< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (43. sayfa)




-
-
Boşuna uğraşıyorsun ama güzel bir uğraş. Bunların beyinleri o kadar ırkçılıkla dolmuş ki, Bunlara göre arapların herhangi bir konuda haklı çıkmasının imkanı yok. Kısacası kafayı yemişler, neyin ne olduğunun farkına varacak kadar beyinleri çalışmıyor.
-
Kardeşim anlatıyoruz ya. Bizde Filistin'in arkasındayız ama Hamas denilen oluşum filistini zerre umursamıyor. İsrail i destekliyoruz falanda demedik. Ortada çıkar çatışmaları var. Masum insanları düşünen yok. İki tarafta bölgesel güçler için çatışıyor ve arka planda fonlayanlar mevcut.
Filistin'de ekmeğinde olan bir vatandaş bu savaşı istemiyor zaten.
İnsanların şu dünyada maks yaşayacağı 90 sene. Onda da huzur içinde yaşayamıyorlar. Bizim akıllı davranıp arabulucu olmamız lazım. Kimsenin maşası olmaya gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İrandan beklenir. Onlar bir türlü karabağı hazmedemediler. Ermenilerin fransayla birlikte en büyük destekçileri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birde ortada yakalayacak terörist yoksa demekki tamamında sıkıntı var. Ortada terör saldırısı var ama terörist yok. Ne biçim iş bu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Savaş değil bildiğin soykırım olacak. Bunlarla hayat yaşanmayacağını anladı İsrail.
Bizimkilerde gaz veriyor saldırın aslanlarım diye. Mahalleyi birbirine tutuşturup çitlek çiğneyerek izleyen eleman gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 8 Ekim 2023; 14:19:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Milyonlarca israilli mülteci avrupaya gidebilir
Ukrayna savasinda aynisi oldu
X Web Bilgi on Xtwitter
❗️ İnsanlar sürekli hava ve deniz yoluyla İsrail'den ayrılıyor ⚠️Takip❗️ Azerbaycan muslera mısır ordu Işid abdullah kudüs’e mehmetçik gazze’ye tevrat korkunç bitti cihat kadının oğuzhan lübnan salak kemalistler amerika tarihi tutan yahudilere israil alman filistin canan afganhttps://twitter.com/Xwebbilgi/status/1710969069686382759
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 8 Ekim 2023; 14:19:42 > -
Gördüğüm kadarıyla Kudüs şu sıralar sakin, oraya sıçrayacak bir iç savaşın yıkımı daha büyük olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
- Hamas'ın dün başlattığı saldırıların ardından İsrail topraklarında hakim olduğu güncel noktalar. Bu yerlerdeki askeri alanları kontrol altına alan Hamas, Batı şeria ile birleşmek için kuzeyden ataklarını sürdürüyor. İsrail ordusu için en ciddi tehlike ise Lübnan'dan gelecek ani bir baskın saldırının daha olması.
Hamas ise İsrail'in daha içlerindede bazı noktalara paramotorlarla sızma yapan Hamas güçleri İsrail ordusu ve polisine karşı çatışmalara girdiği bilgileri geliyor.
-
Allah sizi ıslah etsin önce eğer ki edecekse birilerini.Önce müslümanız sonra Türküz diyorsunuz ya Türkler müslümanlığı bilinen Türk tarihinden çok sonra kabul ettiler.Önce müslümanız diyorsan müslüman olmadan önce neydin belirsiz miydin ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıvırma ya. İşine geldi mi 100 sene öncesi yine işine geldi mi m.ö 2000 yıl öncesi. Sen adamlar oranın yerli halkı değil dedin bende ta peygamber zamanı oradalardı dedim. Zaten verdiğin örnekte çürük m.ö 2000 yılında orada müslümanlarda yok. Çünkü ortada hiçbir din yoktu. Hepsi sonradan geldi. Eee şimdi ne olacak?
