Şimdi Ara

700w fsp power sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. 700w fsp power kullanıyorum fakat bilgisayarı açtığımda tüm fanlar döndüğü halde sistem açılmıyor. Bütün parçaları söküp takarak farklı kombinasyonlarla deneme yaptığım halde hiçbir şekilde açılmıyor. Başka bir power taktığım zaman sistem sorunsuz bir şekilde açılıyor. Sorun nedir acaba sizce ?

700w fsp power sorunu

Orijinalden alıntı: bilisimkafe

Dediğin gibi oksitlenme olduysa fanları çalıştırırmı peki. İşlemci power ekran kartı tüm fanlar normal bir şekilde çalışıyor.

Calistirir neticede o kablo elektrigi vermiyor sadece goruntuyu sagliyor

Orijinalden alıntı: Unknown58

quote:

Orijinalden alıntı: bilisimkafe

Dediğin gibi oksitlenme olduysa fanları çalıştırırmı peki. İşlemci power ekran kartı tüm fanlar normal bir şekilde çalışıyor.

Calistirir neticede o kablo elektrigi vermiyor sadece goruntuyu sagliyor

Evet 4 pinli 12 volt soketini kontrol et. yanma, gevşeme gibi bir sorun görmezsen ikinci olarak en sık rastlanan arıza 3,3 volt eksikliğidir. Turuncu renkli kabloları voltmetre varsa kontrol et. 3,3 v olmalı. turuncu renkli kablolar Rami destekler. 3,3volt problemi varsa fanlar döner ama anakart açmaz.
    Cooler Master Real Power 450w PSU
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Volt ayarlarını kontrol ettim sorunsuz. Başka bir pc de denedim benim power' ı sorunsuz çalıştı. Tekrar kendi makinamda denedim yine çalışmadı. Bios pilini söktüm yine çalışmadı. Ne yapıcağımı şaşırdım. Anakartta bir sorun olabilirmi sizce. Başka powerlarla denediğim zaman hiç bir sorun yok. Normal çalışıyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.