Şimdi Ara

7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
5
Favori
11.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oğlum bu videoyu izleyen bir insan bunun normal olmadığını anlar


    7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı)Fatih Şahinyoutube
    "Alman harbi devam ederken, Komünist Rusya'da Stalin emretti: 'kumlara ayetel kürsi okuyun. Alman ordusunun üzerine serpelim.' en azından maneviyat takviyesi için komünist bunu yaptırdı" Karl Marx bir cinnidir benden duyun o'na Das Kapital'i yazdıran şeril cinnilerdir. Kadir Mısıroğlu'ndan Stalin'in savaş taktiği: Ayet el Kürsi bunları söyleyen AKEPE yandaşlarının "İSLAM ALİMİ & TARİHÇİ" diye inandıkları, üstad dedikleri kadir mısıroğlu! bir de bunların cahilleri var... ve biz onlara yolsuzluk, hırsızlık adalet demokrasi özgürlük v.s. anlatmaya çalışıyoruz...! CHP Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu, Şafak Pavey, Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu, Haluk Koç, Bülent Tezcan, Veli Ağbaba, Aylin Nazlıaka, Aykut Erdoğdu, Koray Aydın, MHP, Milliyetçi Hareket Partisi, Lütfü Türkkan, Oktay Vural, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Emine Ülker Tarhan, İhsan Özkes, Melda Onur, Akif Hamzaçebi, Süleyman Çelebi, Hüseyin Aygün, Sabahat Akkiraz, Umut Oran, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Başbakan Yardımcısı Yalçın AKDOĞAN, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Avrupa Birliği Bakanı Volkan BOZKIR, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, Tülay Babuşçu
    https://www.youtube.com/watch?v=2fZigdTOEMc
  • Madem iğrenç neden gerçeği olduğu gibi anlatmak yerine gerçeği yarım anlatıyorsunuz?


    İğrenç mi değil mi buna millet karar versin.Mevhibe İnönü'nün Venizelos'un koluna girdiğini söyleyip Venizelos'un eşininde İsmet İnönü'nün koluna girdiğini neden gizliyorsunuz peki?Şu Atatürk'ü bulunduğu resimde Venizelos'un eşinin Atatürk'ün koluna girdiği açıkça görüldüğü halde bu fotoğrafı bile sadece Afet İnan ve Venizelos şeklinde paylaşan İslamcı kesim var.Bunun amacı ne peki?


    Hani 'Yalan Yazan Tarih Utansın' dı?


    Asıl iğrençlik gerçeği saklayıp,Mevhibe İnönü'ye iftira atmaktır.

  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

    Ya nesini gizleyeceğim, gizleme gibi bir niyetim olmadı. Ama fıtrat icabı bir insanın karısını başkasının koluna takması ilk olarak dikkatimi çekti. Devlet usulü musulü değil sallamayın. Her gavurun yaptığını yapmak zorunda değiliz. Bana uymaz kardeşim der geçersin

    2 türlüsü de kötü

    bizden olanın bir kadının gavur bir adamın koluna girmesi daha infial olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu adamı da ciddiye alıp izlemek.. Ne diyeyim, Allah akıl fikir versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moustapha129

    Ya nesini gizleyeceğim, gizleme gibi bir niyetim olmadı. Ama fıtrat icabı bir insanın karısını başkasının koluna takması ilk olarak dikkatimi çekti. Devlet usulü musulü değil sallamayın. Her gavurun yaptığını yapmak zorunda değiliz. Bana uymaz kardeşim der geçersin

    2 türlüsü de kötü

    bizden olanın bir kadının gavur bir adamın koluna girmesi daha infial olur

    ki gavurlarında karısını bir başka fazla tanımadığı bir adamın koluna taktığını hiç görmedim nasıl bir buhran dönemiyse artık ne yapçaklarını şaşırmışlar.


    ha gavurlarda şu oluyor en fazla karısnın eski çok sıkı fıkı kanka modunda erkek arkadaşı oluyor, ha koca lightsa ne var ya canım kankalar modunda olabiliyor o bile enderdir yani piyasada.


