Şimdi Ara

70-75bin TL Mercedes C? CLK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mart ayında borcu biten ix35imi satıyorum.muhtemelen 50bine satarım. Şimdi en büyük hayalim mercedesi almak istiyorum. Aslında 60-65bin derken son sınırı 75bin TL yapabilirim.İlanlara bakıyorum 2009-2010 C180 alabilirim.makyajlısına gücüm yetmez. Ama bir taraftan da eski olsa da 2007-2008 CLK da göze hoş geliyor. İx35 ile şu an 10-10.5lt şehir içi tüketim var. Yakıt 1-2lt artarsa sorun değil. Siz olsanız hangisini alırdınız? Mercedes ilanları çok kafa karıştırıcı.Xenon ve cam tavan kesin istiyorum. Fascination amgden daha mı donanımlı? Yardım edenlere teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajsız mercedeslere binip incelediniz mi? Hem gidiş performans hem de iç mekan kalitesi olarak hayal kırıklığı yaratabilir. Makyajlısıyla arasında çok fark var. Açıkcası ben kesinlikle almazdım, Mercedes'e yakışmayacak kalite makyajsız olan.
  • c alınır
  • Yakıt konusunda ix35 den sonra sizi üzmeyecegini düsünüyorum iyi bir araştırma ve koyu pazarlik sonucunda veya cok az daha butce arttirarak makyajli C serisini alabilirsiniz diye düşünüyorum.

• bende bir kaç aydır mercedes clk araştırması yapıyorum özellikle 2007 bulunabilirse 2008 olanlar çok güzel duruyor ama kullanıcısını bulup da detaylı bilgi almak ve kullanmak nasip olmadı! makyajlı C alınamıyorsa CLK bence güzel bir seçenek. CLK ile ilgili bilgi sahibi olursanız paylaşmanızı rica ederim.
  • Henüz incelemedim. Önce foruma sormak istedim.Mart gibi ciddi bakmaya başlayacağım. Kafamı karıştıran makyajsızın kalitesiz söylentisi. Clk duruşuyla daha çok cezbediyor beni. Makyajlı belki yeni kasanın düşmesiyle ucuzlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.