Şimdi Ara

7 Nar 2 Limon Paketi 23.25 TL ve ücretsiz kargo (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
8
Favori
10.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Narları gelen var mı? Tadı nasıl? Tanelerin büyüklüğü iyi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkan82

Narları gelen var mı? Tadı nasıl? Tanelerin büyüklüğü iyi midir?

narlar geldi bana ilk sipariş verenlerdenim.. yarasız beresiz ara ara kırmızılı büyüklükleri ortalama 400gr 600 lukte var ama ortalama aldım ince kabuklu.. soyuldumu kolay kopan tanelieri var tad olarakda.. iyi geldi bana tatlı.. fakat bu damak tadı kısıden kısıeye degısır. birde nar ı denemeden once ne yendıgıne baglıdırk i damagınızda nardan önce ne yediysenız.. onun tadı etkıler.. ona gore :) vallahı arkadaslar bu satısı yapanlar 2 kardeş genç girişimciler.. destek olmak lazım... birşeyler yapmaya calısıyorlar.. dusunun o bize gelen kutular vs.. hep ozenerek.. yapılan ürünler kutuda bile finsera yazıyor.. özenılmıs iyi calısmaları var.. bir cok inernet sitesinde bile gelen urunler sarı kutulara koyuluyor sadece tmm kutuyu yemıycez. ayrı konu ama benım demek ıstedıgım özenılmıs bir iş.. pekmez fiyatları nar eksısıde ınerse denemek ıstıyorum...

• Bu girisime bizim de katkimiz olsun.. Guzel nar yiyelim ve deneyelim diye biraz once sanal pazardan nar-limon paketi siparisi verdim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursahermes -- 4 Ekim 2013; 17:33:36 >
  • İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.iyi alışverişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarşamba günü ailemin evine 9kg nar siparişi vermiştim. Narlar bugün ulaşmış ve yarısından fazlasının içlerinin bozuk olduğunu söylediler. Ayrıca direk kutunun içersine herhangi bir koruma önlemi olmadan konulduğundan bir kısmı da taşıma aşamasında ezilmiş.

Evdekilerin teknoloji ile arası pek olmadığından şimdilik sadece fotoğraflarını çektirebildim, pazartesi fotoğrafları alınca bu konu altında paylaşacağım.

Bilgilerinize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ixion

Çarşamba günü ailemin evine 9kg nar siparişi vermiştim. Narlar bugün ulaşmış ve yarısından fazlasının içlerinin bozuk olduğunu söylediler. Ayrıca direk kutunun içersine herhangi bir koruma önlemi olmadan konulduğundan bir kısmı da taşıma aşamasında ezilmiş.

Evdekilerin teknoloji ile arası pek olmadığından şimdilik sadece fotoğraflarını çektirebildim, pazartesi fotoğrafları alınca bu konu altında paylaşacağım.

Bilgilerinize...

Sayın müşterimiz,

Böyle bir durumla karşılaştığınız için özür dileriz. Ürünlerin yarısından fazlasının içlerinin bozuk olması bizi çok şaşırttı. Bildiğiniz gibi nar kabuklu bir meyve olduğu için içerisinin bozuk olup olmadığını göremiyoruz. Bugüne kadar açtıklarımızda bize hiçbir tane bile bozuk ürün denk gelmedi.
    Ayrıca bugüne kadar ürünlerimizi Türkiye'nin birçok noktasına gönderdik ancak kargo firmasından kaynaklı bir iki sıkıntı dışında herhangi bir şikayet almadık.

Pazartesi günü ürün ve koli resimlerini tarafımıza gönderdiğiniz takdirde bozuk olan kısım kadar ürün tarafınıza gönderilecektir.
    Ya da isterseniz bozuk olan kısım kadarın ücretini tarafınıza iade edebiliriz.
    Tekrar özür diliyoruz.
    İyi akşamlar.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

quote:

Çarşamba günü ailemin evine 9kg nar siparişi vermiştim. Narlar bugün ulaşmış ve yarısından fazlasının içlerinin bozuk olduğunu söylediler. Ayrıca direk kutunun içersine herhangi bir koruma önlemi olmadan konulduğundan bir kısmı da taşıma aşamasında ezilmiş.

Bilgilerinize...

Sayın müşterimiz,

Böyle bir durumla karşılaştığınız için özür dileriz. Ürünlerin yarısından fazlasının içlerinin bozuk olması bizi çok şaşırttı. Bildiğiniz gibi nar kabuklu bir meyve olduğu için içerisinin bozuk olup olmadığını göremiyoruz. Bugüne kadar açtıklarımızda bize hiçbir tane bile bozuk ürün denk gelmedi.
    Ayrıca bugüne kadar ürünlerimizi Türkiye'nin birçok noktasına gönderdik ancak kargo firmasından kaynaklı bir iki sıkıntı dışında herhangi bir şikayet almadık.

