Şimdi Ara

72 obp ile mf3 20k olmak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Hocam çalışıyorum ama bu sene beni tam 7k geri attı 90 100 bandında merak etmiyor değilim
    Bende biliyorum çok çalışmam gerektiğini :/

• hocam 15-20k bandinda 72 obp tahminen 5-5.5k atar gibi :// Daha da fazla olabilir seneye nolucak kestiremiyorum :(( İyice sacma bi hal almaya basladi bi obp sorunsali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 bine falan girmeniz lazım

• II.Leopold kullanıcısına yanıt
    Yok artık.

• berkwinchester kullanıcısına yanıt
    Çıldırıcam ya bizim okulu anlatamam aldığım sınav notundan düşük performans veren alçaklar vardı lanet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper_27

Yok artık.

Temel liselerin ne kadar şişirilmiş notlar verdiğini görseniz bi :) benim obp 95 buna ramen geri atıyor istediğim sıralamada. Üstelik her sene bu şişirilmiş notlu öğrencilerin sayısı artıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEŞEKKÜRLER
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • II.Leopold kullanıcısına yanıt
    S*ıçtık

• Alper_27 kullanıcısına yanıt
    Benim de oyleydi hocam. Hic unutmam dil anlatim sinav ortalamam 75ti hoca sozlu olarak 60 65 girmisti. Gittim neden boyle yaptiniz , derste de gayet sessiz sakin oturuyordum dedim. Sana mı sorucam sözlü notunu girerken dedi... Bu sekilde bir suru derste ayni muamele yapilmisti. Bir cok fen lisesi ve iyi anadolu lisesinde de yapildi. Ama bi anda temel lise denilen parali not alma kurumlari olustu ve durum bu hale geldi...

Guzel bir soz var . Adalet kuma yazili bir sozcuk onlar icin sadece kendilerinin okuyabildigi ....

• Evet geri atiyor da 6k biraz fazla demiş o kadar atcagini sanmiyorum. 80 obpyle yerleştirme de 1k olan var.

Bende akıl olsa meslek lisesine giderdim neden gittim ki anadolu lisesine lysden zor sınavlar yaptılar müzikte bile sınav yaptılar son sene
    Meslek lisesine giden kuzenim bile 85 obp ile mezun oldu

• Hocam 14K bile olsanız inanın garanti değil.

Seneye obp, 90- puanları kıyıma uğratacaktır.

• Benimki 70.5 ... Ben ne yapacagim peki? Ham 12 kya girip 18kyı hedefliyordum

• Rosarian kullanıcısına yanıt
    ya geçin bu işleri oturun çalışın benimde obp 72ydi. benimde hedef ilk 20 k da kalıp diş hekimliğine gitmekti. suan baktım da karneden puan gelmese bile dişe gidebiliyorum. siz elinizden geleni yapın onemli olan o
  • Hocam bu benim üçüncü senem. 2016 da beni 5k geriye attı, 2017de 7.5k geriye attı, 2018 de eğer 10k ve üstü atarsa ve ygsde iyi bir siralama yapsam bile hem lys de onu sabit tutmak zor olacak ustune bi de 10bin geriye atacak

• senin iyi yapmis olman ortada bir haksizlik oldugunu degistirmez

• quote:

Orijinalden alıntı: II.Leopold

6 bine falan girmeniz lazım

Yok ilk 100

salak salak konuşma ben burda haksızlık yok demiyorum. Gerçekten iyi bi hedefi olan için bunun bi engel olmadığını önemli olanın sene bittiğinde elimden gelen buydu bundan 1 saat fazla ders çalışamazdım demesidir. Dönüp ağlayacakmı adamlar diplomamız kötü diye
  • Rosarian kullanıcısına yanıt
    olsun kardeşim artık bunları düşünmenin zamanı geçti. sen oturup elinden geldiğince çalışırsan hakettiğini alırsın. ben 72 diplomayla bunu yapınca suan kuzenim 67 diplomayla mezuna kaldı. şimdiden sabah kalkıyor gece 1 2 de yatıyor. önemli olan o bence. böyle çalışırsa oda istediği diş hekimliğini alır üstelik 200 k dan mezuna kaldı.
  • Alper_27 kullanıcısına yanıt
    Meslek lisesine gitseydin hedefin 150 k olurdu en fazla o yüzden iyiki meslek lisesine gitmemişsin (meslek liseliyim)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.