O kız savaş ganimetidir. Muhtemelen tecavüze de uğramıştır. Bunlar İslam'da olmayan şeyler değil. Yani Hamas teröristlerinin şu ana kadar yaptıkları herşey İslam'la yüzde yüz uyumludur |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (41. sayfa)

-
-
Yalnız sen rastgele silahsız sivilleri öldürüyorsan bunun adı savaş değil katliamdır.
-
adam ata meyletmiş kızı affeder mi nicke bak
-
neyse hocam sen muhabbet çevirmek için yer arıyorsun şu an uğraşamam
zaten öncek yazışmalarından biliyorum az çok düşüncelerini kolay gelsin kendi aranızda yerin dövün hesapla er ya da geç yüzleşecek herkes
haber olursa ciddi birşeey alıntıla ona bir lafım yok
-
Kural yok diyorum olası 3.dünya savaşında evladının pişmiş et kokusu belki burnuna gelicek orman kanunları,savaşı ne sanıyorsunuz milyonlarca sivil kadın çocuk ölüyor savaşlarda ortaya hakem koyulan dövüş değil bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Ekim 2023; 13:20:33 > -
Nick mesaj uyumu gerçi sizin zihniyet hayvanlara bile yükseliyor.
-
2.sapık, beyniniz sadece alt kısımlara çalıştığı için her şeyden bir sapıklık çıkartıyorsunuz :) sizin gibilerden korkulur, engel..
-
-
Azerbaycan'ı savunmak bizim görevimiz değil. Türk askeri yalnızca kendi vatanı için kanını dökmeli.
-
Evet farklı bişerymi dedim minnoş bir savaş ortamı yok kim kimi yerse öperse hakem yok iki tarafda serbest still dalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Ekim 2023; 13:11:58 > -
Irkçı tayfa yavaş yavaş doluşmuş konuya, araplar bunlara ne yapmışsa artık bayağı acı çekiyor gariplerim :)
ülkesinde kalıp savaşmayan ve göç eden araplara ırkçılık yaparlar, ülkesinde kalıp savaşan araplara ırkçılık yaparlar..
olum siz nasıl bir 2 yüzlüsünüz lan xD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 8 Ekim 2023; 13:11:49 > -
Hayır kandaşlarımızı savunmak gerekir. Yağmasakta gürlemek lazım.
Papazı dövdürmeyecektik fıkrası var. Azerbaycanı dövdürürsek sıra bize gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 8 Ekim 2023; 13:17:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
- Mısır'da bir polis silahıyla, İsraillileri taşıyan otobüse saldırdı. 6 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.
-
- Lübnan'da bulunan İran Hizbullah’ı Hamas'a desteğini açıkladı ve İsrail’e karşı yoğun roket saldırısı başlattı. İsrail ise Lübnan sınırına ek birlikler gönderdi.
-
Tarih bilmiyorsun sanırım,ermenistan duvarı açılırsa 450 milyon Türk kavuşacak tabiki şuanki konu ermenistan duvarı değil karabağ ama yarın bir gün konu o raddeye geldiği zaman umarım böyle düşünmezsin
İsrail+BOP=iran
Son halka İran,ne Zaman İsrail saldırarak diye düşünürdüm hep.o gün bugün olabilir belki de
Puhahaha
çıldırdılar konuyu bastılar ırkçılar hahaha
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X