Merhaba arkadaşlar, 7 yıldır nokia 7110 kullanıyorum.telefonumdan memnunum ama son dönemde ufak bir sorun çıkardı.her an gidebilir.Aldığımda nokianın en pahalı telefonu idi şimdi forumu da inceledim siteleri de..tabi o kadar çok telefon var ki..insan şaşırmadan edemiyor...anladığınız gibi ben 6 ayda 1 telefon değiştirenlerden değilim..sizden ricam bana şu özelliklere sahip bir telefon önermeniz : 1-Ajanda(en önemlisi..gelişmiş olursa da ne ala) 2-Titreşim 3-ses kaydı 4-en az 500 telefon hafızası. 5-bluetooth
fotoğraf çekmese daha iyi olur...saygılar.iyi bayramlar.
üstad sana fiyat farketmezse ve kibar bir tel istersen v3 derim sana
evet bu arada fiyat önemli değil.sınır yok.uzun vadede kullanmayı istiyorum.v3 e hemen bakıyorum sağolasın.
bnce motorola mpx220 ye bakabilrsn tabe işletim sistemine falan alısabilirsn
bekle se p990i alajanda falan demişsin al sana pdadaha ne istiyorsun veya kameraya önem vermiyorsan p910,p900 hatta p800 bile olabilirayrıca nokia kullancam diyorsan symbianlı 7710 vardı sanırım o tarzseçenek çok bi de para,ne tür kullancağın vsyi açarsan daha yardımcı olurum
ajanda çok önemli..özellikle not alıyorum..hatırlatma amacı ile alarm olması..bunun dışında zaten yukarda da yazdığım gibi titreşim şart..ve ses kaydı... işletim sistemi konusunda fazla bilgim yok..symbian deniliyor..kimisi de symbian olmayan telefon telefon değildir diyor...haliyle insanın kafası karışıyor..yazılan telefonlara bakıyorum şimdi.teşekkür ederim.. motorola mx modeli güzel.her özellik var..bir de şu 990 a bakayım neymiş..
kameraya ihtiyacın yoksa p990 fazla kaçar p910 yeya p900 işini görür
symbian olayına takılma p910 da var p910al en iyisi
tabi kameram var.yarı prof. dijital fotoğraf makinem var zaten.bir bakayım.teşekkürler.sağolun. 910i güzel görünüyor.
p990i çıkmadı p910 var şu an
quote:
Orjinalden alıntı: transylvania
ajanda çok önemli..özellikle not alıyorum..hatırlatma amacı ile alarm olması..bunun dışında zaten yukarda da yazdığım gibi titreşim şart..ve ses kaydı... işletim sistemi konusunda fazla bilgim yok..symbian deniliyor..kimisi de symbian olmayan telefon telefon değildir diyor...haliyle insanın kafası karışıyor..yazılan telefonlara bakıyorum şimdi.teşekkür ederim.. motorola mx modeli güzel.her özellik var..bir de şu 990 a bakayım neymiş..
daha iyi bir symbian işletim sistemi var p serisinde daha çok professionaller için yani tam bi pda(se de smartphone'un gerçek tanımı diyor)kısacası p serisinde symbian var hemde daha iyisi
quote:
Orjinalden alıntı: brklcm
kameraya ihtiyacın yoksa p990 fazla kaçar p910 yeya p900 işini görür
symbian olayına takılma p910 da var p910al en iyisi
Arakdaşım çok fonksiyonlu istemiyorsan sana çıktı bu telefon sanırım piyasaya 2006 ürün.http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10354&zone=pp&lm=pp1&pid=10354 en basit bir tel senin işini çok falzasıyla görür.Senin gibi ilk defa birine rastlıyorum vay be 7 sene bende her sene :)
bakalım onada.seçim zor olacak.bir de nokianın menüsüne alıştım nede olsa.ama önemli olan işimi görmesi.bir haftada alışır insan nede olsa.aslında biraz bakındım ve 6030 u çok beğendim.ama her zamanki tuhaflık burda da devam ediyor.adamlar o kadar özellik koymuş.gelin görün ki ne infra red ne bluetooth var.olacak iş değil.rehberimin yedeğini almak için ihtiyacım var oysa :(((((
evet rehberi bluetoothla göndermek büyük kolaylık
quote:
bakalım onada.seçim zor olacak.bir de nokianın menüsüne alıştım nede olsa.ama önemli olan işimi görmesi.bir haftada alışır insan nede olsa.aslında biraz bakındım ve 6030 u çok beğendim.ama her zamanki tuhaflık burda da devam ediyor.adamlar o kadar özellik koymuş.gelin görün ki ne infra red ne bluetooth var.olacak iş değil.rehberimin yedeğini almak için ihtiyacım var oysa :(((((
symbian falan alma.senin kullanım amacına göre hiç gerekemeyen bir şey.Hatta dandik bi işletim sistemi olduğu için problem bile çıkarır.Bence sony ericsson p serisi tam sana göre.
