon'da
    www.amazon.com.tr
    GP Batteries GPPBU411 USB Pil Şarj Cihazı, Recyko+ 4 Adet 1000 AAA İnce Pilli Set, Beyaz/Yeşil/Siyah: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07BL9823V/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM

49 lira (1 liralık başka bir ürün daha eklenince kargo ücretsiz olur.) 4 pil de 1000 mah AAA (şarj cihazı usb girişli, yanı telefonun adaptörü kullanılmalı. Otomatik şarj kestiği söyleniyor.)

* Bu üründe de yeşil durum ledi var, yanıp sönmesiyle pillerin durumunu anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 25 Şubat 2020; 17:41:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunların çoğu pilin dolu olup olmadığını anlamıyor bile. Özellikle gp çok kötü bu konuda. Takıyorsun, tahminen 5 saatte doluyorsa 5 saat sonra elektriği kesiyor. Kendi pillerine göre yapıyor şarj aletini. Eskiden işporta malı olan ataba bulabilirseniz onu alın. Deşarj bile var makinada. Ondan aldığım verimi ne duracell den alabildim, ne gp den alabildim. Yaz boyu sürekli doğadayım, hemen hemen her gün dolum yapıyorum.
  • 4 pilin hepsini de AAA isteyenler için ise Amazon'da
    www.amazon.com.tr
    GP Batteries GPPBU411 USB Pil Şarj Cihazı, Recyko+ 4 Adet 1000 AAA İnce Pilli Set, Beyaz/Yeşil/Siyah: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07BL9823V/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM

49 lira (1 liralık başka bir ürün daha eklenince kargo ücretsiz olur.) 4 pil de 1000 mah AAA (şarj cihazı usb girişli, yanı telefonun adaptörü kullanılmalı. Otomatik şarj kestiği söyleniyor.)

• Yeni üyeliğe çek mi veriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • papara kampanyası ile birleşir mi ki ?
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Pillerin dolup dolmadığını gösteren gösterge var mı?
    Bana hem aaa hem de AA olanı lazım.

bu konuda Aliexpressde satılan ürünler çok başarılı şuna bakar mısınız bi beni şarj etmediği kalmış..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gul116 kullanıcısına yanıt
    İkinci el bölümünde 50/15 çek satıyorlar kaynağı yeni üyelikmiş ancak yukarıdaki bağlantıdan üye olunacak.. Ben önce normal şekilde üye oldum, 2-3 gün bekledim çek gelmedi, sonra forumda bir arkadaşın mesajını gördüm, bağlantı paylaşmış, buradan üye olursanız hediye çeki veriyor demiş, tekrar üye oldum, hemen 50/15 hediye çeki verdi.

Yukarıdaki bağlantı nereden paylaşıldıysa, bir tanıtım bağlantısı olsa gerek. Kampanya bağlantısı, oradan üye olanlara hediye çeki tanımlanıyor.

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Dolup dolmadığını gösteriyor(muş)
    Kırmızı ve yeşil durum ledleri yanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 20 Şubat 2020; 21:47:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HDWaTCHeR kullanıcısına yanıt
    Çiçeksepeti çiçekçi.. adı üzerinde, internet satışı olan başka kaç tane çiçekçi var ki zaten :)

En büyük çiçek satış internet sitesi dahil olmaz mı :)

• Ben de yararlandım. Konu sahibine teşekkür ederim.

• Bunların çoğu pilin dolu olup olmadığını anlamıyor bile. Özellikle gp çok kötü bu konuda. Takıyorsun, tahminen 5 saatte doluyorsa 5 saat sonra elektriği kesiyor. Kendi pillerine göre yapıyor şarj aletini. Eskiden işporta malı olan ataba bulabilirseniz onu alın. Deşarj bile var makinada. Ondan aldığım verimi ne duracell den alabildim, ne gp den alabildim. Yaz boyu sürekli doğadayım, hemen hemen her gün dolum yapıyorum.

• xbox controller için aldım teşekkür ederim haber veren arkadaşa.Papara ve kodla iyi indirimler oluyor
  • AytekinNet kullanıcısına yanıt
    İlk defa kendi ihtiyacım için şarjlı pil ve şarj cihazı aldım. Daha önce evde vardı ama ne pilden anlardım ne cihazdan. Dediğiniz gibi bu cihazların şu an tek eksiği deşarjının olmayışıymış. Bilerek aldım ama deşarj da yapan cihazlar biraz daha pahalı ve zor bulunuyor. Daha profesyonel kullanımlar için şart bir özellik.

Ben klavye mouse gibi cihazlarda kullanacağım belki uyguna denk getirirsem 2500-2700 mah olan daha yüksek kapasiteli piller de alıp kullanım.

Duracell'in bu cihazı iki pil yuvadayken 3V 360 mah ile şarj ederken, GP marka bir cihazın değerlerine baktığımda 2.8V 300 mah ile şarj ediyor. Bu konuya çok hakim olmasam da akım değerinden ziyade Voltaj farkı farkı markaları ne derece etkiler bilemiyorum. Ki çok büyük fark da yok biri 3V diğeri 2.8V

• 1300az bence

• hey gidi ya bunu zamanında 14 liraya almıştık katlanan bi tipi vardı daha hızlı şarj ediyodu onuda 19,90 a getirmiştik. yanımıyorsam hepsiburadaydı acaip şarjlı pil stoklamıştım normal pil falanda almıştım 100 liralık pil alışverişi olmuştu o günden beri belki pil satın almam.. cef 14 ler gerçekten iyi tavsiye ederim..

2500 mah şarjlı pilleride 10 liraya almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 21 Şubat 2020; 9:25:13 >

• linke tıklayınca dh acılıyor yine üye olamadım
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    linkteki donanımhaber referans yönlendirmesini silerek sadece https: çiçeksepeti ile başlayan kısmı kopyalayıp tarayıcıya yapıştırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem şarj aleti hem de piller iyi değil
  • bi kere alınabiliyo çek. bir daha ne yaparsan yap olmuyor. özemedim. gizli sekme de denedim vpn de denedim vermedi
  • mytra kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• Kaptim bir tane haber verene tesekkurler. Mac fare icin surekli pil degistirmem gerekyior. 2 adet gp + sarj aletim vardi. simdi kesintisiz kullanim saglayabilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.