İslam dinini sevmeyebilirler saygı duyarım yılana sarılmakta çok acınası bir piskoloji yani,siyonizim çok daha vahşi yobaz acımasız bir tema bir piskoloğa görünsünler yahudilere göre hayvansınız oğlum köpek leşi kadar değeriniz yok onların gözünde,karşılıksız aşk yaşıyorlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Ekim 2023; 19:2:48 > |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (370. sayfa)

-
-
Birde Türkiye de siyasal islam diye karşı çıkanların İsraili yöneten çakma dinci manyakları savunması da ayrı bir ironi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam yahudileri sevmezsin anlarım ama kafa kesen haması savunacak kadar gözünü kan bürümüş olamaz.
Bir insan bunu yapamaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
- İsrail Ordusu: "Gazze'nin kuzeyindeki çatışmalarda 2 askerimiz öldürüldü."
-
Bu coğrafyadaki tüm siyasetçiler parasına bakar dediğim buydu aptal gibi İsraile savas ilan edip Amerikan üstlerini bombalıyor.Yetmezmis gibi suriye lübnan üzerinden saldıracağız diye açıklama yapıyor.BOP dediğiniz şey yahudilerin kendisini yine acındırarak kazanç elde etmesi.Bm de boşuna takmadılar o rozeti Türkiyeyi çekmeye çalıştıkları savaşa bir bakın.Yahudilerle savaşmaktan bahsetmiyoruz Koca bir kıtayla savaşmaktan bahsediyoruz Türkler bu savaştan galip çıkar çıkmasına da ne pahasına kaç milyon çocuğun gencin yaşlının ömrüne karşılık?
Helal olsun tebrik ediyorum aynı duyarlılığı diğer Arap devletleri de katildiginda zaten bu savaş bitecek büyük ihtimal misir ve etrafındaki devletlerin destegi ile asılacak bu süreç, ama şu var İsrail hamasi temizlemeden geri adım atmaz , biran önce temizleyip masum insanların orada ölmemesi gerekiyor, masum insanlar için mücadele etmeliyiz yazık gunah savaşa dahil olmayan çoluk çocuğun kadınların ve erkeklerin hiçbir suçu yok Allah yardımcıları olsun, umarım bu savaştan sonra artık ulkede bulunan Arap sevdamızda biter diye temenni etmekten başka elimizden bisey gelmiyor..
ben emekli memurum.
güven bana senin benim gibi türkçe konuşan, türkiye vatandaşı bir çok yahudi var. eski kimliklerde din hanesinde "musevi" yazardı. şimdikilerde belli olmuyor ama toplumda bu insanlar var.
bu adamlar nasıl savunuyor diye şaşmanıza gerek yok. adamlar yahudi zaten. başka türlü kimse israili savunamaz. o yüzden savunanı gördüm mü basıyorum bloğu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C310C162A -- 31 Ekim 2023; 19:43:33 > -
Doğduğu topraklar vs. gibi boş edebiyatlar yapmadan bölgedeki masum sivillerin tahliyesi şart. Hamas kamuoyu gücünü eline almak için Filistindeki masum halkı açık hedef haline getirdi. Kendileri tünellerinde saklanırken üstte masum insanlar bombaların altında can veriyor.
-
önce kendi ülkendeki adamlarına bakmak lazım siz gerçekten şuan yönetenlerin israil ile düşman olduğunumu düşünüyorsunuz bizim topraklarıda parselliyorlar filistinin geçmişte yaptığı gibi asıl sorulması gereken konu şu Türkiyedekiler ve diğer arap ülkelerindeki liderler asıl siyonizme hizmet eden kişiler mi siz bu ülkenin gerçekten islama hizmet ettiğinimi sanıyorsunuz Türkiyeyi kimse savaşa çekmiyor Türkiyenin toprakları içten parselleniyor zaten amerikanın veya israilin savaş açmasına gerek yok ki israilin amerikanın veya birleşmiş milletlerin hizmetkarlığını fazlaca yapıyorlar zaten bunun bedelinide gelecek nesillerimiz ödeyecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 31 Ekim 2023; 19:43:21 > -
Tek dertleri İslam'a saldırmak çoğunun görünen o.
Farklı bir durumdan bahsetmiyoruz bu coğrafyadaki tüm siyasetçilerin israilin uşağı olduğunu söylüyorum bende.Ama işi savaş boyutunu götüreceklerine eminim sonucta Büyük israilin bir şekilde kurulması lazım.Önce filistin sonra lübnan-suriye şimdi yemen.Bir de amerikanin savaş başında üstlerimize saldırı olursa israilin yanında savaşırız demesinden sonra yemenin bombalaması hiç tesadüf değil.Türkiye muhalefet ve iktidarla el ele karanlığa götürülüyor.Savaşta devletler savaşır insanlar kaybeder.
Ülkeyi ne hale getirdiler. Vah vah ....
Aynen umarım İsrail bu ecnebileri hamas ve hizbullahi tamamen temizler bonus olarakda bunların sevdalarıni orada temizlerde ilelebet artık filistin olayı kapanır iki devlet İsrail ile filistin huzur içinde yaşarlar, bu dava bu iki ülkenin davası bizim değil... Bizim önceliğimiz kendi topraklarımıza sahip çıkmaktır Mehmetçiğin görevi ülke sınırlarını korumaktan geçer..
yahudi adamın savumasını anlayabiliyorumda, asıl benim anlamadığım adam ateist ama deli gibi yahudiyi savunuyor işte anlamadığım asıl olay bu benim...
-
Ne zaman hamas farelerine laf söylense aşağılansa hemen bir grup gelip İsraili savunuyorlar diye çırpınmaya başlıyor.
Hiç çekinmeden hamas savunanlar var ilginç
Çünkü onlar hayat felsefelerinin, dünya görüşlerinin ve siyasi ideolojilerinin temeli islam düşmanlığı üzerine bina edilmiştir, başka hiçbir kıstasları yoktur.
Eğer iki taraftan hangisi müslümansa daima müslümanın karşısında olanı savunur, mesela Yunanistan ile Arabistan savaşsa hepsi Yunanistan tarafını savunur, Ermenistan ile İran savaşsa hepsi Ermenistancı olur, Libya ile İtalya savaşsa hepsi İtalyanı tutar.
Tek kıstasları müslüman mı, değil mi. O kadar.
Demezler ki Libya kazansa İran kazansa bizim işimize gelir yok öyle bir vizyon görüş, hepsi bodozlama müslüman karşıtı kimse onun tarafında kümelenir.
-
"Milli güvenlik ülke sınırlarının dışında başlar." -Hulusi Paşa (Akar)
Sosyal medyada İsrail öven be haklı göstermeye çalışan bir sürü troll türedi.
Bunlar muhtemelen mülteci övenler ile aynı kesim.
Bunları muhtemelen Almanya, avrupa merkezli kuruluşlar fonluyor, tıpkı bazı medya kuruluşlarını fonladıkları gibi.
5 yaşındaki ölmüş ya da yaralı çocuğa dahi terörist der bunlar.
Işkenceyi överler, esire işkence savaş suçudur. Sivile işkence savaş suçudur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X