Şimdi Ara

7 Haziran Oy Oranlarını Doğru Tahmin Edenler Buraya!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 haziranda hangi parti kaç oy alır dediniz? (Milletvekili sayısı da olabilir)

1 Kasımda ne diyorsunuz?

1 partiyi bile doğru tahmin etseniz o partiden 1 kasımda ne bekliyorsunuz oy olarak?

Örnek olarak;

7 Haziranda akp %41'i geçsin kendimi 1 ay uzaklaştıracaktım. %40.6 aldı yanlış hatırlamıyorsam.

1 Kasımda da yine akp için söyleyebilirim ki %37'yi geçsin 1 ay uzaklaştıracağım kendimi. 1 Aralığa kadar uzaklaşıtırma talebinde bulunacağım.

Sizde durumlar nedir? Var mı iddiaya giren? 7 Haziranda doğru tahmin eden?

• iddaa haramadır

ben akp 35 diyorum
  • Referansım :https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=106366280

Tahmin akp -2 chp+2 diğerleri aynı sonuç : koalisyon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç bu seçime benzer olur hdp yinr barajı geçecek , akp nin oyu azalıp mhp nin artacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pastek123

Referansım :https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=106366280

Tahmin akp -2 chp+2 diğerleri aynı sonuç : koalisyon

noldu kürt sorunu çözüldü mü?
  • HDP hariç yakın tahmin etmiştim. Ama HDP 10-10.5 beklerken 13 almıştı.

Bu seçim AKP 39-41 diyorum. Gönül isterdi ki baraj altında kalsın... neyse. Seçime hile karıştıracakları kesin. Geçen seçim denediler. Bu seçim de deneyecekler.

CHP 30'u görmesi zor. Gönül isterdi ki 31-32 ama 29-30 olur diyorum.

MHP'ye kayan oy AKP'den kayacak. "Katil AKP" sloganına bakarak konuşuyorum MHP'den AKP'ye kayacağını düşünmüyorum oyların. MHP 15-18 arası.

HDP'nin batıdan aldığı oy azalacaktır. %1-1.5 düşer bence genel anlamda. % 11.5-12
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

iddaa haramadır

ben akp 35 diyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski mesajlarıma bakıp güncellerim burayı. Hatırladığım kadarıyla AKP %41 alır demiştim, bence mükemmel bir tahmin oldu. Elimde hiç veri olmadan çoğu anket şirketinden iyi tahmin yapmışım :)

1 kasım tahminimi söylemiştim, tekrar yazayım: Değişiklik olmaz. Bindelik oynamalar olur. AKP ve HDP 0,5-0,6 oy arttırır. CHP'nin ve MHP'nin de aynı ölçüde oyu azalır. Tutarsa kendi şirketimi kuruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış hatırlamıyorsam akp %42 chp %26 mhp %18 hdp %11 demiştim 1 kasım için akp %39 chp %27,5 mhp %18 hdp %12 diyorum
  • eğer hdp lehine başka bombalar patlamazsa oranlar bu şekilde

Akp 44+
    Mhp 13+-
    Bdp 11+-
    Chp 28+-
  • Herkes Hdp barajı aşamaz derken 12 diyordum . Bu sefer Hdp 14-15 alır diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.