Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (749. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: smart1978 , kalahamari Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (7 Mobil) - 4 Masaüstü8 Mobil
5 sn
17.511
Cevap
73
Favori
567.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 747748749750751
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rachel da öyleydi, hıristiyandan dönme müslümandı..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Ekim 2024; 18:40:35 >

Böyle fani saçmalıklarla rahatsız olacak biri değilim. Sen, ve yobaz gözlemlerde bulunduğun senden farksız olan diğerleri, komple cehalet içinde yüzüyor ve bir şeylerden rahatsız oluyorsunuz ona gülüyorum.

Tümdengelim kavramını falan öğrenmen lazım madem ki tartışmalarda senin saçma çıkarımların tekrar sana karşı kullanılıyor, çıkarımlarında bir dengesizlik var demektir güzelim.

Edit: Bende sana beğendirmek zorunda değilim ki? Tipik taraflı türk zihni. Ortaya attığı bir fikri en sonunda ''sana ne'' ye bağlayacak. Bu davranış bile özünde fikirlerinizin ne kadar gerçekten uzak olduğunu gösterir.

Nede olsa bu fikrimi bile beğenmek zorunda değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 11 Ekim 2024; 19:19:9 >

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Adamların kitabına hala hakaret edip etmedim diyorsun. 3000 yıllık kitap ne demek be? Birisi sana senin kitap 1400 yıllık dese ne olacak? Sanki son 100 yılda geldi. Hepsi eski. Doğru dürüst okuyup anlayanı yok, okuduğunda tek bir anlam çıkmıyor. Herkes birşeyler ekliyor.

Savaşın hukuku yok. O kurallar son yüzyılda geldi ve hiç uygulanmadı. O bahsettiğin hukuku çiğneyenlerin yargılanıp cezalandırıldığı bir mahkeme sadece garibanlara işler. O sistemi kuranlar zaten kendileri. Sen ise sadece onay verirsin sana sistemi kurarken fikrini sormadılar. Darfur katliamını yapan el beşir bile kırmızı bültenle aranırken türkiyeyi ziyaret etti. Tutuklanmadı, cezaevine konulmadı. 1 senedir yazıyorsun hiçbir şey olmadı. 100 senedir savaşlar şehirlerde oluyor o yüzden sivil ölümleri doğal. Yargı falan hiçbir şey olmayacak.

Soykırım güzellemesi yaptıysam o senin düşüncen. Sürekli yaftalamaya çalışıyorsun. Bir halkın kovulması soykırım olmuyor. Olduğunu düşünüyorsan türkiyenin başı ermenilerle belaya girer. 3 kere savaşıp yendiysem topraklarımda savaştığım insanları barındırmam bu kadar basit.

Sen ülkede yaşamıyorsun ki sana ne? Ülke mülke demeni anlamıyorum. Boşuna alamancı dayılar gibi demedim. Yaşamadığın yer hakkında atıp tutma. İslam dini de düşmanlık falan yok. Bir insan müslüman değilse islam düşmanı falan değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsan bu yahudilerden daha ırkçısın. Ben boşuna demedim islamda ırkçıdır diye. Kendinden olmayana sürekli hakaret var. Bir de müslüman nüfusun çok olduğu ülkelerde nedense hristiyan yahudi olanlar hep eksilir nedense. Bu da islamın palavradan hoşgörüsünden olmalı. İsrail 3 bin yıllık kitaba göre kurulduysa filistinliler ve diğer araplarda 1400 yıllık kitaba göre yaşıyor. Bu dediğin çok saçma. İsrailliye gidip senin kitap çok eski geçersiz çöp oldu mu diyeceksin? Ortadoğuda herşey dine göredir. Burası senin yaşadığın avrupa değil. Avrupalılar ortadoğu zihniyetinde olsaydı sen orada nefes alamazdın.

Sen değil de konudaki diğer islamcıların derdi israili yenememek. Filistin diye devlet olmayan yerde işgalci diyorlar. Osmanlıdan ingilize geçen toprakta ne filistin devleti? Orası zaten mısırla, ürdünün. Çocuk-kadın edebiyatı sadece suçlamaktan ibaret. Eğer savaşı araplar kazanıp tel aviv, hayfa gibi şehirlere girseydi katliam ve soykırımın babasını görecektin. O zaman bu islamcılar çocuk, kadın edebiyatı yapmayacaktı.Hepsi ya görmezden gelecek ya da destekleyecekti. Böyle ikiyüzlü bir topluluğun başına gelenler haktır.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Yeryüzünde bir hikaye icin insan öldüren tek canli türü yine insandir, eger bunu hayvanlarda gözlemleyecek olsaydik onlarin delirdigini sanardik.

