Şimdi Ara

7 sayfa ING-TUR çeviri yapacak - 40 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşımın biri 3 biri 4 sayfalık iki ingilizce tıp makalesi var türkçeye çevrilmesi gerekiyor. Benim zamanım yok, bir çeviri şirketine vermektense buradaki öğrenci arkadaşlarım harçlık çıkarsınlar diye düşünüyorum. İşin hacmi büyük olmasa da önemli bir çeviri, ingilizcesine guvenen bir arkadaşa ihtiyacım var.

Özelden irtibata geçerseniz sevinirim,

Teşekkürler.

• pm
  • Bende bi bakabilrim. Ama tıp deyince korktum. İşi neo_70 e versenizde elinizdeyse söküman yollayabilirseniz bakayım bi. Kendimi denerim en azından.

pm den atarsanız sevinirim.
  • bana da pmden atarsanız bi bakarım üstesinden gelebilir miyim
  • kaç karakter var acaba iki metinde de, boşluksuz olarak karakter sayısını söyler misiniz.Ama söyleyeyim 7 sayfalık bir tıp çevirisi için 40tl az gibi gözüküyor.hele karakter sayısını alalım daha doğru bir yorum yapabilirim.
  • bende tıpçıyım bir at bakalım makaleyi inceleyeyim ben
  • Arkadaşlar henuz kimseyele anlaşmadım. Kontrol için yolladığım arkadaşlardan gelen cevaplara gore isteyen arkadaş çevirecek. Geri donus bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi pmde ben alayım yapabilirim belki
  • mail adresinizi ozelden gonderin lutfen, 7 sayfa yarın akşama lazım arkadaşlar
  • 7 sayfa 40 tl mi...normal bi tercüman bürosuna git kac tl dicekelr bakalım...heralde sen yaptırıp aradaki büyük kar'ı cebe atıcan
  • Soad_sefa arkadaşımız çeviriyi üstlenmiştir arkadaşlar,
    ilginiz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

7 sayfa 40 tl mi...normal bi tercüman bürosuna git kac tl dicekelr bakalım...heralde sen yaptırıp aradaki büyük kar'ı cebe atıcan

he canım he, kar yapıyom kar.
  • hkn16 dediğin gibi çeviri bürları sayfa üzerinde çalışır..belki diğer arkadaşlara da ağır gelebilir hemde bilimsel bir makale zor olur çevirisi.ama konu bana kolay olduğu için kabul ettim..hemde arkadaşa yardımımız dokunsun..hadi hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: soad_sefa

hkn16 dediğin gibi çeviri bürları sayfa üzerinde çalışır..belki diğer arkadaşlara da ağır gelebilir hemde bilimsel bir makale zor olur çevirisi.ama konu bana kolay olduğu için kabul ettim..hemde arkadaşa yardımımız dokunsun..hadi hayırlısı bakalım

sayfa değil karakter üzerine çalışır.metine bende baktım.scanner la tarandığı için karakter sayısı yok ve editlenemiyor bu yüzden ama nereden baksan tek sayfasında 3000 karakter vardır.çeviri büroları 1000karaktere 10-12 tl alır böyle bir metin için.öğrenciler için bu fiyat 5-6 tldir.40tl bu işin emeğine kesinlikle değmez ama tabi ki yardım amaçlı 40tl ye çevirilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.