Şimdi Ara

'7000 tl maaş veriyorum, çalışacak adam yok' diyen Fanatik dayı, işçiyi bulunca R yaptı 🤪🤣 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
5
Favori
19.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Önceki işimde 6000₺ ya yakın maaş alıyodum ama oradaki insanlardan nefret ettim şimdi 3500₺ alıyorum ama çok daha huzurlu ve mutluyum Sağlığım yerinde eşini ve işini iyi seçeceksin diyorlar büyükler doğru.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben hayatımda boyle geri vites gormedim

• Jeasme kullanıcısına yanıt
    Atıp tutmak değil yalnız bu. Çaresiz kalmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçim zamanı geldiğinde kim gereksiz göçmenleri gönderme vaadinde bulunursa parti farketmeksizin oyumu o partiye vereceğim…
    Bu ne kardeşim milletimizin para hırsı yüzünden; günlüğü,aylığı x birime çalışacak yurdum insanına vermek yerine,yarı fiyatına elin suriyelisi,afganı iş sahibi oluyor gençlerimiz işsiz kalıyor….
    Akılları sıra kâr yaptıklarını sanıyorlar ama iş işten geçtikten sonra yandı gülüm keten helva…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Şimdi de üniversiteden mezun olanların kendi bölümünde iş bulma oranı hiç olmadığı kadar düştü,bunu kendi çevremde de görüyorum dolayısıyla kendi işini de seçmek bir işe yaramıyor artık.
    Çevremdeki okulu bitiren gençler,kendi işini yapamayınca mecburen polis,bekçi olmak için çaba sarfediyorlar ama nafile,orda bile torpilsiz olmuyor.Bir kısmı da askerde uzman çavuş olarak kalıyor….
    Sonra da bu şartlar altında kolluk güçlerine girenleri haberlerde görüyorsunuz işte 4-5 bekçi (içinde biriken kini ,nefreti )bir kişiyi sıkıştırıp sinirini ondan çıkarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y4Ş4R -- 8 Haziran 2021; 13:5:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Y4Ş4R kullanıcısına yanıt
    Zaten bu Ülkede hikaye o zaten çoğu insan asla istediği posizyonu bulamaz bu Ülkede.Herkes işe tanıdığını alıyor.Bizzat şaidim önceki çalıştığım iş yerinde mailler geliyir İk dan işte Satın alma Uzamanı posiyonu özgeçmişini yazmışlar Hangi okuldan ve bölümden mezun Habercilik şaka yapmıyorum insanın o ik mesaj atası geliyor Habercilik okuyan birini neye göre bu posiyona tercih ettiniz diede yemiyor işte yapamıyorsun rezillik Adam Asker emeklisi Müdür olmuş başımıza bizi Askerleri zannediyor falan kafası Askeriyede kalmış.Türk Şirketlerini çoğu bu konuda rezalet zaten.Her işyeri aynımıdır değildir elbette abi çok alakasız kişileri çok alakasız yerlerde çalışıyor çok kôtü.

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt

doğalgaz bürosu işleten makina mühendisi haftalık veya asgari ücretle yeni mezun köle mühendisler çalıştırıyor. Kölecikler tecrübe hayaliyle , okuması olmayan vasıfsız elemanlar mesai ücreti hevesiyle çalışıp ömür tüketiyor. Muhasebe ve avukat bürosunda haftalıkla çalışanlar ayrı mevzu.

Yani okul okuyup diploma sahibi olması vicdanı yoksa çalışana bir fayda sağlamıyor.

• 7 bin mi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.