Pazartesi günü ürün ve koli resimlerini tarafımıza gönderdiğiniz takdirde bozuk olan kısım kadar ürün tarafınıza gönderilecektir.
    Ya da isterseniz bozuk olan kısım kadarın ücretini tarafınıza iade edebiliriz.
    Tekrar özür diliyoruz.
    İyi akşamlar.

Resimler elime geçince paylaşacağım. İlginiz için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

başlığı okuyunca turkcell kampanya yaptı sandım.

+1

Narı internetten almak nedir çok ilginç geldi, hiç mi, pazara markete gitmiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekström

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

başlığı okuyunca turkcell kampanya yaptı sandım.

+1

Narı internetten almak nedir çok ilginç geldi, hiç mi, pazara markete gitmiyorsunuz

kargocu da hanıma öyle demiş.narı bile internetten alıyonuz, tuhaflamış..pazarda da var tabi ama çoğu tırt..ne zaman alsam ya beyaz ya çok eşki.bence adamlar üst düzey bi üretim yapıyorlar.belki de tarımda çok ileri teknik kullanıyorlar.narlar bugün gelgi.mükemmel.çok az ekşiliği var. okadar olmalı zaten.yaz elması da almıştım.o da mükemmeldi.mutfağımızın yüz akı oldular.inşallah bırakmazlar bu işi.teşekkürler finike..finsera flaycat

• Başlığı okuyunca turkcell tarifesi sanıp girdim

• quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Başlığı okuyunca turkcell tarifesi sanıp girdim

ilk sen degilsin bunu diyen 2.kisisin

• quote:

Bilgilerinize...

Bu mevsimde bozuk nara denk gelmek ilginç. Zannedersen ezilenlere bozuk diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

quote:

Bilgilerinize...

Bu mevsimde bozuk nara denk gelmek ilginç. Zannedersen ezilenlere bozuk diyorsunuz.

Hayır, dışlarında sorun olmasa da içlerinde küfe benzer çürük olduğu söylendi. Kimsenin başına gelmeyip de sadece benim başıma gelmesi ilginç...

• Merhaba sikmalik portakal satisi olacak mi? Gecenin bu saatinde merak iste

• Sayın müşterimiz siz ürünlerimizden memnun kaldıkca bizlerde mutlu oluyoruz teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

quote:

Bilgilerinize...

Hayır, dışlarında sorun olmasa da içlerinde küfe benzer çürük olduğu söylendi. Kimsenin başına gelmeyip de sadece benim başıma gelmesi ilginç...

merhabalar oncelıkle gecmıs olsun sanırım sızın basınıza gelmsı olabılır ben asagı yukarı 12 kg ya yakın nar aldım.. herhangı bır problemle karsılasmasım kalabalık aıle oldugumuzdanda cabuk tukettık hıc bır problem yok.. ne dısında ne ısınde.. kaldıkı nar en dayanıklı meyvalardandır...

• benim narlar geldi. ilk olarak kargoda herhangi bir sıkıntı gelmemiş başına. tadına gelirsek henüz bir tane yedim.içi kıpkırmızı ayrıca tam istediğim gibi aşırı tatlı değil ve çok sulu. orta boy ve küçük olanları sıkmak için ideal

kısacası ben beğendim
  • quote:

Bilgilerinize...

Hoş bir görüntü olmadığından dolayı image olarak eklemiyorum, bozuk olanlardan birkaç tanesinin resmi burada

Kalan resimleri de size pm olarak gönderiyorum hocam @flycat2002

Saygılarımla...

• quote:

quote:

Bilgilerinize...

Hoş bir görüntü olmadığından dolayı image olarak eklemiyorum, bozuk olanlardan birkaç tanesinin resmi burada

Kalan resimleri de size pm olarak gönderiyorum hocam @flycat2002

Saygılarımla...

Sayın Müşterimiz,

Elimizde olmayan sebeplerden dolayı gerçekleşen bu sıkıntı için özür dileriz. Pazartesi günü 4 kg lık bir nar paketi aynı adresinize gönderilecektir.
    İnşallah bu sıkıntı ile bir daha karşılaşmazsınız.
    Anlayışınız için teşekkür eder, iyi alışverişler dileriz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Portakal satışımız elbette mevsimi geldiği zaman sitemizde mevcut satışta olacaktır.
    http://www.finsera.com/Yardim/Sebze-Meyve-Takvimi burdan ürünlerimiz hangi mevsimde sitemizde olduğunu görebilirsiniz.

İyi alışverişler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.