quote:
Orjinalden alıntı: faruk
symbian falan alma.senin kullanım amacına göre hiç gerekemeyen bir şey.Hatta dandik bi işletim sistemi olduğu için problem bile çıkarır.Bence sony ericsson p serisi tam sana göre.
p serisine bakıyorum hemen.teşekkürler.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: faruk
p serisine bakıyorum hemen.teşekkürler.
Bence de P serisine bak
P900 senin işini görür, ama tasarım açısından ve özellik açısından P910
Senin gibi birini görmedim, bir telefon insana 7 ay zor dayanıyor. (Ben yılda 1 değiştiririm ). Nasıl 7 yıl kullandın yaws
Uzun vadeli kullanıcam demişsin, o zaman kullanılabilirliği ve taşınması kolay bir telefon tercih etmelisin, ki bu P910i olmamalı..
quote:
Orjinalden alıntı: aTTra
Uzun vadeli kullanıcam demişsin, o zaman kullanılabilirliği ve taşınması kolay bir telefon tercih etmelisin, ki bu P910i olmamalı..
insanlar sürekli değiştiriyordu ben arıza vermediği sürece ve işimi gördüğü sürece değiştirmeyi düşünmedim.böylece 7 yıl geldi geçti şimdi attra kardeşim p910i olmayacaksa ona rakip bir önerin var mı acaba.anladım ki bu forumda biraz nokia ve sony çekişmesi yapılıyor benim öyle bir takıntım yok.ancak sizlerin fikri önemli.sonuçta kısa vadede elinize birkaç telefon geçiyor.en iyi yorumu ancak kullananlar yapabilir.çevremde telefon önerebilecek pek kimse yok açıkçası.zaten burda olma sebebim de bu.şu anda sony p serisi ve motorola mpx220 olmak üzere 2 aday çıktı ortaya.bakalım 3. aday kim.
Bundan sonra alacağın telefonlar Nokia nın o mono ekranlı serileri gibi çınar çıkmayabilir.
Hiçbir telefon o kadar uzun ömürlü olamaz ki...
Ama istediğn özellikleri ve eski ve yeniye tam uyum + HIZ istersen ve PDA gibi birşey istersen ,
Palm Treo600 öneririm. fiyatları gayet uygun bir düzeye kadar indi onların da..
Ve hızı, kalitesi ve stabilitesiyle P910 u havada karada katlar geçer... Ha bir de entegre Q klavyeyi unutmamak lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: Baracuda
Arakdaşım çok fonksiyonlu istemiyorsan sana çıktı bu telefon sanırım piyasaya 2006 ürün.http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10354&zone=pp&lm=pp1&pid=10354 en basit bir tel senin işini çok falzasıyla görür.Senin gibi ilk defa birine rastlıyorum vay be 7 sene bende her sene :)
www.gsmarena.com dan baktım.malesef ne bluetooth ne infra red var.bunlardan biri bana şart.adam bu telefon için özel bir kablo ile pcye bağlantı koymuş ama almışken bluetooth olsa daha pratik olur gibi geliyor.yoksa bu telefon da fena değildi.bazen bu üreticileri anlamakta çok güçlük çekiyorum.