Şimdi Ara

70 puan ile şampiyonuz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20. hafta geride kaldı, lider GS 37 puanda. Tabi bir seri yakalanıp puan çoğaltılabilir ama bu gidişle 60 puanla şampiyon vereceğiz.
    Ayrıca puanın kaç olduğunun çok da bir önemi yok, GS şampiyon olacak bu çok açık.
  • Neden bilmiyorum ama ben Fatih Terim'in Emre Çolak hastalığından vazgeçeceğini sanmıyorum. Son maçta bu durumu iyice kabullendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lions in the Arena

@El Cazador

70 puan ile şampiyonuz

77 imiş gittikçe puan baremi düşüyor.

Fikstürü görünce bir an duygulandım.
    2 sene önce 8. bitirip geçen sene şampiyon olduk. Antalyada geçen sene 15. bitirip bu sezon şampiyonluğa oynuyor.
  • Önümüzdeki 8 maçın 5'ini kendi evimizde oynayacağız. Kendi evimizde 5'te 5 yaparsak çok büyük avantaj yakalarız.

Deplasman maçlarımız da Akhisar-Eses-Kayseri. Bu maçlardan da en kötü 4 puan çıkarırsak.

Önümüzdeki 8 hafta, toplanabilecek 24 puanın 19'unu toplarsak şu anki ligde şampiyonluk adına büyük adım atmış oluruz.
  • bu şekilde kayıplar sürerse kimse 70 i geçemez, 65 puanla bile şampiyon olunabilir.14 maçta 11 galibiyet lazım 70 puan için yada 10 galibiyet 3 beraberlik.çok zor bence çünkü kayıplar sürer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında şu sezon tek istediğim son 2 haftaya şampiyonluğu garantileyerek girmektir. Bizler için büyük bir mutluluk olur.
  • Ne 70 'i arkadaşlar bu gidişte kalan 14 haftada alacağımız 2 galibiyet 1 beraberlik bize şampiyonluğu getirir.
  • Türkiye'de

70 puan ile şampiyonuz

Avrupa'da

[simage]http://www.footballuser.com/formations/2013/02/636048_Galatasaray_SK.jpg
    [/simage]

Önümüzdeki sezon Muslera'yı satıp eli ayağı düzgün bir türk kalecisi almamız lazım yoksa enginleri hakanları aydınları oynatmak zorunda kalırsın
  • Bu kurdugunuz dandik kadrolar su andaki tablodan bile daha kötü sonuclar alir ha unutuyordum sol bek ve defans yüzüne gol yiyoruz onlar tek suclu.
    Mantiga bak ya Gstakimi bu kafa yapinizla dökülür. Gecen seneki basarida ve oynanan iyi oyunda Engin, Emre, Melo ve Selcuk 4 lüsünün hem kanatlarda hem orta sahada asiri yardimlasma ile oynamasidir.
    yoksa öyle ismi var diye 2 3 adam ekleme ve yazmayla kurdugunuz takimlar bu seneki ligde nasil is yapar ama biraz sert rakip buldumu dagilip gider.
    Bu takimin yapacagi is tek forvet oynamak, orta sahasini ise 3 kisiden olusturmak baska yoluda yok maca yada sonuca göre 2 yada 3 forvet ilede oynarsin ama maca baslangic ani Burak yada Drogbadan biriyle baslamak ve sonrasinda sonuc göre hareket etmektir elindeki forvet hattini illa oynatma zorunlulugun yok
  • 60 da biter bu lig.
  • Herkes 60 puanla şampiyon çıkacak lig kötü durumda diyor doğru ama bu aynı zamanda Anadolu takımlarının yükselmiş olduğu anlamına gelir. Bence aynı zamanda iyi birşey. Lig de daha zevkli maçlar dönecek inşallah ilerleyen sezonlarda. Liderlik yarışında 4-5 takım olsa daha heyecanlı olmaz mı ?
  • Antalyaspor maçında puan kaybedebiliriz. Ondan sonra en az 6 maçlık bir seri bekliyorum, Eskişehirspor maçında bir sürpriz olmazsa. Eboue gelecek, Sneijder yavaş yavaş formunu bulacak ve Drogba'nın getirdiği havayla Fenerbahçe maçından önce bitiririz bu işi. O maçtan da galip ayrılacağımızı düşünüyorum şimdilik. Her sene öyle düşünüyorum, orası ayrı konu

Sakatlık falan olmazsa tabi, futbol bu ne olacağı belli olmaz.
  • 4-4-2 oynamaya devam edeceksek:
     70 puan ile şampiyonuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

70 puan ile şampiyonuz

bunlar benim tahminlerim ya da umduğum sonuçlar...şu fikstürle çok ağır favoriyiz. ama futbol işte.ne olacağı belli olmaz

Fikstür rahat tahminlerin büyük ihtimal çıkar.Bu yıl çok eminim şampiyonluktan

• @Türkçü2013 yok hocam açmadım böyle bir konu hatırlamıyorum yani.
  • Konuyu açtığım günden beri 2'de 2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Konuyu açtığım günden beri 2'de 2.

70 puan ile şampiyonuz
  • Kalan 12 maçın 9'unu kazanırsak tahminin tutuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

Bu konuyu actigin icin 55 puanla ikinci bitirecez. Fener 57 puanla sampiyon olur.

yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: %99

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Konuyu açtığım günden beri 2'de 2.

70 puan ile şampiyonuz

Sandalyeden düştüm ömrümde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum bu forumda

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.