Bildirim
70 bin tl ye leon otomatik varmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Boşver kanka hiç bulaşma. O fiyata otomatik leon alcağına parayı yak ısıt kendini daha mantıklı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
neden öyle dion? fikrin nedir ne almalıyım o 60 70 bine
alınır neden alınmasın dsg patlamazsa zevkle binersiniz serviste yapılmış değişenli aracı almaya korkmayın asıl hasar kaydı az değişeni çok arabadan korkun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hasar kaydı bi araçta en fazla kaç bin tl olmalı bu fiyat aralıgında? çok anlayan biri değilim ondan soruyorum değişensiz 7 bin tramer kayıtlı olsa alınırmı misal?
7000 tramer kaydı büyük bir kayıt değil serviste yapılmışsa sorun değil fluence almıştım serviste önçamurluk ve kapı değişik hiç zorlanmadan aldığım fiyatın üstüne sattım kia ceed aldım 1 değişen 5 parça boya tavanda çift kat boya hiç zorlanmadan kar ederek sattım serviste yapılmışsa sorun etmeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt