Şimdi Ara

7 Nar 2 Limon Paketi 23.25 TL ve ücretsiz kargo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
8
Favori
10.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı satışlar
    ama hiç sevmem narı
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    mahmudd birşeyi de sev:)
  • flycat2002 kullanıcısına yanıt
    Karışık orta bir paket sipariş ettim, ancak şu sattığınız ürünlere biraz katma değer katsanız süper olur.

9 kilo nar ile ne yaparım sorusuna hala sizin siteden cevap veremiyorum.
    bunu düşünüp kaliteli bir nar sıkacağını satışa koymalısınız
    http://forum.donanimhaber.com/m_46255602/tm.htm

yine nar ekşisi 1 kiloyu nasıl tüketebilirim? iki aile olsa bile fazlası var.
    limon da hakeza, en iyisi fazlaca alıp işyerine hayır olarak insanların tüketimine sunmak.
    ek olarak bu site tasarımı süper, umarım bu meyvelerden nasıl faydalanılacağına dair bir iki sayfa da eklersiniz. eşe dosta sitenizi gösterince beğeniyorlar, içerik arıyorlar.

ve ısrarla her çeşit maydanoz dahil sebze bekliyoruz

başta söylediğim gibi acilen ürünlere gerek içerik gerek ürün çeşitliği gerekse ürün miktar çeşitliliği ile katma değer ekleyin, hem iş modelinizin kopyalanması zorlaşır hem de yatay pazara erişirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takdir sizin tabi teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuduk

Karışık orta bir paket sipariş ettim, ancak şu sattığınız ürünlere biraz katma değer katsanız süper olur.

9 kilo nar ile ne yaparım sorusuna hala sizin siteden cevap veremiyorum.
    bunu düşünüp kaliteli bir nar sıkacağını satışa koymalısınız
    http://forum.donanimhaber.com/m_46255602/tm.htm

yine nar ekşisi 1 kiloyu nasıl tüketebilirim? iki aile olsa bile fazlası var.
    limon da hakeza, en iyisi fazlaca alıp işyerine hayır olarak insanların tüketimine sunmak.
    ek olarak bu site tasarımı süper, umarım bu meyvelerden nasıl faydalanılacağına dair bir iki sayfa da eklersiniz. eşe dosta sitenizi gösterince beğeniyorlar, içerik arıyorlar.

ve ısrarla her çeşit maydanoz dahil sebze bekliyoruz

başta söylediğim gibi acilen ürünlere gerek içerik gerek ürün çeşitliği gerekse ürün miktar çeşitliliği ile katma değer ekleyin, hem iş modelinizin kopyalanması zorlaşır hem de yatay pazara erişirsiniz.

Öncelikle siparişiniz ve sitemiz hakkındaki güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Sitemizde elektronik alet ya da türevlerini satmak için bir bölüm açmak hiç aklımıza gelmedi açıkcası.
    Maalesef ki buna vaktimizin olduğu da söylenemez.
    Ama ilerde daha büyük bir organizasyon olarak hizmet vermeye başlarsak o zaman olabilir.

Dediğiniz gibi ürün açıklamalarında biraz daha detaylı bilgi sunma şansımız olabilir.
    Ancak bunun sitemizdeki sadeliği açıkçası bozar mı diye düşünüyoruz.

Ürün çeşitliliği konusunda ise her zaman söylediğimiz gibi sadece bizim ürettiğimiz veya çevremizde kefil olabileceğimiz arkadaş, dost ya da akrabalarımızın ürünlerini satıyoruz.
    Bu çerçevede maydanoz, marul, karnıbahar, soğan, patates vs. gibi ürünler bu bölgede pek üretilen bir şey değildir.
    Ayrıca ürün çeşitliliğimiz arttıkça yaptığımız işin takibi ve yönetilmesi daha da zorlaşmaktadır. Biliyorsunuz ki stok tutmuyoruz.
    Eğer stok tutmuş olsaydık dediğiniz gibi her çeşit sebze ve meyveyi çok daha basit bir şekilde sizlere ulaştırabilirdik.
    Kalitemizin düşmemesi ve sizlere daha iyi hizmet vermeye devam edebilmek için her çeşit ürününü satışı yapmayacağız.
    Özellikle kış sezonunda zaten yeterince ürün çeşitliliğimiz olacak ve yoğun bir tempoda çalışacağız.

Anlayışınız için teşekkür eder, her zaman bizimle fikirlerinizi paylaşmanızı isteriz.
    Saygılarımızla.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Keben narını nerden buluruz acaba?

• hocam sizden sanalpazar üzerinden 9 kg nar aldım bakalım kaliteye narlara ona göre dönüş yapacam bu sayfaya
  • Bende denemek için almayı düşünüyorum. Pek nar yemiyorum ama resimi görünce canım çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: quancore

hocam sizden sanalpazar üzerinden 9 kg nar aldım bakalım kaliteye narlara ona göre dönüş yapacam bu sayfaya

Siparişiniz için teşekkür ederiz. Umarım damak tadınıza uygundur ve beğenirsiniz.
    Afiyet olsun.