İslam yayılırken bu adamlar oradaydı. Aradan 1200 sene geçti ata toprağına geri döndüler ve devlet kurdular bir huzur vermediniz. Papagan gibi yok 1. dünya savaşı yok ingilizler yerleştirdi demenin anlamı yok. Hz Muhammed küçükken sırtındaki beni gören adam hristiyan mıymış? Bu hikayeleri de hiç duymadın mı? Kime ne anlatıyorsun?
Adamlar geri geldi 1948'de devleti kurdu. Saldırdın yenebildin mi? Hayır. 1967'de yine saldırdın yine yenildin. 1973'te yine saldırdın yine yenildin. Aman dileyen sensin. Ateşkes isteyen sensin. Savaşıp kaybediyorsun hala bu devlet yok, bu devleti tanımıyorum falan filan. Adamlar güçlü savaşmışın seni ezmiş hala ne anlatıyorsun? Bana göre merhametli bile davranmış ben olsam o topraklarda bir tane filistinli bırakmazdım. Kıytırık filistinlileri salla koskoca mısır devleti bile israili tanımış. Ürdün, mısır, suriye orduları haşat oldu bu işin peşini bıraktılar siz hala aynı şeyleri söylüyorsunuz. Kaybettiniz işte. Yenilen taraf ne zamandır şart dayatır olmuş? Kaybeden taraf toprak kaybeder, tazminat öder şartları da kazanan belirler.
Sen git önce batı şeria kimin toprağıymış ona bak sonra konuş. Ürdünün bağımsızlık tarihiymiş. Sanki filistin diye bir devlet vardı da ürdün toprağı değildi.
-
Sorsana Bi arkadaşa sınırımızı aşıp aşıp niye ypg yi vuruyoruz?
Buradan ypg vurulmasım yorumu çıkarmasın kimse tabiki vuracağız. İsrailin yaptığı da aynı şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 8 Ekim 2023; 14:33:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kim nederse desin eğer israile yardım gelmezse bu savaşı filistin kazanır.Adamlar savunma sistemlerini çok rahat geçti.Karşılık vermekte çok geç kaldılar.İsrail sadece lafta güçlü.Bunların ne bir düzenli sistemi var ne de güçlü ordusu var.Hani askeri alanda überlerdi? Ya bırakın bu işleri daha gelecek saldırıyı ön göremiyorlar.100 lerce bomba ve roket atılmış bunların sistemi devreye girmiyor.Rakibi hafife almayın.Teknolojin olabilir ama planın yoksa kaybedersin.Haması tebrik ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni Şafak on Xtwitter
Yeni Şafak on Xhttps://twitter.com/yenisafak/status/1710980928749686844?t=BeVuxvQe5uQAEjbqxgHPIA&s=19
"Alev makinesiyle Filistinlileri yaktık."
▪️ "16 yaşındaki Filistinli kıza tecavüz ettik."
▪️ "Esir almadım, teslim olan Filistinlileri de vurdum."
Tantura’da 200’den fazla Filistinliyi şehit eden işgalci İsrail askerleri, yaptıkları katliamı gülerek anlatmıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İsrail, kankası abd olmadan bir hiçtir.Fazla abartılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşine geldiği gibi cevap verir. Gerek yok. Filistinlileri haklı görüyor ya bir bahane bulur.
-
İsrail'de ölü sayısı 600'e yükseldi halk panik halinde ülkeden kaçıyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Filistinlilerin ataları zamanında İsraillilerde para için topraklarını satmasalardı
Valla kim naparsa yapsın bizi ilgilendirmez. Yesinler birbirlerini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İsrailliler amma korkak çıktı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü böyle bir olay yok.Mısırlı askerlerin eğitim tatbikatı...
Clark Sedadi on Xtwitter
O herkesin paylaştığı paraşüt videosu Hamas’a değil, Mısır ordusuna ait. Görüntüdeki bina da İsrail’de değil zaten… Dezenformasyona geçit vermeyin. Hoşunuza gidecek bir yalan, sevimsiz bir diğer yalanın zeminini hazırlamak için ortaya atılıyor olabilir.https://twitter.com/Sedaddi/status/1710975476175409260
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X