Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.947
Cevap
71
Favori
552.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hamasa aşağılık diyemiyorlar. Pkk lılardan da aşağılık olduklarını söyleyince pkk güzelliyicisi diye iftira atıyorlar. İşte klasik radikal dinci kafası.

Hamasa bir kere terörist diyebildimi bunlar ey ahali sorarım size.

Kimlerle muhatap olduğunuza dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 22 Ekim 2023; 11:6:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

pkk :

------------------------------------------------------------------------

pkk dediğin örgüt dağda katırın arkasına geçip tatmin olan

birbirini belleyen(eşcinsel ) kaçırdığı örgütteki kızların ırzına geçen

esrarkeş

domuz yiyen

sağa sola bomba bırakıp kaçan

onun bunun evini barkını yakan haraç toplayan

din - iman nedir bilmeyen marksist düşünce yapısına sahip

vur kaç taktiği ile çekilip başka ülkelere sığınan

başka devletlerin verdiği silahla köpeklik yapan

şerefsiz bir örgüt

-------------------------------------------------------------------

hamas :

buyur burdayım ben yaptım dübürün cesaretin varsa burdayım erkeksen gel burdayım diyen bir örgüt

hamas için arada ki fark bu tek cümlede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 22 Ekim 2023; 11:25:58 >
  • cesur pkklılar ?

yemin ederim şaşırmadım sorsan yüzde bir milyon chp veya türevleridir, odatv halktv sözcü tv takılır, yılmaz özdil, can ataklı, ahmet şık, erk acarer falan takip eder hiç şaşmaz aynı kasa bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 22 Ekim 2023; 11:9:1 >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    Evet hamaslılardan daha cesurlar. Çıkıp saldırıp ölme cesaretini gösteriyorlar. Hamaslılarda bu dübür yok.

Referansımız hamas ama. Genel değil iki örgüt arası kıyaslama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 22 Ekim 2023; 11:11:27 >
    Agir bombardiman altinda dunyaya gozunu acan filistinli cocuklar, daha dunyaya gelmeden ailelerini kaybetmis evleri baslarina yikilmis olarak doguyorlar. Hayatlarinin geri kalani ise haksizliga tas atarak geciyor. Boyle insanlar icin savas yikim gozyasi alisilmis birsey olur ve artik onu hicbir seyle korkutanazsin.

Bu sebeple Filistinli cocugun elindeki tas, Israilli askerin elindeki silahtan daha agir ve korkutucudur. Kimseye kaybedecek birseyi kalmamis dusman nasip olmasin. Keske bu insanlik ayibi akli selim sekilde cozulebilseydi.

Ne yazikki bolge ates cemberine donecek. Çin Ummana 6 savas Genisi gondermis. Daha once bolgeye 2 savas gemiside ABD gondermisti. Savasa katilacak cemaat toplaniyor, sira yakinda saflari sıklastırmaya gelir.

Buyrun cenaze namazina…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konser alanında gençleri öldürmeleri falan normalmi. Çocukları kendilerine kalkan etmeleri normalmi? Ya nasıl bi dünya görüşünüz var sizin.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

ben açık açık söylüyorum topyekün savaş çıkarsa direkt cephedeyim Allah c.c. nasip ederse hiç bana burda cevap yazmayın aramayın burda olmam

• tamam kardeş anladık "cesur pkklılar" ise zorlamana gerek yok, cesur pkklılar falan takıl sen sizin zihniyetiniz bu hiç şaştığını görmedik ki, harfleriniz isimleriniz farklı sadece kasa aynı kasa

Hamasa Terörist demek neyi degistirecek? Hamas teroristtir.

Bati Seriada Hamas yok, orda ne degisti? Bati Seriadan hergun toorak calinip, insanlarin evleri ellerinden alinip yerlerine yahudi yerlesimciler yerlestiriliyor. Insanlar öldürülüyor. Kontrol noktalarinda tacize ve asagilamaya maruz kaliyorlar. Yillar oncede Hamas yoktu, ama bu kavga yine vardi. Demekki sorun sadece Hamas degil.

Sapıtma konuyu. Hamas özelinde bu muhabbet. İki terör örgütü arasında.

Sen haması teröristten saymıyorsan başka tabi. Mevzuyu saptırmaya çalışman bunu gösteriyor.

Benim kim olduğumu herkes biliyor. Pkk lılar kadar aşağılık bir grup yok derdim ancak hamas daha da aşağıdayız diye çıktı gösterdi kendini.

• Atatürkün hatay mücadelesi anlamamıza yeter de artar ...Hatay arap olmasına rağmen..ama Atatürk Fransaya ültümatom vermişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes bir insan oncelikle kendi ailesini korumak icin savas vermeli. Sen simdi kabarmis duygularinla dilini bilmedigin, insanini tanimadigin bir yere gideceksin, aileni kime emanet edeceksin?