• pazar da kilo fiyatı 1 lira ile 1.5 lira arasında değişmekte.. Migros da bile 1.5 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turakmug

pazar da kilo fiyatı 1 lira ile 1.5 lira arasında değişmekte.. Migros da bile 1.5 lira.

Bu mevsimde Migros un 1,5 a nar satacağına pek ihtimal vermem. Sezon tam başladığında yerel pazarımızda 1 tl. ye düşüyor, hatta biraz toplu alırsan daha da aşağıya.
  • arkadaşlar birşeyi ayıramıyoruz sanırım...
    pazardaki ürünler ticaridir..ilaçlamalar suni gübrelerle üretilerek satılır..şimdi burdada bedava verilmiyor bir nevi ticareti yapılıyor.. ama kucuk boyutlarda.. kucuk paket seklınde.. oyle dusunelım oyle degerlendırelım fıyatları..ben bu finseradan 5 ıncı belkı sıparısım.. her sıparısımden memnun kaldım.. bugunde bir paketim geldi narlar sapa saglam.. kıpkırmızı lımonlarda buralarda bulamıycagım lımonlarda yesıl... dogal yanı.. suankı lımon ve mandalınaları saman ile sarartmaktadırlar birde karpit denen madde ile.. karpitsiz limonlar geldi.. 3 tl olsa ne olur 5 tl olsa ne olur her yedıgımız lokma bogazımızdan gecıcek... sunu ayıramıyoruz.. nar ı sezonda 1 lıra dıyoruz.. tam sezonu degılkı... 2.cisi .. bu alınan urunler size ucretsiz kargo ıle gelmekte.. direk mantıken kargosuda urun bedelinin uzerıne eklenmekte.. sımdı arkadaslar cvp verebılırler.. bir zarf ı bır ufak paketi.. bir yerde bir yere yolluyoruz 7 8 tl alıyor kargo .. kılolarca paket gelıyor ayagımıza.. sizce çok mu =? benim kısısel görüşüm fiyatlar makul... nar eksilerinde pekmezde indirim beklemekteyim ama... herkese iyi forumlar.. artı kdv sinide yazmay unuttum faturalı gelıyor urun.. +malıyet...

• turakmug T kullanıcısına yanıt
    ben şişli'de oturuyorum. sizin dediğiniz gibi narları buradan değil de migros'tan alırım diye düşünmüştüm. fakat cevahir migros'ta narın kilosu 2,49tl'ydi. migros'a bu fiyatı vereceğime kg'si ortalama 3tl'ye gelen 4kg'lik bir paket almaya karar verdim. hem küçük esnafı kazandırmak hem de dalından taze ürün yemek için. migros'tan alıp güzel çıkmama ihtimali de var...

alan arkadaşlar da fotoğraf ekleyip, tadı hakkında yorum yaparsa daha da güzel olur...

daha önce aldığım elma, domates, salatalık ve biber gayet güzeldi. hatta iş yerindeki arkadaşlar elmalara bayılmıştı...

migros'ta fiyatlar böyle:
     7 Nar 2 Limon Paketi 23.25 TL ve ücretsiz kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi causeisunknown -- 2 Ekim 2013; 15:49:56 >

• Aynen ben de şişlideyim, bu hafta geçerken gördüm pazarda narın kilosu 2 liraydı ki buradaki nar kadar iyi olacağını tahmin etmiyorum.
    Haftaya bayram için memlekete giderken oraya göndereceğim de bu hafta için kendime de alacağım galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkan bey;

Ürünlerimizden memnun kalmanız bizi de memnun ediyor.
    iyi alışverişler.
  • Sanalpazar üzerinden verilen siparişleri sadece Aras Kargo ile mi gönderiyorsunuz?
    Yurtiçi Kargo ile ücretsiz kargo anlaşmanız yok mu acaba?
  • nar tatlı mı. tatlı nar istiyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimone

Sanalpazar üzerinden verilen siparişleri sadece Aras Kargo ile mi gönderiyorsunuz?
    Yurtiçi Kargo ile ücretsiz kargo anlaşmanız yok mu acaba?

Yurtiçi Kargo ile anlaşmamız maalesef yoktur.
    Sanalpazarın anlaşması ile değil, firmamızın anlaşması ile siparişleri göndermekteyiz.
    İyi alışverişler dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: abcdef_23

nar tatlı mı. tatlı nar istiyorum ben

Narlarımız kırmızı, iri taneli ve küçük çekirdekli Hicaz nar çeşididir.
    Genel olarak tatlı fakat hafif ekşilik olanları da içerisinde çıkmaktadır.
    İyi alışverişler.

• yeni urun cesitleri bekkiyoruz..mutlska

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.