< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 22 Ekim 2023; 11:33:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (288. sayfa)

-
-
Biz aşağılık hamas fareleri yazdıkça bunlara bir şey oluyor
pkk da pislik faredir hamas da
Şimdi atacakları iftirayı da ellerinden alayım bakalım şimdi nasıl savunacaklar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu pkk güzellemeleri hep sizin desteklediğiniz siyasi taraf muhaliflerden çıkıyor hiç şaşırtmıyorsunuz baksana cvp bile veremedi hangi siyasi taraf olduğunu, kesin chp veya türevi işte tastkli...pkk daha cesurmuş.
başka? pkk daha yeşilci hamas gibi yerlere sigara izmariti atmıyor falan deyin tutmayın kendinizi
-
Yaw adam pkklı kurşunu yediğimi bilse utanırdı galiba. Hamasla kıyaseyi genel olarak söylemişim gibi aksettirmeye çalışıp iftira atmazdı belki?
Kefen giyip meydanlara çıkamadık tenekelik yapamadık.
Bak seni dava ederim haddini aşma. Konunun ne olduğunu herkes biliyor. Hamas pkk dan daha aşağılık bir örgüt. Zoruna gidiyorsa gitsin.
Şuna bak ya, allahtan korkusu da yok. Göz göre göre iftira ediyor pkk güzelleyicisi diye.
Burada terör güzelleyen birisi varsa oda sensin hamas güzelleyerek.
PKK ile Hamasin karsilastirilmasi akil tutulmasidir. Hamas Gazze denen bolgedeki siyasi olarak yonetimi elinde tutuyor ve bircok ulkede teror orgutu olarak degil siyasi Parti olarak taniniyor. Gazze denen bolge dunyanin en kalabalik yeridir ve nufusun geneli genc yasta insanlar cocuk ve kadinlardan olusur. Iki milyon insan daracik yere hapsedilmis ve bolge dumduzdur. Yani Gazzede halkin icinden siyrilmak demek orayi terk etmek demektir baska turlu imkani yok.
PKK ise dunyanin en zorlu cografyasinda saklanir genellikle. Ne varki Suriyedeki PYD olusumuda ABD destegiyle duzenli ordu seklinde sivillerede zarar vermis ve halk icinde gizlenmistir. Ayrica PKK kanadida bircokkez korku ve sindirmek icin koy halkini taramistir. Yeri gelmis Kandilin koylerinde sivil halkin icine saklanmistir.
Doguda gorev yapanlar bilir. Catismada koylerdende askere kursun atilir. Gunduzleyin bahcesinde ugrasan, bakkallik yapan gece silahi alip askerle catisir. PKK Hamastan cok daha zorlu ve adi bir orguttur. TSK tum zorluklara rağmen magarasina girer, hendigini basina yikar karadan. Surekli havadan vurup beklemez.
Bu yuzden TSK nin savasciligi ve yuregi dunyada hiçbir orduda yoktur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
inşallah dava açarsın pkk daha cesur diyen ben değilim armut, pkk sivilleri kalkan yapmıyor diye pkk güzelleyen de ben değilim..aç davayı kim pkk propogandası yapmaktan içeri giriyor hadi aç davayı bekliyorum
-
hamas ne tatlı siyasi partiymiş öyle konser basıp 250 genci katletti
Hamaslimisin? Niye zoruna gitti?
savaş zordur hiçkimse bunun aksini iddia edemez ama gerçekde şu
emperyalizimin hem bu topraklar üzerinde ekonomik hem siyasi hemde dini sebeplerle hesabı kapanmadı
planları var ve er geç bunu bir şekli ile uygulamaya tam manası ile koyacaklar
er geç kapışacaz bir şekilde gerçek bu bende istemem durduk yere huzur bozmayı ya da huzurumun bozulmasını deli değilim
ama devekuşu da değilim başımı toprağa gömemem herkes bence gerçekleri görmeye çalışsın derim
benim için sorun yok vs.. diyenede birşey diyemem
peşimden gel vs...demem iknaya çalışmıyorum ama kapışma başladığında taraf olmayan bertaraf olur durumu olacak kadar ağır bir durum ortaya çıkacak gibi duruyor
hastalık ortada teşhis belli vucudu öldürecek seviyeye uğraşmadan yayılmadan bir el yerine parmak gitmesi daha mantıklı bence
Allah c.c. yardımcımız olsun İnşallah Amin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 22 Ekim 2023; 12:2:32 >
-
Onu ben demiyorum, Hamasi teror orgutu olarak tanimayan ulkeler diyor. Ulkemizde durum nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yada söylemi diyelim, hamasmi daha cesur?
Netanyahu'ya İsrail askerlerinden tepki
İsrail Başbakanı Netanyahu'nun bir askeri üsse yaptığı ziyaret sırasında askerden biri "Senin yüzünden üç arkadaşım öldürüldü" diyerek bağırdı.
-
adam pkk yı övmedi
şimdi gerçeği görüpde konuşmazsam benimde üzerime kalır vebali
ona göre hamas yaptığı eylemle pkk dan daha aşağılık bir konuma düştüğünü iddiaa ediyor
sevmez beğenmezsin kabul etmezsin senin tercihindir
ama ben hamas-pkk konusunda karşılaştırma bile yapmayı saçma buluyorum
bir tarafta kendine her tür eğitim sağlık yol enerji hizmeti sunulup sadece ülkede bölücülük yapmaması istenen bir topluluk
diğer tarafta elindeki evi barkı toprağı gasp edilen bıçak kemiğe dayanmasını geçmiş işkenceye yapılan ezilen bir halk
ve finans işlerini batı ve uyuşturucu vs... işlemlerle gerçekleştiren bir it sürüsü pkk
kanalizasyona yeni dalmış dışkının üzerindeki buhardan daha değersiz bir parazit sürüsü benim gözümde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 22 Ekim 2023; 12:3:40 >
-
Sabah aksam Hamas ..İsrail'in yaptığı terörü soykırım gör bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hamasin yanlis metodlari, tum Gazze Halkinin bombalanip yaklasik 5000 sivilin oldurulmesinin bahanesi olamaz. Yanlisla yanlis dogrulanmaz.
Hamasa teror diyen, onun yanlisina karsilik ondan daha fazla sayida insanin kanina giremez. Hamas teror orgutu herhangi bir hukugu yok, Israil ise hukuk devletidir. Bir hukuk devleti hukuktan koparsa terorden ne farki kalir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X