< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaptikBirHataKomiserBey -- 11 Nisan 2022; 21:32:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaptikBirHataKomiserBey -- 11 Nisan 2022; 21:32:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
faydalandim, tesekkur ederim |
Bu sekilde yaptım bende 14 money hediye yaziyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana 6 yazıyor :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Burdaki ürünler olması gerekli https://www.migros.com.tr/migros-sanal-market-bereketli-ramazan-menuleri-l-b527cb2 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buracat -- 12 Nisan 2022; 0:37:30 > |
7 litresi 181TL'ye geldi bizim bölgedeki ürünlerle. Teşekkürler paylaştığınız için. |
sanal markette 5 litre yağ olmuyor ki burda |
turna yağ 84 tl olmuş |
Mesela bu money kazanabilmek için hediye çeki dahil bu tutarı aşmamız mi gerek yoksa hediye çeki hariç de oluyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim de litresi 26 liraya geldi, dediğiniz gibi pahalı mı ucuz mu bilemedim... |
Buna ben de yanıt arıyorum 209'a 15 money seçtim ben de öncesinde toplam alışverişi çek sonras 182 tuttu. |