    Türkiyede cinayet çıkar :))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Eylül 2021; 19:53:15 >
  • @moustapha129


    Sizin böyle bir niyetiniz olmayabilir ama bu fotoğrafın aslı gizlenerek piyasaya kasten sürüldüğü de bir gerçek.Üstelik bunu sürekli olarak 'resmi tarih yalan söylüyor' diyenlerin yapması daha ironik bir durum.Mühim olan fotoğrafın aslını olduğu gibi paylaşmak ve takdiri halka bırakmak.Ama fotoğrafın aslını gizleyip farklı anlamlar çıkarmak iğrençliktir.


    Mesela 9 Mayıs 2004 tarihinde eski Yunan Başbakan Karamanlis Erdoğan çiftini Atina'da çok sıcak karşılamış ve veda töreni esnasında Karamanlis Erdoğan'ın eşine sarılıp yanağından öpmüştü.Bu olay Türkiye'de infial yaratmadıysa İnönü'nün eşinin Venizelos'un koluna girmesi hiç infial yaratmaz.Herkes sizin gibi art niyetli değil.Buyrun;


    http://gazetearsivi.milliyet.com.tr/Arsiv/2004/05/09


    Söz konusu haberin ekran görüntüsünü burada paylaşırdım ama malum ülkede adalet yok.Siz dilerseniz google'da ilgili kişilerin isimlerini aratıp haberi bulabilirsiniz.


    Neymiş insanın içinde art niyet olmadıktan sonra bu tür görüntüler önemli değilmiş,değil mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 8 Eylül 2021; 22:32:23 >
  • Konuyu geçiyorumda :))

    Adam zaten ölmüş.

    Chp ve hdp ' nin ne zaman kan , kin , nefret , katliam , terör ve ölü siyasetinden vazgeçecegini çok merak ediyorum.

    Yemuş hanımın oğlu çarkçı kemal......

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • normal,bu herif zaten mi6 ajanıydı.

  • kax123 K kullanıcısına yanıt

    Hocam sen böyle din üzerinden para kazanıp sonra ülkelerinde biraz zoru gördü mü hiç şeriat ile yönetilen ülkeye kaçan adam gördün mü?



    Nedense hepsinin yolu o sürekli hakaret ettikleri batıya dönüyor. VE hep nedense İngiltere, Fransa, Abd bunlar hep tesadüf ya... Sorsan niye oraya gittin rüyamda oraya gitmem istendi der buna inanacak müritleri var nasıl olsa


    Boklu donlarını araba da taşıyan kitle bunlara inanıyor işte.

  • Bebek katili Venizelos'un koluna karısını takmayı savunurlar, Lozan'da Yunan'dan alınması gereken ama Yunan'ın ekonomik durumu kötü olduğundan feragat edilen savaş tazminatını almayaşımızı savunurlar (sanki o dönem bizim ekonomimiz çok iyi), o dönem Yunanla arayı düzelteceğiz diye, Yunan'ın yaptığı zulümlerin belgelerini örtbas etmeyi savunurlar, sonra da Yunan'ın Anadolu'da yaptığı zulümleri anlatan ilk kitabın yazarı adama Yunan derler. Psikoloji biliminin detaylı analiz yapması gereken bir durum gerçekten.


    Not: Afet İnan'ın protokolde olmasına da soru işareti koyuyorum. Bunun yüzünden ne gibi problemler çıktığını bilenler bilir.

