Şimdi Ara

700-800 lira ayarında tel tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • gm discovery 4g one
    asus zenfone 2 laser 5" zee500
    veya diğer tel tavsiyeleri.
    oyun için almayacağım. günlükişler için.
    kamerası iyi, dahili haf en az 16 olsun, otg desteği olsun mutlaka, ram 1,5-2 olsun.



  • yok mu yardımcı olacak fikri olan
  • androidarayan A kullanıcısına yanıt
    Bende aynı fiyat segmentinde telefon arıyorum ram konusunda kısmak zorunda kalıyoruz iyi bir marka telefon alacaksak benim beğendiklerim de
    LG G4 BEAT ve STYLUS
    GM DİSCOVERY 4G yazmışsın ama bana kalırsa GM yi çıkart tercihlerin arasında
    Zenfone 2 Laser de güzel bir telefon fakat benim kararsız kaldığım Laser mi yoksa Lenovo s60 mı alsam diye kararsız kaldım s60 700TL 8gb rom u var laserin 16 rom u var bildigim kadarıyla
  • Lenovo P70

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 16gb rom önemli. taviz verilmemeli şahsımca.
    gm disc one kötümüdür sizce, bu teli övende çok sevmeyen de..

    s60 da 8gb var. ama p70 olabilir.
    asus laser nasıl iyi değil mi, bilgisi olanlar karşılastırma yapbilirmi avantaj dezavantaj olarak...
  • Lenovo S60 kullanicisi olarak telefonumdan gayet memnunum. Her iki kamerasida gayet basarili. Her telefonda oldugu gibi arka kamera kalitesini az isikli ortamlarda biraz kaybedebiliyor zaten bir donem LG G2 kullanmistim oda boyleydi. Eger oyun falan cok oynarsan P70 alman daha mantikli olur. Telefonumun bataryasi 1 gunu rahatlikla cikartiyor. Zenfone 2 hakkinda pek bir bilgim yok. Dahili 8 gb hafizasi var. Oyun oynamam demissin 8 gb sana yeterli gelir zaten sd kart destegide var. Sunuda belirteyim telefonum cok satilan bir model olmadigi icin kilif bulmakta biraz zorlanabilirsin ama internette var. Kutu icerigindende zaten jelatin ve koruyu arka kapak cikiyor. Ben Vatan da 699 tl ye yaklasik 1 ay once almistim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: someone01

    Lenovo S60 kullanicisi olarak telefonumdan gayet memnunum. Her iki kamerasida gayet basarili. Her telefonda oldugu gibi arka kamera kalitesini az isikli ortamlarda biraz kaybedebiliyor zaten bir donem LG G2 kullanmistim oda boyleydi. Eger oyun falan cok oynarsan P70 alman daha mantikli olur. Telefonumun bataryasi 1 gunu rahatlikla cikartiyor. Zenfone 2 hakkinda pek bir bilgim yok. Dahili 8 gb hafizasi var. Oyun oynamam demissin 8 gb sana yeterli gelir zaten sd kart destegide var. Sunuda belirteyim telefonum cok satilan bir model olmadigi icin kilif bulmakta biraz zorlanabilirsin ama internette var. Kutu icerigindende zaten jelatin ve koruyu arka kapak cikiyor. Ben Vatan da 699 tl ye yaklasik 1 ay once almistim.

    detaylı anlatımın içi teşekkürler
    belki takıntı olabilir lakin 16 gb hafıza ileriye dönük de amaçlı olmalı. 700 lira verip 8 gb almak ve bu teli yaklasık 3 sene kullanmak ileride zor olabilir. benim eski tel s3 mini 3 senedir kullanıyom değiştircem ondan. o da 8gb hafıza 1gb ram di.. şu anda almak itediğim 16gb a 2gb ram olmalı. okadar para veriyoz 700-800 az değil.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.