Savas sen gittikten sonra senin kapina gelirse onlari kim koruyacak? Bunlari dusundunmu hic?

Bu isler burda yazmaya benzemez. Savas korkunctur, gidersen anlarsin.

Hocam, benim eleştirim bu teröristleri savunanlara. İsraile de lanet olsun. Hamasada.

İsrail de terör devleti. Ama hamasta terör örgütü. Forumda hamas güzelleyenler özgürlük savaşçısı gösteren tipitipler var.

ya abicim 40 sefer ardı ardına yazdım yaptıkalrı kabul edilemez bunu defalarca sana yazdım biliyorsun neyi ısıtıp ısıtıp getiriyorsun buraya

yanlış silahsız sivil öldürmek yanlış

YANLIŞ YANLIŞ YANLIŞ

İSRAİL HAMASDAN DAHA BETER DİREKT HASTANE ÜZERİNE TERMOBARİK BOMBA BIRAKIYOR

daha ötesi var mı bunun madem ordun var git kapış görelim diyorum konuyu saçma şekilde tasrtışıyorsunuz

birşey değişecekse gitmeyle buyurun bilelim söylüyorum ben giderim

gerekliyse sizin finans sağlamanıza gerek yok

olaylar devlet düzeyinde gerçekleşmek zorunda israili besleyen damarları yok edilmeli ABD-İngiltere bunların yokedilmediği savaştan israil daha güçlü çıkar

terör örgütleri arasında şu şundan daha iyidir denmez, hepsi terör örgütüdür hepsi bebek katilidir, pkk da masum insan katlediyor hamas da dersin, iddanı desteklemek için pkk daha cesur dersen burada pkk güzellemiş olursun.

ama söylediklerim doğru değil mi? halktv sözcü yılmaz özdül can ataklı falan takılıyorsun chp veya türevlerisin değil mi senden tek cvp istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 22 Ekim 2023; 11:21:18 >

Allahc.c. ne emanet eder giderim

savaştığın taraf düşman

toprağına ayak basarsa bırak emanet edeceğin adamı emanet ettiklerini bile bulamazsın ölüm her türlü gelir kimsenin garantisi yoktur

evet savaş korkunçtur ölüm vardır yaralanma sakat kalma vardır ben yıllardır yazıyorum savaş korkunçtur bende korkarım yanımda bende bomba patlasa siper alırım endişe duyarım

kopan yaralanan bir yerim var mı derim ağlarım sızlarım ama yıllardır pkk yı destekleyen siyonist oluşumlar yüzünden zaten perişan ettiler bu milleti komple bütün coğrafyayı

akacak kan son kez aksın bu bela bitsin daha israil ve onun köpeği olan abd-ingiltere ortadan kalksın yaşatmadıkları huzur vermedikleri bu dünya onlarada yar olmasın benim seçimim

bu yönde kem küm etmiyorum buna rus köpeğide dahil çin köpeğide avustralya yeni zellanda köpeğide dahil isveç köpeğide dahil alayı terörizmi destekleyip heryeri kan gölüne çevirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 22 Ekim 2023; 11:29:43 >

Yahu pkk çocukları kendine kalkan etmedi böyle ya. Hamas'ın iğrençliği kafanızda tezahür etsin diye örnekledim ben bunu. Değilse pkk da aşağılık örgütün teki. İyidir falanda demedim ben. Kötünün daha kötüsü de olabiliyor diye örnekledim.

Birde ben pkk ile gerçek anlamda savaştım. O yüzden bırakta savaştığım düşmanımla kıyaslama özgürlüğüm olsun. Teneke değilim ben kefenini giyip meydana çıkanlar gibi. Yıllarca doğuda jandarma astsubay olarak görev yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 22 Ekim 2023; 11:25:14 >

pkk o hendek savaşlarında halkı kalkan etti, sivillerin evine girdi oradan bize saldırdı sen nerede yaşıyorsun, pkk güzellemesi yapmayı bırak, sen kesin chp veya türevisin, hiç şaşmaz, takip ettiğin siyasi hesaplar zihinlerinizin bir köşesinde pkk seviciliği izi bıraktırırlar, senin de bırakmışlar yoksa pkk daha cesur diye pkk güzllemesi yapacak adam değilsin.

Yıktığımız evlerden hiç sivil çıkmadı ama?

Hamaslılarla kıyaslayıp hamaslıların daha beter olduğunu belirtmem neden bu kadar zoruna gitti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 22 Ekim 2023; 11:30:28 >
    İşte cevap veremeyince senin gibi iftiracılar böyle saçma şeyler yazmaya başlıyor.

pkk güzellemesi deyip hemen konuyu dağıtayım karşı tarafa pislik atayım. Zaten başka bir halt yapamazsın iftira ile konuyu sulandırayım hamasın rezilliği görünmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 22 Ekim 2023; 11:30:27 >
  • 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.