Ama artık acımamalı. Yıllardır acı acı al pusu yedin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (45. sayfa)

-
-
Zamanında aynı şeyleri israil yaparken niçin gıkınız çıkmıyordu? Herşeyi araplara bağlanmayın çıkın şu yobaz kafadan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asıl olay irana sıçrarsa ayvayı yeriz milyonlarca soydaşımız var 100 milyonluk ülke yine göç dalgası olur.
Olay iyice din savaşına dönerse türkiyede savaşa dahil olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Ekim 2023; 15:11:58 > -
-
İnşallah senin ailenden herhangi bir kız bunlara denk gelmez.. zaten biz bunlara müsade eden bir millet değiliz o iranı 3 günde bitiririz o ayrı mevzu
insan tecavüzü halka açık yerde yapıp israile gözdağı vermek isteyenleri savunmak kadar düşmemeli..
sen zaten türk falan değilsin bu kadar arap sevicisiysen gidip destek olabilirsin..
-
- Hamas tarafından dün 20 İsrail polisini öldürerek ele geçirdiği Sderot polis karakolu 20 saatlik çatışmanın ardından İsrail tarafından geri alındı. Karakol kullanılamaz hale getirildi. Kassam Tugayları ise Sderot yerleşim birimini 100 roketle vurduğunu açıkladı.
Yeni gelen bilgilere göre Hamas güçleri Batı şeria'ya 10 km uzaklıklığa kadar ilerledi.
İsrail ordusu ise her an kara harekatını başlatabilir.
-
müslümanlığın yüz karaları..
kedi köpek ne varsa allahu ekber diye öldürmüşler..
küçük kız bile gördüm... kafası yok olmuş çırılçıplak..
allah bin belanızı versin, müslümanlık adı altında abazalığın doruklarını yaşıyolar
rüyalarıma gircek o görüntü... iğrenç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariano3 -- 8 Ekim 2023; 15:16:6 > -
sivilleri kalkan yapan topluluktan ne beklersin ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ilerleme haritasini nereden takip ediyorsunuz ?
-
İsrail batı şeriaya kafa göz dalacak. Hiç beklenmedik yerden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu savasin dinle bir ilgisi yok. Bir tarafta Israil irkcilari, diger tarafta ise Filistinliler. Din burda magdur edebiyati icin her iki tarafında kullandigi bir obje olmus. Zayif Filistin boylelikle musluman dunyasini yuk altinda birakirken, guclu taraf olan Israilse 2. Dunya savasindaki Yahudi soykirimina dikkat cekip batiya karsi bana borclusunuz ve yaptiklarima goz yumun bana destek verin mesajidir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Irkları aynı yahu hepsi sami.
Biri Özbek biri kırgız öyle hesap et.
El Cezire.
Burada videolu detaylı anlatımı mevcut Hamas'ın ilerlemesi ile alakalı. Yeni yayınlandı.
قناة الجزيرة on Xtwitter
هجوم مفاجئ وتاريخي وإقرار إسرائيلي بفشل استخباراتي هائل.. كيف بدأت #عملية_طوفان_الأقصى؟ وكيف اخترقت المقاومة الحدود؟ | تقرير: سلام خضر #الأخبارhttps://twitter.com/i/status/1710807220177551475 -
Ouvvvv çok fena görüntüler geliyor. İngilizlerin tavşan avladığı gibi hamaslı vuruyor sniperler.
-
Dini inanışların milletleri nasıl paramparça edebildiğini gösteren örneklerden biri.Hem İsrailliler hem de Filistinliler aynı ırka mensup fakat inançları farklı olduğu için birbirlerine 'ölümüne' düşman olmuşlar.Zamanla birbirlerine iyice 'yabancı' bir hale gelmişler.Türkiye'de de bunun 'olumsuz' etkilerini görebiliyoruz.Mesela Sünni-Alevi,Sünni-Şii ayrımı gibi...Örneğin dün Azerbaycan İsrail'e desteğini açıkladığı için birçok islamcı Azerbaycana sövmeye başladı.
-
-
Olayı aile mevzusuna getirmek en az onlar kadar seni kötü yapar.Zaten insanlara niyetin ne olursa emin ol kendi başına çıkar.Ben burada yapılanı savunmuyorum düşüncesiz kardeşim.İsrailde aynını yaptı onları eleştirdiniz mi? Objektif değilsiniz.Ben iki tarafıda haksız buluyorum.Benim Türklüğümü sorgulamaya ne senin yedi sulalen yeter ne de kapasiten yeter kaybol.Adamın asabını bozma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 9 Ekim 2023; 0:0:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X