Şimdi Ara

71 puanı alma 53 puanı al

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.osym.gov.tr/dosya/1-57894/h/yer20111maxminlis.pdf

3111267 koda bakar mısınız? Bu nasıl olabiliyor? 71 puanı almayın 53 puanı alın. Boş kontenjan 0 gözüküyor alınmış yani ...

• sen 71 puanmı aldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

sen 71 puanmı aldın ?

Hırsızlar yüzünden evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

sen 71 puanmı aldın ?

Hırsızlar yüzünden evet

yani 53 puan alan arkadaşı yerleştirdiler seni yerleştirmediler bumu ?

eğer üstteki gibiyse çok büyük haksızlık var demektir kesin torpil var demektir.
  • Memleket eyiye gidiyi
  • Şehven olmuştur abiicm sıkma canını :D
  • kesin şehven olmuştur karşim böyle karalama politikalarıyla gelmeyin sorunun çözülecektir umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pegasus bol puan 5 k 300 tl
    geçen ay açıldı
    400 puan kaç k
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 75 puanla iki atamada da açıkta kaldım.Dandik yerleri yazıyorum yine gelmiyor.
  • Muhasebe veya Muhasebe Bilgi Sistemleri bölümünden mezun olmak gerekiyor kadroya yerleşmek için.
  • Fizikoterapist miydi yanlış hatırlamıyorsam listede gördüm 33 puanla atanmış 1 kişi.

Şahıs sınava giriyor boş kağıt veriyor 33 puan çekip atanıyor

Sinirimden gülüyorum
  • quote:

http://www.osym.gov.tr/dosya/1-57894/h/yer20111maxminlis.pdf

3111267 koda bakar mısınız? Bu nasıl olabiliyor? 71 puanı almayın 53 puanı alın. Boş kontenjan 0 gözüküyor alınmış yani ...

Kadronun özel şartlarını kontrol etmeniz faydalı olacaktır.
    Özel şart aranmıyorsa ve siz 2. öncelik durumunda değilseniz mahkemeye başvurarak yürütmeyi durdurabilirsiniz ve hakkınızı alabilirsiniz.

quote:

Fizikoterapist miydi yanlış hatırlamıyorsam listede gördüm 33 puanla atanmış 1 kişi.

Şahıs sınava giriyor boş kağıt veriyor 33 puan çekip atanıyor

Sinirimden gülüyorum

Rehberlik bölümü öğretmen atamalarında 1. önceliğini 14 puan ile kapattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 8 Temmuz 2011; 20:59:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

Özel şart aranmıyorsa ve siz 2. öncelik durumunda değilseniz mahkemeye başvurarak yürütmeyi durdurabilirsiniz ve hakkınızı alabilirsiniz.

Ben oraya başvurmadım ki.

Anlatmak istediğim 53 puanla adam gidiyor 71 puan gidemiyor.

Resmen sayısal loto ya da başka bir şey var ...

• quote:

quote:

quote:

Ne anlatmak istediğinizi anlayamıyorum.

Ancak atamalar sayısal loto gibi değil, hayır. Sistem oldukça basit işliyor aslında. Hukuksuz bir atama durumunda yasal olarak hakkınızı da arıyabiliyorsunuz. Mülakat sınavları derseniz bir nebze anlayabilirim ama Eğitim Teknolojilerinin yaptığı sınav atamaları elektronik olduğu için en az hata oranı yakalanıyor aksi durumlarda da hemen düzeltme gerçekleştiriliyor. Kart hamili tanıdığımdır dönemi bitti.

Puan önceliğine göre atamalar yapılır. Bunun için gerekli genel ve özel şartları bulundurma şartı vardır.

Ancak tercih sayınız kadar tercihte bulunduğunuz için bu noktada da arz talep ilişkisi devreye giriyor. Şunu anlayabilirim bir havuz oluşturulabilir ve örnek vermek gerekirse VHKİ için tercihlerim dışındaki her yere kura ile atanmak istiyorum maddesi eklenebilir. Sanırım şu an yok bu uygulama. Ancak Millî Eğitim Bakanlığı'nın kurum içi atamalarında buna benzer bir uygulama mevcut.

Velhasıl kimse tercih etmemişse, tek tercih eden 06 puanla tercih etmişse e haliyle atanan da o oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne anlatmak istediğinizi anlayamıyorum.

Ancak atamalar sayısal loto gibi değil, hayır. Sistem oldukça basit işliyor aslında. Hukuksuz bir atama durumunda yasal olarak hakkınızı da arıyabiliyorsunuz. Mülakat sınavları derseniz bir nebze anlayabilirim ama Eğitim Teknolojilerinin yaptığı sınav atamaları elektronik olduğu için en az hata oranı yakalanıyor aksi durumlarda da hemen düzeltme gerçekleştiriliyor. Kart hamili tanıdığımdır dönemi bitti.

Puan önceliğine göre atamalar yapılır. Bunun için gerekli genel ve özel şartları bulundurma şartı vardır.

