Şimdi Ara

7'NCİ IPHONE 6 PLUS (9. OLDU. KUSURDA SON NOKTA!) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
6
Favori
5.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok şanssızlık olmuş. Ben gecen ay bir tane 64 gb plus aldım plus temiz cıkti. iPad de değişim oldu değişen cihazda sorun yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    Parayı al en iyisi, ona göre araştırırsın zaten markaların yeni amiral gemileri çıkacak bir kaç aya.
  • buzulcag kullanıcısına yanıt
    210507 2 kullanıcısına yanıt
    Onu da düşünüyorum fakat elimde Nokia c3 var. Onunla da bir kaç ay sabretmek biraz zor.

@buzulcag

Kısmet işte belli olmuyor hocam.

@210507

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 1 Şubat 2015; 23:40:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

quote:

Orijinalden alıntı: buzulcag

Sonuç nedir hocam?

Aklımda Htc One E8 var. Iphone almayacaksam ya Htc alıp 2000 TL altı bir fiyat öderim ya da Htc olmazsa 1000 TL altı bir fiyat ödeyeceğim bir telefon bakarım diye düşünüyorum. Ama Htc'nin kamera çok tatminkar değil. M8'de ultrapixel şişirmesi tatmin edici değil. Fotoğraflar yakınlaştırıldıkça puslanıyor. E8'de 13 mp olmasından ötürü o tarz bir sorun yok ama kullanılan mercek vs. sebebiyle internette incelediğim fotoğraf ve videolar genel olarak soluk, renklerde bir canlılık yok. Tatmin edici değil. 1000 TL altı için Asus mantıklı geliyor. Ama Asus'a da bir türlü ısınamadım maalesef.

Şu an Apple'dan tekrar havale ile telefon alabilirim. Ürün sorunsuz olduğu taktirde sanırım 14 günlük değişim süreci dolduktan sonra da eski fiyata denk gelmesi için 240 TL'lik ekstra para iadesi uygulayacaklar. 9 tanesinde bir sorun bulduysam 10.'da da bulurum gibime geliyor. Online Store ile İstanbul'daki mağazalar birbirlerinden bağımsız oldukları için zamsız fiyattan mağazadan görerek alabilme şansım olmadığını öğrendim. Elim tekrar havaleye gider gibi oluyor sonra kalsın şimdilik diyorum... Kısmetse bu hafta içinde 9. telefon ile başlatılan para iade süreci neticesinde param geri yatırılacak.

S.a.eğer 1000 lira civarı telefon düşünüyorsanız HTC desire 816 paralel ithalat veya 2.el düşünebilirsiniz.1hafta önce eşime 1 aylık Vodafone dan alınma cihazı 750 liraya aldık.gerçekten çok güZel telefon.hatta iPhone satıp kendimede gri veya lacivert rengini alaşım var aynı fiyata ve temizini bulursam.öZellikle stabil oluşu ve pil Performansı beni cezbetti çift hoparlör olması ve ses kaliteside gayet güzel .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.