3000 Yillik kitap demek hakaret degildir, kitabin kac yil önce indigini belirtir, tipki 1400 yillik kitap demeninde hakaret olmadigi gibi.

Hakaret, dogmamis anne karninda veya yeni dogmus bebege sirtlan deyip katlini vacip gören katliamci zihniyettir, temel dayanagi her ne olursa olsun. Cenevre sözlesmelerini ve soykirimin tanimini oku önce. Bir halkin kovulmasini soykirim olarak görmeyen Avrupanin yaptigi Yahudi soykirimlarinida soykirim olarak görmüyor demektir!

Üzerinde tartistigimiz konu Israil ve ortadogu olup bu ülkelerin Türkiyede olmadigini hatirlatmak isterim. Senin Israil veya Türkiyede yasiyor olman bu konuda sana daha fazla yazma hakki veya yazmama hakki vermez. Ayrica Türkiyede yasamadigimi nerden cikarttin? Her klavyesi Ingilizce olan yurtdisindami yasiyor? Ticari veya is hayati sebeplerinden dolayi Ingilizce Klavye ile yaziyor olamammi? Bir insan müslüman degilse islam düsmani degildir ancak bu söz bizim ülkemizdekiler icin pekte gecerli bir söz degildir.

Ben müslümanlarin cok hos görülü olduklarini iddia etmedim, dinler üzerindede durmadim, daha önce defalarca kezde insan odakli bu konuya baktigimi belirttim. Kasitlica isi carpitmaya, din üzerinden, klavye üzerinden alamanci dayi üzerinden sulandirma cabasindasin, konu icerigine dair yazacagini yaz, isi sulandirmayi birak.

3 Dininde ayni kaynaktan oldugunu belirttim, Islam daha cok yahudiligin evrensel boyutlu olanina benzemekte. Ortadogu bir arpa boyu yol almamis bir cehenneme dönmüstür. Bu döngü degismedende oraya huzur gelmeyecektir. Osmanlidan Ingilize gecti oldu bitti demeyle bitmiyor is. Hayfa Limanina kimler sonradan geldi onu anlat? Tilki kurnazligi yapmayi birak. Osmanli yikildiginda Türkiyeyi kuramasak Türk diye birsey yokmu olacakti? Filistinde, Israil adinda bir devlet yok iken orda yasayan insanlar vardi. Bugün Israilin basinda olupta o bölgeyi kanla sulayan adam bile Polonya kökenlidir. Dagdan gelipte bagdakini kovmak kolay degildir. Tek dayanaklari 3000 yillik kitaptir baskada birsey degildir! Diyorsanki herkes herseyi kitabina göre yapsin tamam o zaman diyecek sözüm yok, Müslümanlarda kitaplarina göre bölgelerinde onlarin dinine inanmayan ne varsa cikarsin, bunada ses cikarmaman gerekir, sana göre katledilen bebekte olsa sirtlandir, cünkü orasi ortadogu ve hersey kitapla oluyor demistin.

Araplarin bizleri pek sevmediklerinin bilincindeyim, fakat bu yanlisa yanlis dememe engel degil. Haksizliga ve zulme karsi susan dilsiz seytandir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 11 Ekim 2024; 21:40:5 >

• Hamas, hizbullah teroru ....

birgun.net
    Hizbullah’tan Tel Aviv’e drone saldırısı
    https://www.birgun.net/haber/hizbullahtan-tel-avive-drone-saldirisi-566821

x (formerly twitter)
    U.S. Central Command (@CENTCOM) on X
    https://x.com/CENTCOM/status/1844858920122331193
    BAKARA suresi 114. ayet || Allah'ın mescitlerinde O'nun isminin anılmasını engelleyen ve ibâdet yerlerinin harap olmasına çalışandan daha zâlim kim olabilir! Böylelerinin, oralara korku içinde girmekten başka bir hakkı olamaz. Onlara dünyada bir rezillik, âhirette de büyük bir azap vardır.

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt

"Terörist" olmasın o bebek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Terorizmi Hayfa Limanina gelen gemidekiler baslattiklarindan, senin bu tanimina gore ayni sey tum Israilliler icin gecerli olmus oluyomu? Bir soz agzinizdan cikmadan onceoni iyi tartin cunku o soz agzinizdan cikmadan sizin esiriniz, ciktiktan sonra ise siz o sozun esiri olursunuz.

