Şimdi Ara

7000 lira bütçeye TV tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar son kez soruyorum, 7000 TL civarı bütçem var 8000 veremem. Yeni bir televizyon almak istiyorum aşırı büyük olmasına gerek yok. Dahili uydusu olmasına gerek yok. Oyun oynamam, farklı farklı uygulamalar indirmem sade kullanırım. Primevideo, netflix ve youtube çok iyi çalıştırsın, uzun ömürlü olsun görüntü ve ses kalitesi tatmin etsin (karanlık sahneleri görebileyim, efektli sahnelerde patlama olmasın sesi duyabileyim) yeterli. Ne önerirsiniz ?

Aklımda şu model var https://www.amazon.com.tr/Philips-58PUS8505-62-Performans-Android/dp/B08DP35T4J

• Bende 1aydır araştıyorum zor valla iyi paralar ama hep bir sıkıntı her modelde şans kısmet işiymiş bu tv işi :) linkin altındaki yorumlara bakman yeterki Philips içinde. Ben olsam 6k ya tcl c715 alırdım. Kendim de Samsung/LG/ Philips’i elemiş biri olarak Sony e karar kıldım ama fiyatlar uçtu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bbvdk B kullanıcısına yanıt

9000 TL ye sıfır kapalı kutu Sony 55 XH9096 alsam bu fiyata alabileceğim en iyi ürün olur beni uzun süre üzmez diyebilir miyiz

Yoksa 6800 liraya Philips 58PUS8505 almayı düşünüyorum

• Ne beklediğine bağlı saf dizi/film içinse alınabilir Philips. Ama bulutlanma vs bi çok sıkıntı var okuduğum kadarıyla. Şansına çıkmaz ayrı. Ama bütçeni zorlamayacaksa Sony al geç ben öyle yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000TL bütçe tv önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.