Ancak tercih sayınız kadar tercihte bulunduğunuz için bu noktada da arz talep ilişkisi devreye giriyor. Şunu anlayabilirim bir havuz oluşturulabilir ve örnek vermek gerekirse VHKİ için tercihlerim dışındaki her yere kura ile atanmak istiyorum maddesi eklenebilir. Sanırım şu an yok bu uygulama. Ancak Millî Eğitim Bakanlığı'nın kurum içi atamalarında buna benzer bir uygulama mevcut.

Velhasıl kimse tercih etmemişse, tek tercih eden 06 puanla tercih etmişse e haliyle atanan da o oluyor.

Güzel kardeşim sayısal lotodan da kastım son cümlendeki ile aynı. Mesela 53 puanla alınan yere ben başvurmuş olsaydım o zaman ben gidiyordum. Sayısal loto oynuyorsun başvuru yaparken Başvuracağın sayı adedi 100 e yakın ama tercih hakkın 15 olunca tutturamıyoruz. O kişi bir sorun yoksa iyi tutturmuş

Benim sinir olduğum nokta sistem. Kardeşim ben o memurluğa kriterim uyuyorsa başvurmadıysam bile ki başvuru şekli tamamen hatalı zaten orası benim ya da benden daha yüksek puanda olup kazanamayanların olmalı diyorum.

Sonuçta başvurumuz memurluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 8 Temmuz 2011; 21:21:22 >

• quote:

Güzel kardeşim sayısal lotodan da kastım son cümlendeki ile aynı. Mesela 53 puanla alınan yere ben başvurmuş olsaydım o zaman ben gidiyordum. Sayısal loto oynuyorsun başvuru yaparken Başvuracağın sayı adedi 100 e yakın ama tercih hakkın 15 olunca tutturamıyoruz. O kişi bir sorun yoksa iyi tutturmuş

Benim sinir olduğum nokta sistem. Kardeşim ben o memurluğa kriterim uyuyorsa başvurmadıysam bile ki başvuru şekli tamamen hatalı zaten orası benim ya da benden daha yüksek puanda olup kazanamayanların olmalı diyorum.

Sonuçta başvurumuz memurluk

Siz şu an kendinizce haklısınız ama duygusal yaklaşıyorsunuz...

Çünkü her şey mantığa ve hukuka uygun. Bunu kabullenmek istemeyebilirsiniz ama eşitlik ilkesi bunu gerektiriyor.
    Şartlarınız eşitse, genel ve özel yeterlikleriniz uygunsa; geriye sadece arz ve talepleriniz kalıyor.

Hem herkesin istediği ve tercih edebileceği bölgeleri yazacaksınız sonra da benim yazmadığım yer 50 puanla atanan olmuş diyeceksiniz. Bunu siz öncesinden hesaba katamıyor muydunuz? Kaldı ki böyle bir durum çok zor çünkü 4001 kadroları yani hiçbir özel şart aramayan kadrolar, lisans mezunları için çok yakın puanlarla kapanıyor.

Burada yapılabilecek hiçbir şey yok. Bunları, uygulamayı savunmak için söylemiyorum ama işleyiş bu şekilde. Şans faktörü ön plana çıkmıyor mu o zaman diyorsunuz, hayır çıkmıyor. Herkes memleketini yazmak isteyebilir, geçmiş yıllardaki atama bölgelerine ve puanlarına göre tahmini tercih yapabilir ya da yaşamak istediği şehirlere, çalışmak istediği kurumlara üst tercihlerinde yer verebilir vs. Dediğim gibi arz ve talep faktörü ile tercihlerdeki sıralama faktörü, söz konusu oluyor. İnsan yaşadığı bu pişmanlığa da şans ya da loto diyor.

quote:

Bu arada insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz burada,
    İsterseniz 100 almış olun o bölüme atamanız yapılamaz, velev ki yapıldı kararnameniz düzenlenemez.

Bölümün

Özel şartı;
    4453

4453 nedir;
    Muhasebe veya Muhasebe Bilgi Sistemleri lisans programından mezun olmak. 3268, 3269 bölümlerinden mezun olmak.

Mezun olunan lisans bölümü;

3268 - MUHASEBE
    3269 - MUHASEBE BİLGİ SİSTEMLERİ

Başvurunuz sadece memurluk değil, bir alana özgü bir memurluk. Bu nedenle şartları farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 8 Temmuz 2011; 23:29:49 >

• bu devirde hala kpss, ygs, lys, polislik gibi akp altyapılı ösym sınavlarına inananlar var tebrik ederim
  • bazı liseliler hiçbirşey bilmeden, hemen ösymyi hükümeti kötülemişler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

bazı liseliler hiçbirşey bilmeden, hemen ösymyi hükümeti kötülemişler...

liseli mi, 24 yaşındayım girip çıkmadıgım sınav kalmadı. üniversite mezunuyum. oturdugun yerden klavye delikanlılıgı yapmak kolay anlaşılan
  • Bu forumda onlardan doluşmuş. Allah aşkına hırsızlık yaparak hem de Allah'ın adını kullanarak bunu yaparak Allah'a inanmak nasıl oluyor ???

Hiç mi korkmuyorlar. İnanmadıkları besbelli ...
  • ben de 20 li 30 lu puanlarla imamlık gibi yerlere yerleşip büyük şehirlere memur olarak tayin edilen insanlar duymuştum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.