Masum hicbir bebek, bu isterse uzayli bebegi olsun suclanamaz. Masum bir bebegi suclamak, kendi icinde yatan caniligin, insan dusmanliginin disa vurumudur. Kendini ustun goren gerici bir kafatasciligin bilincten dile vurumudur. Boyle dusunenlerin Mental sagliklari kontrol edilmelidir.

Insanlar dunyaya geldiklerinde hicbir programlari yoktur, ana baba ve cevrenin etkisiyle buyurken programlanirlar. Ebeveynlerin etkisi her ne kadar buyuk olsada insanlar ebeveynlerinden cok farkli dusuncelere sahip bambaska insanlar olurlar. Ancak sen daha yeni dogdugunda seni hedef alanlarin, senden buyuyunce onlara karsi sevgi beslemelerini beklemek, onlarin akil sagliklarinda sorun oldugunu gosterir. Her ailesi katledilen kan davasi icin yasamadigi gibi, kimse islemedigi bir suctan yargilanamaz, hele buyuyunce terorist olacakti demek, Talmuddan Amalek ayetlerini dayatmak gericiligin disa vurumudur.

Kisaca tam bir akil tutulmasi yazdiklariniz. Kallesce bebek katillerini alkislamak niyetindesiniz, forum bunada izin verse dahada ileri gideceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 12 Ekim 2024; 17:4:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Düsman bebek falan dinlemez düsmana saldırıyorsan yok edeceksin edemezsen sonu böyle feci seyler oluyor..

Bir Almanya degilsin, Führer degilsin, Waffen SS orduların da yok..

Gidip arı kovanına sopayı dürtüyorsun sonrası malum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Ekim 2024; 21:24:50 >

Rusya ile Ukrayna savasi daha uzun zamandir surmekte, Ruslar Ukraynali bebeklerimi hedef aliyorlar?

PKK ya gelince mum olan tipler, burda gelmis savasin Bebek katledilerek kazanilacagini savunuyorlar. Bebekleri oldurerek sadece daha fazla kin tohumu ekerek geleceginize daha fazla dusman kazanirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 12 Ekim 2024; 17:8:40 >

Yoo ne alaka.. Adolf Hitler savası kaybettikten sonra müttefik gücler yani Amerika basta olmak üzere dresden sehrini napalm ile bombalayarak kadın cocuk ve bebekleri diri diri yaktılar.. 35000 kayıp oldugu söyleniyor ama bence daha fazladır..

Bu bombalama olayı yahudilerin intikamını almak icin yapıldı ve sivilleri hedef aldılar..

Bak Almanı bile bombalamıslar arabı mı bombalamayacaklar?

Sen yahudi kovanını dürtüklediysen devamını getireceksin getiremedin eh o zaman adamlar da bombalar..

Not: Yahudi degilim.. Bebek bombalansın demiyorum ancak bunlar savaslarda oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Ekim 2024; 17:52:38 >

Adminler senin gibi düsünseydi yüzlerce sayfa bunun gibi üyeler YAHUDİ SACMALIKLARINI yazamazdı.

Bu üye için Yahudiye Yahudi dediğim için bana ceza puanı vermişler

Irkcılık vb hikayesiyle bize ceza puanı bu sevgi kelebeği yahudilere ise yol veren bir sistem 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ilginctirki surekli pasif sekilde tartismayi dini zemine cekerek, arkaniza islam dusmanlarini cekmek amaciyla yazilar yaziyorsun. Ben ne diyorum sen ne anlatiyorsun? Islam deyince hangi Islam? Siilermi? Sunnilermi? Alevilermi?

Dahasi Ortadogu dinlerinin hepsi birbirinin devamidir, benide dini konular ilgilendirmiyor. Her Musevi aynimi?
    Hepsi ayni gorustemi?

Hem dini acidan hemde katliam acisindan yazdiklariniz hep tutarsiz seyler.

2. Dunya savasinda soykirima ugrayan insanlarin hikayeleri uzerinden, yeni bir soykirim bahanesi uretilip surduruluyor. Bu yapilan o toplama kamplarimda
    Soykirima ugrayan insanlarin anisinada hakarettir.

Birilerin çekmesine gerek yok. İslam kendisi bu halde zaten.

Sadece dile getirilmeyen ama bilinen şeylerde elçilik yapılır...

Anlatamadim galiba, beni islam veya Yahudilik ilgilendirmiyor. Umarim aciklayici olmusumdur. Amalek ayetleriyle kutsal Istail icin savas ilan eden bir adaminda Isidden farki yoktur. Iki zit ve dusman gorunen bu taraflarin ayristiklari tek nokta birinin irka dayali olmasidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 12 Ekim 2024; 18:21:43 >
  • 
Sayfa: önceki 747748749750751
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.