Şimdi Ara

7'NCİ IPHONE 6 PLUS (9. OLDU. KUSURDA SON NOKTA!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
6
Favori
6.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6 plus sorunlu bir seri oldu. Sadecembizde degil, yurtdisi forumlarda da Applea plus konusunda sikayet yagiyor. Kabul edelim, Apple buyuk ekran isini beceremedi. Tahtin sahibi halen note serisi. (Eyvah, note yazdim, simdi eksi rekoru kirarim)

Ama diger tum ekran buyuklugu icin iphone der kacrim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nightsoldier

6 plus sorunlu bir seri oldu. Sadecembizde degil, yurtdisi forumlarda da Applea plus konusunda sikayet yagiyor. Kabul edelim, Apple buyuk ekran isini beceremedi. Tahtin sahibi halen note serisi. (Eyvah, note yazdim, simdi eksi rekoru kirarim)

Ama diger tum ekran buyuklugu icin iphone der kacrim.

Aynı müşteri memnuniyetini Samsung da sağlasa direkt Note 4 alırım. Apple'ın tav olduğum en önemli yanı müşteri memnuniyeti.
  • Hayir, yamukluk cok hafif olsa tamam derim de burada bariz egilme sozkonusu. Kolayca farkedilebilecek bir ysmuklukla kutulama islemi yapilmis. Hayret. Lazerle vs ile kontrol etmiyorlar mi bunlari? Belgesel kanallarindaki fabrika uretim sureclerini gosterirlerken, hep makineler lazerle kalite kontrol yapiyorlar. Hatta dusme, carpma testi vs testleri de otomatik yapilip kutulaniyor.

Note 4 te de ekranin renk tonlari arasinda farklilik var. Asagiya dogru sararma gozleniyormus. Ama note4te ekran hatasi, iphone gore gorece az cikiyor. Demekki samsung, uretim standartini da gozden gecirdi. Aynisini Apple'in da yapmasi gerekir.

Nand yonga hatasi, yamulma, ekranin kirilmaya asiri hassas olmasi....

• yok artık ne şanssızlıktır bu iphone 5 in en sorunlu olduğu 1. parttan almıştım telefonda ne çizik vardı ne boya soyulması nede kasa açıklığı vardı ben elktronik ürünlerinde çok şansızım normalde samsungtan note 2 aldım kasa kutudan yamuk çıktı değiştirene kadar canım çıktı (samsung un bayisinden almıştım) nedense aldığım her apple ürününde bir sıkıntı yaşamadım ipad air macbook pro 2014 iphone 5 aldım şu ana kadar çook memnunum iphone 5 imde hala siyah renk olmasına rağmen soyulma yok kılıfsız kullandım bide

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

yok artık ne şanssızlıktır bu iphone 5 in en sorunlu olduğu 1. parttan almıştım telefonda ne çizik vardı ne boya soyulması nede kasa açıklığı vardı ben elktronik ürünlerinde çok şansızım normalde samsungtan note 2 aldım kasa kutudan yamuk çıktı değiştirene kadar canım çıktı (samsung un bayisinden almıştım) nedense aldığım her apple ürününde bir sıkıntı yaşamadım ipad air macbook pro 2014 iphone 5 aldım şu ana kadar çook memnunum iphone 5 imde hala siyah renk olmasına rağmen soyulma yok kılıfsız kullandım bide

İnanılır gibi değil ama maalesef böyle. Yılbaşından önce zamsız fiyattan almıştım. Ya aynı fiyatla tekrar yollarlar ya da bu sefer ben çirkefleşir 3000 TL havale geçer sorunsuz da gelse her 14 günde bir iade yaparak gittiği yere kadar kullanır para iadesi alırım.

