Şimdi Ara

+7 Dagger Of Name - +7 Dark Wane İkilisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bunların ikisini kullansam nasıl olur acaba iyi damage verebilirmiyim. lwl 73 charda kullanıcam.

+7 Dagger Of name..
    92 ap
    Flame damage 70
    Healt 7
    Dex 7

+7 Dark Wane
    86 ap
    Lightning Damage 90
    Hp - 160
    Dex 11
    Mp -160

• lwl 73 bi çara bence az gelir bu ikisi ama tam bilemiycem
  • +8 sherion +8 shard +8 dw bu 3 lüden birisi çok iyi gider fakat param yetmiyor diyorsan +7 dw uzun süre idare eder seni
  • serverına göre değisir yeni serverlarda ise oldukca iyi eski serverlarda ise ortalama bi asas
  • Saolun arkadaşlar Vs yaparken falan bu ikili +8 sharda göre daha fazla damage verirmi onu öğrensem iyi olur aslında?
  • +7 dv de 88 ap yoq mu S: ( yada rebirth basınca 88 oluo galiba bence ona rebirth bas)

Fikrimi sorarsan +7 dv ve +7 fs çok şekil durur ancak şekille adam kesilmiyor.Bence dv yi sat, yerine parana göre cleaver 9 yada md 8 al en ii damage en fazla ap ile werirlir.
  • +7dagger of name ve +7 sherion daha iyi gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    64+9 sosun spear ve 72+9 sword
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsardaags

+7dagger of name ve +7 sherion daha iyi gider

İşte herşeyi yap ama bu hataya düşme Sherion +8 den aşağı takılmaz hele +70 bi charda sadece görüntüde işe yarar... Dw'de iyi değil fakat verdiği dex bonus telafi ediyor o yüzden onu tercih etmen daha iyi olacaktır +8 sharda göre daha iyi vurman imkansız sadece idare eder diyorum non reb alırsan görüntüde güzel olur rahat olursun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

İşte herşeyi yap ama bu hataya düşme Sherion +8 den aşağı takılmaz hele +70 bi charda sadece görüntüde işe yarar... Dw'de iyi değil fakat verdiği dex bonus telafi ediyor o yüzden onu tercih etmen daha iyi olacaktır +8 sharda göre daha iyi vurman imkansız sadece idare eder diyorum non reb alırsan görüntüde güzel olur rahat olursun.

Damage daha iyi veremiyeceksem ozaman ya +8 shard ya +9 Cleavr almam gerekicek.

• quote:

Orjinalden alıntı: StubB

quote:

quote:

görüntü önemli değil damage isterim diyosan +9 clever al shardaan daha ucuz hem

• sağ eline FS sol eline DW 2 si beraber akar
  • quote:

quote:

quote:

Maddi durumun varsa beklemen bile hata benimde 73 asas var ona dual +7 dw dual imir ring alıcam eğer dwlerden memnun kalırsam dual +8 dw alcam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Maddi durumun varsa beklemen bile hata benimde 73 asas var ona dual +7 dw dual imir ring alıcam eğer dwlerden memnun kalırsam dual +8 dw alcam

+9 Cleavr alıcak kadar gb var ama +7 dw alsam bi wp yapsam diye düşünüyordum ama damage fazla vermicekse yapmanın anlamı yok

• Deneyelim Görelim Bakalım Nasıl fark olucak

Birde Cleavr +9 ve +7 Dw fiyatları aynı bu normalli Birbiriyle kıyaslanabilicek itemler oldugunu sanmıyorum birazda ondan almak istemiyorum aslında...
  • DV yerine FS ile +8 md tak fs +7 +8 md den cok ap verir(dv de verir ap ama sol ele takcan işçin bence ap duser) GORUNTU DEHSET OLUR.Ama sagda md ve FS fs olmayanlar DV+7 derim ben
  • Şuan +7 dw aldım biraz kullanıcam eger memnun kalmazsam +9 cleavr alıcam tekrar.
  • +7DV iyi bir item değil +8 de adam olan itemlerden dv. AP si yüksek bi sağ el silahı al sen dagger of name zaten +8shard kadar iyi item sol elde(biraz ap düşüyor resistance+hp artıyor)
  • Saol kardeşim o zaman en yakın zamanda degiştirmek lazım bu dark waneyi
  • kardes bence cok sekil durur tam benim hayalimdeki char ama sana sunu solimm +7dv yerine +8md daha iyi damage vurur bendede aynı olay oldu dv+7yi sattım +8md aldım cok fark edıo dene baq
  • kesinlikle md 8 al derim.ben fs +7 ve md8 kullanıorum oldukca memnunum.her sey ap demek deil dw cok can gotururor....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.