Şimdi Ara

7 Nar 2 Limon Paketi 23.25 TL ve ücretsiz kargo (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
8
Favori
10.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 9 kiloluk nar paketi aldım narlar elime ulaştı dediği gibi arkadaşın tatlı bir tadı iri taneli taze narlar ben mennun kaldım
  • sanal pazar üzerinden bir alımda ben yaptım. Deneyelim sonra bir sipariş daha vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxman

sanal pazar üzerinden bir alımda ben yaptım. Deneyelim sonra bir sipariş daha vereceğim.

ben de öyle yapmıştım..10 liralık çekle 9 kg narı 15 tl ye mal ettim..e çok güzel narlar..bol sulu ve tatlı...hafif ekşi..oturduğum binada da bi arkadaş kabzımal..hicaz narım var falan dedi.öve eve bitiremedi.ondan da aldım..kırmızı güzel görünüyordu ama çok ekşiydi.adamı kesen bi ekşisi vardı.finseranın narı ona 10 basar...diğer ürünleri de sanalpazara koyabilir arkadaş..en azından taksitli alıyoruz ordan..bazen de 10 tl hediye veriyor.avantaj daha da çoğalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

sanal pazar üzerinden bir alımda ben yaptım. Deneyelim sonra bir sipariş daha vereceğim.

ben de öyle yapmıştım..10 liralık çekle 9 kg narı 15 tl ye mal ettim..e çok güzel narlar..bol sulu ve tatlı...hafif ekşi..oturduğum binada da bi arkadaş kabzımal..hicaz narım var falan dedi.öve eve bitiremedi.ondan da aldım..kırmızı güzel görünüyordu ama çok ekşiydi.adamı kesen bi ekşisi vardı.finseranın narı ona 10 basar...diğer ürünleri de sanalpazara koyabilir arkadaş..en azından taksitli alıyoruz ordan..bazen de 10 tl hediye veriyor.avantaj daha da çoğalıyor.

Sayın müşterilerimiz,

Öncelikle siparişleriniz için teşekkür ederiz.
    Sanalpazar üzerine hangi ürünlerimizin eklenmesini istediğinizi belirtirseniz ekleyebiliriz.
    İyi alışverişler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• finsera kullanıcısına yanıt
    Cuma gunu siparis verdikten sonra Cumartesi gunu urunleri aldim. Hepsi oldukca lezzetli ve tazeydi. İlgi ve hiziniz icin tekrar tesekkur ederiz.

Satin almak icin baska paketlerinizi bekliyoruz...
  • Hocam birazdan sipariş vereceğim sanal pazar üzerinden, acaba bugünkü kargoya yetişir mi?İlanda pazartesi ve perşembe yazıyor kargo günü olarak,
    perşembe yollanırsa bayram nedeniyle 3 hafta sonra alabilirim ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Hocam birazdan sipariş vereceğim sanal pazar üzerinden, acaba bugünkü kargoya yetişir mi?İlanda pazartesi ve perşembe yazıyor kargo günü olarak,
    perşembe yollanırsa bayram nedeniyle 3 hafta sonra alabilirim ancak.

Kurban bayramı vesilesiyle sadece bu haftaya özel olarak Perşembe gününe kadar(Perşembe dahil) her gün kargo gönderimi yapılacaktır.
    O gün içerisinde saat 14:30 a kadar verilen siparişlerin gönderimi aynı gün yapılacaktır.
    İyi alışverişler dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozluceden.com

Cuma gunu siparis verdikten sonra Cumartesi gunu urunleri aldim. Hepsi oldukca lezzetli ve tazeydi. İlgi ve hiziniz icin tekrar tesekkur ederiz.

Satin almak icin baska paketlerinizi bekliyoruz...

Sayın müşterimiz,

İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.
    Kurban bayramından sonra mandalina ürünümüz sitemizde satışa sunulacaktır.

• Benimde narlarım geldi tabı baya güzeldi hafif ekşi çok hafif ve tatlıydı alıcak arkadaşlara tavsiye ederim aşağıya bir kaç resim eklicem:

BUDA KUTUNUN RESMİ ÖZENİLMİŞ !

7 Nar 2 Limon Paketi 23.25 TL ve ücretsiz kargo

BU KUTUNUN İÇİNİN RESMİ GAYET YETERLİ !

BU NARIN 4/1 İ UFAK Bİ PARÇA KESTİM BAKMAK İÇİN GAYET İYİ !