• Allah düşman başına vermesin böyle müşteri

Orijinalden alıntı: TechTR

quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

yok artık ne şanssızlıktır bu iphone 5 in en sorunlu olduğu 1. parttan almıştım telefonda ne çizik vardı ne boya soyulması nede kasa açıklığı vardı ben elktronik ürünlerinde çok şansızım normalde samsungtan note 2 aldım kasa kutudan yamuk çıktı değiştirene kadar canım çıktı (samsung un bayisinden almıştım) nedense aldığım her apple ürününde bir sıkıntı yaşamadım ipad air macbook pro 2014 iphone 5 aldım şu ana kadar çook memnunum iphone 5 imde hala siyah renk olmasına rağmen soyulma yok kılıfsız kullandım bide

İnanılır gibi değil ama maalesef böyle. Yılbaşından önce zamsız fiyattan almıştım. Ya aynı fiyatla tekrar yollarlar ya da bu sefer ben çirkefleşir 3000 TL havale geçer sorunsuz da gelse her 14 günde bir iade yaparak gittiği yere kadar kullanır para iadesi alırım.

iyikide iphone almışsınız bide samsung alsaydınız çok kötü olurdu dava masrafı ödemiş olurdunuz şu anda ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: rainhard

Allah düşman başına vermesin böyle müşteri

İnşAllah senin de başına gelir de aynı lafı kendin için söylersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 17 Ocak 2015; 16:56:19 >

Allah düşman başına vermesin böyle müşteri

Haksızsınız 3000 tl vereceğim birde hatalı olacak !!! zaten resimlerle kanıtlamış kasanın açık olduğunu hem apple seve seve uğraşıyor uğraşmak zorundada tabi alışmışız artık kullanıcı hatası denmesini ama apple öyle değil telefonunuzu yakın yıkın parçalayın apple a götürün değiştirmek istiyorum diyin size 500 tl bir ücretle telefonun yenisini veriyorlar apple böyle bir marka işte ;) samsung olsa 2300 tl yi ver al yenisini yada kasada açık olduğu zaman ekranda ölü piksel olduğu zaman kullanıcı hatası diyiyor hemen yaşadığım için biliyorum :)

benim düşüncem bu şekilde

şahsen benim başıma gelse sinirlenirim sinirlenmesine de daha da zorlamam şansımı

kusura bakmayın da ben apple olsam trilyon verse bu arkadaşa (artık talihsiz mi deyim, sineğin yağını mı çıkarıyor deyim bilmiyorum gerçekten) bir daha ürün satmam :)

şahsen benim başıma gelse sinirlenirim sinirlenmesine de daha da zorlamam şansımı

Valla bende böyle bir şansızlık görmedim ama isterse 100 kere değiştirsin 3000 tl ye telefona vereceksem o telefon hatalıysa değişecek

kusura bakmayın da ben apple olsam trilyon verse bu arkadaşa (artık talihsiz mi deyim, sineğin yağını mı çıkarıyor deyim bilmiyorum gerçekten) bir daha ürün satmam :)

Diğer markalarda olası benzer bir durumda telefon büyük olasılıkla elimde patlayacak. O yüzden şansımı zorlarım ki Apple bu konuda bir sıkıntı yaşatmıyor. Başka marka alıp ben karın ağrısı yaşayacağıma Apple alırım durumu düzeltmek onlara kalır. Kaldı ki değişimler keyfi değil, bariz hatalar sebebiyle... Ben almasam o ürün başkasına yollanmış olacaktı ve eğer bilinçli bir müşteri ise o kişi de fark edince yollayacaktı. Apple ne kadar sorunlu ürün paketliyorsa o kadarını da iade almak zorunda. Ayrıca kasadaki bariz eğrilik sineğin yağını çıkartır derecesinde bir emekle fark edilmedi.

• quote:

quote:

Diğer markalarda olası benzer bir durumda telefon büyük olasılıkla elimde patlayacak. O yüzden şansımı zorlarım ki Apple bu konuda bir sıkıntı yaşatmıyor. Başka marka alıp ben karın ağrısı yaşayacağıma Apple alırım durumu düzeltmek onlara kalır. Kaldı ki değişimler keyfi değil, bariz hatalar sebebiyle... Ben almasam o ürün başkasına yollanmış olacaktı ve eğer bilinçli bir müşteri ise o kişi de fark edince yollayacaktı. Apple ne kadar sorunlu ürün paketliyorsa o kadarını da iade almak zorunda. Ayrıca kasadaki bariz eğrilik sineğin yağını çıkartır derecesinde bir emekle fark edilmedi.

