Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.947
Cevap
71
Favori
552.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam 10 tane daha böyle sure atarsanız aklını kullanamayan israil in işgali bitecekmiş teknolojiler falan kül olacakmış. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

işte bahsettiğim noktaya kendin geliyorsun madem elinde imkanın var devletsin suratının ortasına yımrığı yedin gel kapışalım diyor adamlar gel al arabanı güvendiğin ekipmanlarını destek çağırdığın

devletlerin askerlerini vs..... gel kapışalım diyor adamlar işte buna cesaretin varsa biz ona halk arasında deyim olarak dübürün sağlamsamsa delemez hiçbir meret O dübürü diyorsan gel diyor

adamlar ötesi yok işte bahsettiğim O dübür cesaret denilen ölmeyi göze almış alan asker dübürü varsa gel diyorlar bu yani dübürden kasıtr cesarettir denilmek istenilen yoksa rektal tüşe yapılan

delik değil

• Yahu tabancam varken niye yumruklayarak öldürmeye çalışayım? Biliyorum zoruna gidiyor ama yapacak bişey yok. İslamcılar teknolojiden geri kalmışlar hurafelere itibar ede ede.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

e tamam işte madem tabancam var diyorsan İsrail askeride bu mantıktaysa girsin gazzeye kullansın tabancasını onu diyorum savunduğunuz adamlar tabancası olduğu halde gazzeye girmeye korkuyor

o tabancayı tabancasız sivil üzerinde kullanıyor varsa eline aldıysan tabanca silah git kullan sana yumruk atana karşı niye korkuyor ki karşısında yumruk yediğin adam aciz çaresiz adamlar tabancasız

fare hepsi hesapta gir yamult öldür yemiyor ama silahsız garibana sıkmak daha kolay onlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 22 Ekim 2023; 10:21:47 >
  • Yahu tabanca sadece örnek. Adam bilgisayar oyunu oynama rahatlığında ekran başında yapabiliyorsa bu işi niye tünele filan girsin manyakmı bunlar ya. Ne dediğinin farkındamısın sen.

Olmadı kırkpınar meydanında güreşe tutuşsunlar hahahabaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 22 Ekim 2023; 10:23:26 >

dediğim şeyleri aslında er olarak askerlik yapan adam bile bilir bunu sende biliyorsun ama işte boş beleş tartışma yapmak ekran başında hoşuna gidiyor

İsrail temel olarak ABD-İngiltere desteği almadan şu anki imkanlarla yenilebilir ama işte aslında yenilmesi için ABD-İngiltere yok edilmeli bunun içinde

Hadislerde bahsedilen Melhame-i Kübra savaşı lazım ya da işte bahsedilen o son savaş lazım yoksa gitmek sadece imha olacağın ya da sakat kalacağın anlamına gelir

• EmuDev E kullanıcısına yanıt
    Dinin olduğu yerde huzur olmaz

• Yahu siha niçin geliştirildi sanıyorsun. İşte böyle tarla farelerini imha etmek için. Jandarma da yapıyor aynısını. Operasyonlara çıkılmaz oldu siha devriyesi atıyorlar Tünellerin önünde. Böyle bi imkan varken niye asker göndereyim ben oralara ya?

Saçmalayıp duruyorsun.

Türk jandarması ödlek korkakmı oldu şimdi siha ile imha ettiği için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 22 Ekim 2023; 10:40:0 >

İHA-SİHA ile bizimkiler sivil mi bombalıyor ?

adamlar orda esirler orda ordusu hazır bekliyor ekipmanı tam problemimiz hamasla diyorlar mı? evet diyorlar

ordu savaşa hazır diyorlar mı diyorlar

e tamam şeker un yağ hepsi hazır git hamasın helvasını yap ne bekliyorsun ama işin sonunda salça olmakda var helva diye gidip

orduları aciz silahsız adam öldürüp garibanın evini yıkmaktan başka gücü olmayan aciz bir ordusu var israilin ve yahudinin

bunu kendileri biliyor güçleri ancak silahsız insanlara yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 22 Ekim 2023; 10:44:43 >
  • hamas orda bekliyoruz aha ne yapacaklar görecez ötesi yok

hep beraber izleyecez diyorum ötesi yok ben şahsen İsrailin eline bolca ceset verip gönderecekler diyorum

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

yahu kardeşim önünde video var, israil askerine ateş emri verilseydi diyorsun adamlar ateş de ediyor işte kör müsün?

Üç tane taş yiyince arkasına bakmadan kaçan israilin asker bozuntuları işte daha neyini inat ediyorsun?

Adamlar kara harekatı olacak diye bunalıma girip intihar ediyor sen çıkmış neredeyse israil askerini mili kahraman yapıp ulubatlı hasan muamalesi çekiyorsun, profil resmini sen de israil bayrağı yap bak şu yazdıklarının yanına çok iyi gider bir dene çok güzel kombin olur.

• Novagate N kullanıcısına yanıt
    Siyonist severleri anlamak mümkün değil ..

hamas ppkdan bile iğrenç bir terör örgütü. Tek düşünceleri sivilleri kalkan yapmak.

Burada şu farelere cesur diyenler falan var pes. İrana güvendiler şimdi lağımda ağlıyorlar.

sivil halkın arasına saklanan şerefsizi (Hamas diyorsunuz ) !!!!! israil ordusunun güvendiği teçhizatı teknolojisi olduğu halde ayırt etmeden!!!!!

düşman ya da sivil ayrımı yapmadan bombalamak şerefsizlikten öte bir durumdur o zaman İsrail için

bunun sonucu İsrail ve buna destek veren topyekün herkes o zaman otomatikmen İsrailin geldiği vardığı bu şerefsizlikten öte durumdan nasibi vardır

mesela Sur ilçesinde TR istese bütün alanı f16 ve sığınak delici bombalarla deşer geçerdi yapmadı ama madem ayırt edilebiliyor İsrailde şerefsiz değilse ayrımı yapsın gitsin düşmanı ile yüzleşsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 22 Ekim 2023; 10:57:23 >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt
    Sivil halk muhabbetide artık baydı. Bunları aralarında barındırıp felaketin bunlar yüzünden başlarına geldiğini idrak edemiyorlarsa ya dümdüz geri zekalılar, yada canı gönülden canlarını verecek kadar seviyorlar. Başka açıklaması yok. Sadece çocuklar işte. Onlarında bahtsızlığı böyle ana babalara sahip olmak.

• Ya ben İsraile çok şerefliler demiyorumki. Adamlar ellerinde imkan var teknoloji var ve kocamanda bi bahaneleri var artık diyorum.

• ooo pkk güzellemeleri de başlamış yavaştan hamas nefreti soslu pkk güzellemeleri... konuşun bakalım daha neleriniz çıkacak kazıdıkça

tamam işte bende diyorum ki herkese oraya git demeyle olmuyor İsrail ardında en son teknoloji cihaz ve akipmanla donanmış birden fazla devletin desteklediği bir terör devletidir

bu destekçileri yokedilmeden oraya git israil ile savaş demenin anlamı yok sadece izleyecez görecez bunu diyorum hamas orda israilin dübürü sağlamsa yani cesareti varsa

girer kapışır

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.