Şimdi Ara

+7 wind force mi yoksa +9 iron bowmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar soru açık +7 windi küçümsemeyelim kararsız kaldım iyi ap ve dexi var

• küçümsenmesini istemiyorsan neden konu açtın
  • +9 İb
  • sxsx post kasmak için msj atma windin özelliğini bilmeyenler olabilir soru sorduk soruyla cvp verme
  • +9 iron bow kesinlikle.

Windforce özelliğini sürekli kullanmadığından dolayı iron bow daha iyi
  • Wind +7
  • ap si 127 yanılmıyorsam dex i de 17 wind in bana ib mantıklı geliyor bakalım yorumlar netleşsin son kararımı vericem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    16 yıl önce açıldı
    +7 raptor mu +8 glave mi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iron Bow+9
  • quote:

Orijinalden alıntı: theendbaba

sxsx post kasmak için msj atma windin özelliğini bilmeyenler olabilir soru sorduk soruyla cvp verme

bak bakalım kaç tane konuya yorum yazmısım en son hangi konuya yorum yapmısım post kasmak amacım olsa her konuya atlardım

birr soru soruyorsun küçümsemeyin diyorsun o zaman senin kafanda 7 wndforce yatıyor o zaman onu kullan

ben mesela +8 ee yerine +8 ib kullanmayı tercih ediyorum ib yi çok seviyorum sen bu ikisi arasındaki kararı soruyorsan bırak küçümsenip küçümsenmediğini yorum yapan kişi belirlesin
  • Aklına gelecek uskoda bulunan bütün yayları kullanıp test etmiş birisi olarak sana şunları söyleyebilirim ;

Anladığım kadarıyla lvl ınız +80,Eğer ardream ve base oynuyorum deseydiniz şiddetle iron bow+9 tavsiye ederdim.

Fakat cz de işler biraz daha farklı.+70 lvl da eklenen skiller de bazen yetersiz kalıyor vs lerde ve pk larda.Bu yüzden tercihinizi windforce'dan yana kullanmalısınız.

Ap yönünden +9 iron bow , +7 windforce dan daha fazladır fakat +7 windforce(türüne göre değişir) size vs kazandırırken iron bow +9 sadece attack yaparken biraz daha vurmanıza yarar ki bu asaslar ve warriorlarla yapacağınız vs lerde pek bir şey ifade etmez.

Neden mi?

Diyelimki +7 lousy windforce unuz var.Vs sırasında patlarsa rakibiniz size damage vuramaz çünkü silahı birkaç saniyelik elinden düşer ve o sırada siz pot ile hp toparlarken attack yaparak vs yi kazanabilirsiniz.

Diyelimki +7 diet windforce unuz var.Diet patladığı an rakibiniz pot basamaz ve onu saniyesinde altüst edersiniz.Tabiki rakibiniz premium pot kullanmıyorsa...

Diyelimki bombastik veya undef windforce unuz var.Undef windforce vs de işe yaramaz çünkü özelliği tp ettirmemesidir.Fakat pk sırasında en çok işe yarayan bow dur bana göre.Çünkü insanlarda hp azalınca geleneksel olarak town atma alışkanlığı vardır.

Fakat illa elimde +9 bir yay olsun derseniz iron bow +9 da iyi bir tercihtir ama dediğim gibi vs de size ekstra bir yarar sağlamasını istiyorsanız tercihiniz windforce lardan yana olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: efege

Aklına gelecek uskoda bulunan bütün yayları kullanıp test etmiş birisi olarak sana şunları söyleyebilirim ;

Anladığım kadarıyla lvl ınız +80,Eğer ardream ve base oynuyorum deseydiniz şiddetle iron bow+9 tavsiye ederdim.

Fakat cz de işler biraz daha farklı.+70 lvl da eklenen skiller de bazen yetersiz kalıyor vs lerde ve pk larda.Bu yüzden tercihinizi windforce'dan yana kullanmalısınız.