Apple ın bir suçu yok çinli üreticinin suçu aslında müşterilerin suçu apple telefonu piyasaya çıkarmadan 2 ay önce üretmeye başlamasına rağmen stoklar ilk gün bitiyor ondan sonra çinli üreticiler daha hızlı çalışmak zorunda kalıyor ve bazen hatalı telefonları koyabiliyorlar ama sizde nedense şanssızlık mıknatısı gibisiniz 9 tane almışsınız 9 zuda hatalı çıkmış (alınmayınız lütfen:) )

• http://www.youtube.com/watch?v=MKnx2JWfNSM Apple sonuçta Foxconn ile çalışmaya mecbur bırakılmış değil. Bu video bendeki sıkıntıların sebebini açıklıyor sanırım.

Ve bu vide:http://www.youtube.com/watch?v=zRBRdatmQhI Saati 1.75 $'a çalıştırılan işçiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 17 Ocak 2015; 17:42:44 >

http://www.youtube.com/watch?v=MKnx2JWfNSM Apple sonuçta Foxconn ile çalışmaya mecbur bırakılmış değil. Bu video bendeki sıkıntıların sebebini açıklıyor sanırım.

evet kendi fabrikasınıda kurabilir ama çok maliyetli foxconn en iyi üreticilerden olduğu için ona ürettiriyor foxconn ve apple suçu yok müşterilerin suçu var çinlilerde acele ettikleri için üretim hatalı oluyor kul yapısı sonuçta :) hem apple iyi davranmış samsung yurt dışındada türkiyedede kullanıcı hatası diyiyor

• Yani bu kusurları müşterilerin yoğun taleplerine bağlamak yersiz gibi geldi hocam kusura bakma. Sonuçta Apple gibi bir markanın ürünü tanıtılır tanıtılmaz yoğun talep görecektir. Yoğun talep var diye ürünlerin kusurlu paketlenmesi müşteriye bağlanmamalı yani.

Yani bu kusurları müşterilerin yoğun taleplerine bağlamak yersiz gibi geldi hocam kusura bakma. Sonuçta Apple gibi bir markanın ürünü tanıtılır tanıtılmaz yoğun talep görecektir. Yoğun talep var diye ürünlerin kusurlu paketlenmesi müşteriye bağlanmamalı yani.

herkes in fikri farklı dediğim gibi tanıtılmadan a ay önce üretilmeye başlanmasına rağmen stok tükeniyor siz o fabrikada çalışın diyelim en deneyimli kişi siz olun o acele içinde 20 tane iphone yi yanlış üretirsiniz :D ben kendimi onların yerine koyuyorum sadece tabi foxconn önlemini almalı tabikide hatalı iphone kabul edilemez ama dediğim gibi aceleden dolayı gözden kaçıyor olmalı.

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Ben okurken yoruldum , siz bu kadar inciğiyle cinciğiyle uğraşırken bedeniniz beyniniz yorulmadımı hocam ?

Kargo getiriyor, kargo götürüyor hocam. Onlar düşünsün.

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Ben okurken yoruldum , siz bu kadar inciğiyle cinciğiyle uğraşırken bedeniniz beyniniz yorulmadımı hocam ?

Kargo getiriyor, kargo götürüyor hocam. Onlar düşünsün.

Valla yazışma durumlarını dert anlatmayı kargo karşılamaz sanıyorum . Bence kendinize eziyet ediyosunuz ,alın para iadesi , iphoneden başka marka bir cihaz alın . Hem böylelikle firmaya cezada vermiş olursunuz. Valla üzüldüm durumunuza ,siz bu şansla sağlam cihaz alamazsınız .

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.