BUDA NARDAN KOPARDIĞIM BİR PARÇA

BUDA KASE İLE NARIN BULUŞMASI

BÖYLE BİR ŞİRKET KURAN GENÇ ABİLERİME TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM HAYIRLI SATIŞLAR İNŞ ÜRÜNLERİNİZİ BOZMAZSINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreKaanYksl -- 7 Ekim 2013; 13:57:47 >

• Valla turkcell nar kampanyası zannettim
  • ankara-çukurambar altunbilekler'de cumartesi günü kocaman kocaman narlar vardı.. bir tanesini açmışlar, tadına baktım. hiç ekşi değildi. acaba dedim hepsi böyle midir?.. oradaki eleman "abi al, yerinde bu fiyata alamazsın" diyince .. aman al gitsin dedim.. narlar hem çok iriydi hem de kilogram fiyatı 0.79 idi...

evet halkgünü mü neymiş.. 0.79 lirayı görünce tam 10 kg aldım... akşam fotoğraf çekip buraya ekleyeyim isterseniz... kıyaslama yapmış olursunuz... ah bir de antalya-çakırlar tarafının o yeşilli sarılı iri portakallarından gelse... ince kabuk ama soyması çok kolay.. dışı gök ama tadı on numara.. hah dersiniz.. portakal böyle olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Sayın müşterilerimiz,

Öncelikle siparişleriniz için teşekkür ederiz.
    Sanalpazar üzerine hangi ürünlerimizin eklenmesini istediğinizi belirtirseniz ekleyebiliriz.
    İyi alışverişler.

kendi siteniz finserada ne satiyosaniz sanalpazara da onlari eklemelisiniz.ne biliyim nar eksisi.limon nar paketleriniz.ilerde mandalina . domates biber patlican paketleri....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emre Bey;

İyi dilekleriniz için teşekkürler.
    Afiyet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: finsera

Emre Bey;

İyi dilekleriniz için teşekkürler.
    Afiyet olsun.

teşekkürler resimleri ilk sayfada kullanabilirsiniz
  • Yakın bir zamanda diğer çeşit ürünlerimizi sanalpazara eklemeyi düşünüyoruz.
    İyi alışverişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

Benimde narlarım geldi tabı baya güzeldi hafif ekşi çok hafif ve tatlıydı alıcak arkadaşlara tavsiye ederim aşağıya bir kaç resim eklicem:

BÖYLE BİR ŞİRKET KURAN GENÇ ABİLERİME TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM HAYIRLI SATIŞLAR İNŞ ÜRÜNLERİNİZİ BOZMAZSINIZ

hocam bir önerim var size. narı öyle bıçakla ortadan keserseniz hem taneleri almakta zorlanırsınız hemde suyu gereksiz yere akar. bıçakla narı komple çizdikten sonra elinizle yarmanız daha güzel olur

• Bende siparişimi verdim... Çok sevdiğim bir meyve olmasına rağmen suyunun elleri karartması çok sıkıntı veriyor. Bu konuya çözüm bulan var mı? eldivenler koktuğu için rahatsız ediyor beni :)
  • Dün akşam 7de sipariş geçtiğim ürün yaklaşık ne zaman gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Encinyır.

Dün akşam 7de sipariş geçtiğim ürün yaklaşık ne zaman gelir?

quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002
    Kurban bayramı vesilesiyle sadece bu haftaya özel olarak Perşembe gününe kadar(Perşembe dahil) her gün kargo gönderimi yapılacaktır.
    O gün içerisinde saat 14:30 a kadar verilen siparişlerin gönderimi aynı gün yapılacaktır.

Siparişiniz bugün kargoya verilecektir.
    Genel olarak Büyükşehirlere 24 saatte, diğer yerlere 48 saat içerisinde teslimat yapılmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

Benimde narlarım geldi tabı baya güzeldi hafif ekşi çok hafif ve tatlıydı alıcak arkadaşlara tavsiye ederim aşağıya bir kaç resim eklicem:

hocam bir önerim var size. narı öyle bıçakla ortadan keserseniz hem taneleri almakta zorlanırsınız hemde suyu gereksiz yere akar. bıçakla narı komple çizdikten sonra elinizle yarmanız daha güzel olur

ben öylesine ayıtlıyım dedim iş yerinde yoksa evde annem ayıklıyor çok güzel :D

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.