Ap yönünden +9 iron bow , +7 windforce dan daha fazladır fakat +7 windforce(türüne göre değişir) size vs kazandırırken iron bow +9 sadece attack yaparken biraz daha vurmanıza yarar ki bu asaslar ve warriorlarla yapacağınız vs lerde pek bir şey ifade etmez.

Neden mi?

Diyelimki +7 lousy windforce unuz var.Vs sırasında patlarsa rakibiniz size damage vuramaz çünkü silahı birkaç saniyelik elinden düşer ve o sırada siz pot ile hp toparlarken attack yaparak vs yi kazanabilirsiniz.

Diyelimki +7 diet windforce unuz var.Diet patladığı an rakibiniz pot basamaz ve onu saniyesinde altüst edersiniz.Tabiki rakibiniz premium pot kullanmıyorsa...

Diyelimki bombastik veya undef windforce unuz var.Undef windforce vs de işe yaramaz çünkü özelliği tp ettirmemesidir.Fakat pk sırasında en çok işe yarayan bow dur bana göre.Çünkü insanlarda hp azalınca geleneksel olarak town atma alışkanlığı vardır.

Fakat illa elimde +9 bir yay olsun derseniz iron bow +9 da iyi bir tercihtir ama dediğim gibi vs de size ekstra bir yarar sağlamasını istiyorsanız tercihiniz windforce lardan yana olmalı

Peki sence % bilmem kaçlık küçük bir patlama ihtimali için o kadar ap farkından vazgeçilir mi ? Bence vazgeçilmez. diet wind kullanmış biri olarak da czde hiç bir katkısını görmedim. Onun yerine extradan adama fazladan vurman daha karlı bence.

Burda söylenenler kulağa çok hoş geliyor ama kullanmayanlar için yanıltıcı bence. Wind türlerinin patlaması düşük ihtimal. Millet bunlara hevesleyip birşey zannediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSnazdrovia -- 24 Aralık 2010; 21:52:14 >

• quote:

Aklına gelecek uskoda bulunan bütün yayları kullanıp test etmiş birisi olarak sana şunları söyleyebilirim ;

Neden mi?

Efe yine döktürmüşsün ya tüm ok bilgilerimi katladın sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Peki sence % bilmem kaçlık küçük bir patlama ihtimali için o kadar ap farkından vazgeçilir mi ? Bence vazgeçilmez. diet wind kullanmış biri olarak da czde hiç bir katkısını görmedim. Onun yerine extradan adama fazladan vurman daha karlı bence.

Burda söylenenler kulağa çok hoş geliyor ama kullanmayanlar için yanıltıcı bence. Wind türlerinin patlaması düşük ihtimal. Millet bunlara hevesleyip birşey zannediyor.

Vs atarken 5 li ve 3 lü ok attığından o patlama oranı artıyor.Mesela bende diet windforce var.1 vs de 3-4 kez patladığı oluyor.Zaten okçuda kombo yapmayı biliyorsan.Gerisi hikaye

Ben her zaman +80 de windforce ' dan yanayım.

• quote:

Neden mi?

Herşeyi güzel hoş yazmışsında efe ardream ve basede istesede wfc takamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 24 Aralık 2010; 23:14:23 >

• yorumlar için tesekkürler zaten wind aldımmıda en iyisini almak lazım 17 gb verip undef almaktansa 30 verip diğerlerinden birini almak en akıllısı olur
  • iron bow+9 alirdim
    satip diet winforce +8e cevirmeye calisirdim.yada lousy+8 yapmaya calisirdim
    diet yada lousy +8 varsa diger bowlari rafa kaldirma zamani gelmistir demektir
    ama o silahta oncelik diet
  • quote:

Orijinalden alıntı: :BLooD:
    iron bow+9 alirdim
    satip diet winforce +8e cevirmeye calisirdim.yada lousy+8 yapmaya calisirdim
    diet yada lousy +8 varsa diger bowlari rafa kaldirma zamani gelmistir demektir
    ama o silahta oncelik diet

Katılıyorum :)
  • +9 İB
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.