    Not 2: Forum müsteşriki @Long Nightt, siyasal islamcılar Venizelos'un kolundaki kadının İnönü'nün eşi olduğunu söylerler ama İnönü'nün kolunda da Venizelos'un karısının olduğunu söylemezler demiş (Savunmaya bak sen, bu nasıl savunmaysa!). Söylerler canım, İnönü'nün kolundakinin Venizelos'un karısı olduğunu gösterir gayet açık fotoğraflar vardır. Senin o resim üzerinde ok falan çizerek "Aha işte bakın, venizelosun karısı da inönü'nün kolunda" diyerek dedektiflik yapmana buradan savunma uydurmana gerek yok. Daha anlaşılır fotoğraflar var internette.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 9 Eylül 2021; 16:17:0 >
  • Yunanistan’dan savaş tazminatı olarak toprak aldığımızı bilmeyen biri gelmiş. Sen bugün herhangi bir tazminatla Yunanistan’dan toprak alıp sınırlarını genişletebilir misin?
    Karaağaç bölgesinin sağladığı ve sağlayabileceği onca ekonomik faydayı da hesaplayamaz. Ülkenin sınırlarını geliştirmenin o paradan daha önemli olduğunu da anlayamaz.

    Darfur’daki bebek katilini filan da bilmez. Ne bebek katilleri ile ülkeler ilişkiler kurmak zorunda kalır onu da anlamaz. Psikoloji demeyi bilir ama bak. Ne kadar da bilgili bir insan!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı)

    Lozan'ı beğenmeyen klikler yunan adalarının işgaline ses çıkarmaz.

  • İmam hatip mezunuyum. 4 yıl kuran kursu 4 yıl imam hatip okudum. Bizim cenahta bu haini seviyorlar malesef. Anlatmaya ve uyandırmaya çalışıyorum ama bir kısmı hala savunuyor.


    Uzatmıycam. Ben bugün rahatça ibadet edebiliyorsam bu bana bu ülkeyi veren atatürk sayesindedir. En azından payı vardır. Allah günahlarını affetsin.


    Ama bunun gibi vatan haininin ise mekanı cehennem olsun. Aşağılık herif

  • quote:

    Orijinalden alıntı: warchief46

    Bu mesaj silindi.

    O adam olayları işine göre anlatan yanardönerin biri.Geçen bir konuda Pakistan’da bir kıza tecavüz eden 60 erkeği İslamla ilişkilendirmeye çalışıyordu.İslamda tecavüzle ilgili bir ayet

    önüme getir diyorum getiremiyor.Sonra başka bir konuda dedenin işlediği suç torunu bağlamaz diyor.Ee Pakistan olayını niye İslamla ilişkilendirdin diyorum mitrayı anlatıyor.Tam bir yancı yanardöner,0 omurga,0 Objektif


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu adamı 10 saniye bile dinlemedim siz niye sürekli bu adamla ilgili konular açıp gündemde tutmaya çalışıyorsunuz bunu anlamıyorum.

  • Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt

    Benim İslam'a karşı bir düşmanlığım yok diyor, ama İslam'la ilgili her konuda, kölelik, cariyelik, pipisiz köleler bilmem ne saçmalayıp duruyor. Buna gayet ayrıntılı cevaplar da veriliyor, ama bu gene aynı zırvalarını söylüyor ya da aynı sizin dediğiniz gibi Mitra, Vitra, tuvalet taşı deyip kendini de entellektüel göstererek meseleyle hiç alakası olmayan yerlere gidiyor. Dediğiniz gibi tam bir yanardöner, şimdi beni forumdaki abilerine şikayet eder, ceza aldırır. Karakteri bu adamın.


    Edit: Abilerine demiş, benim mesaj uçmuş. Yakında ceza da gelir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 9 Eylül 2021; 16:8:8 >
  • @surp 2004 den once teknoloji çanak çömlek dönemimiydi? :) şoyle al yıldızlı bayraklı döneminden kesitler sunsana hep birlikte akp adaları satmış diye sövelim.

    üstündeki kiliseler nerden baksan 70 senelik gibi ama belki hollywood yaşlandırma tekniği uygulamışlardır7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Eylül 2021; 18:31:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.