|
Ben olaya şu açıdan bakıyorum. Hayatım boyunca ayağımı yorganına göre uzattım. Maaşım 100 lira arttıysa, ben 10 lira artmış gibi yaşadım. Ortalamanın üstünde para kazanmama rağmen, ülkenin durumunu bildiğimden, ortalamanın altında yaşadım. Ben para biriktirip ev alayım derdinde iken, benim yaşıtlarım araba alıp, ortam yaptılar. Geçmiş dönem ev araba almak zor da değildi. Bu nedenle çok genç yaşta, lüks bir ev ve ortalama bir araba sahibi oldum şükür. Ama ben bu kadar sıkıntı çekerken, para harcayıp bankaya borcu olanlar da vardı. Onlar yan yollar buldu. Borcunu ödemedi. Ödenmeyen borç kime kaldı? vatandaşa vergi olarak bindi. Ülkede milyonlarca insan, borcunu ödeyemedi ve bu borçları aslında biz bordrolular ödüyoruz. Evet buradaki tavsiyeler çok güzel. Herkes işin çakallığını bulmuş. Ama işin doğru olanı, o borcu bankaya ödemenizdir. Bu nedenle de, bankayı muhatap alıp borcunuzu ödeyin. Sizin ödemediğiniz her borç, bizim cebimizden vergi olarak çıkıyor. (Bu nedenle üst mesajda, banka ile görüşün diyen arkadaşa, güzel tavsiyeler vermiş dedim). Bankalar öcü değildir. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı