Şimdi Ara

70 netten 90a çıkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 55 gün bi süre kaldı Bu süre zarfında 70 neti 90 a çıkarmak mümkün mü tr 27 tr 23 sos 20 mat felan geliyor tr de dil bilgisi yok tmyim bu arada.Bugüne kadar düzenli olarak çalıştım fakat hep mat baktım diğerlerini nasıl olsa yaparım şeklinde ilerledim 70den 90 a çıkmak için nasıl bi strateji izlemeliyim neler çalışmalıyım hertürlü yorumunuza açığım arkadaslarr

• 70 den 90çıkarda sınavda 70 e düşer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sabah 20 paragraf günde 30 dakika kitap oku türkçe için. Hergün 1 saat tarih 2 saat Coğrafya çalış. Sosyal türkçe sınava kadar 33 34 civarı yaparsın matematikte ilerle yavaş yavaş. Ama lys yi unutma.

• Ağustosun 3 ünde ygs ye yeni başladığımda 47 net yapmıştım.Son sınavım 109 net hocam.Ben o vasat hallerdeyken bunu yaptıysam sen hayli hayli yaparsın.Sana önerim eline bir deneme al onu çöz.Yanlışların hangi konudan onlara bak.O yanlış yaptığın konulara çalış.İnan bana böyle eksiklerini tamamlaya tamamlaya baya iyi yerlere gelebilirsin.50 küsür daha gün var.Bu zaman diliminde baya yol alırsın.Kolay gelsin :)
  • Akalpha senin mantıgınla gidersek en basta 50 yapıyodum sınavda da mı 50 yapıcam ozaman :) Tavsiyeleriniz için devamını bekliyorum arkadaslar teşekkürler
  • ders çalış
  • Teşekkürler upp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YDS'den 70 Almak
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Upsssssssss
  • emrecan1752 E kullanıcısına yanıt
    Orası sınav anına bağlı ama ilk girdiği denemeden daha düşük yapanı da gördüm ama denemeden yüksek yapanı görmedim
    Dershane denemesi ise son denemeşer kolay olur zaten
    Ygs garip bi sınav sağı solu belli olmaz yani denemeye yakında gelebilir çok farklıda ygsye çok kapılmamak lazım lys çalışmak kazandırır 90 100net yapıp ygsde 65 70 net ile 100bin küsüre girip 10bin küsüre çekeni gördüm tmde
    Tavsiyem eksikliklerin varsa tamamla sonra deneme çöz denemede yapamadıklarının üstüne git
    Neti artırcam diye full ygs abanma lysyi ihmal etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 18 Ocak 2016; 0:39:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.