Bildirim
+7 Dagger Of Name - +7 Dark Wane İkilisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
lwl 73 bi çara bence az gelir bu ikisi ama tam bilemiycem -
+8 sherion +8 shard +8 dw bu 3 lüden birisi çok iyi gider fakat param yetmiyor diyorsan +7 dw uzun süre idare eder seni -
serverına göre değisir yeni serverlarda ise oldukca iyi eski serverlarda ise ortalama bi asas -
Saolun arkadaşlar Vs yaparken falan bu ikili +8 sharda göre daha fazla damage verirmi onu öğrensem iyi olur aslında? -
+7 dv de 88 ap yoq mu S: ( yada rebirth basınca 88 oluo galiba bence ona rebirth bas)
Fikrimi sorarsan +7 dv ve +7 fs çok şekil durur ancak şekille adam kesilmiyor.Bence dv yi sat, yerine parana göre cleaver 9 yada md 8 alen ii damage en fazla ap ile werirlir.
-
+7dagger of name ve +7 sherion daha iyi gider -
quote:
Orjinalden alıntı: gsardaags
+7dagger of name ve +7 sherion daha iyi gider
İşte herşeyi yap ama bu hataya düşmeSherion +8 den aşağı takılmaz hele +70 bi charda sadece görüntüde işe yarar... Dw'de iyi değil fakat verdiği dex bonus telafi ediyor o yüzden onu tercih etmen daha iyi olacaktır
+8 sharda göre daha iyi vurman imkansız sadece idare eder diyorum
non reb alırsan görüntüde güzel olur rahat olursun.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Se®can
quote:
İşte herşeyi yap ama bu hataya düşmeSherion +8 den aşağı takılmaz hele +70 bi charda sadece görüntüde işe yarar... Dw'de iyi değil fakat verdiği dex bonus telafi ediyor o yüzden onu tercih etmen daha iyi olacaktır
Damage daha iyi veremiyeceksem ozaman ya +8 shard ya +9 Cleavr almam gerekicek.
-
quote:
Orjinalden alıntı: StubB
quote:
quote:
görüntü önemli değil damage isterim diyosan +9 clever al shardaan daha ucuz hem
-
sağ eline FS sol eline DW 2 si beraber akar -
quote:
quote:
quote:
Maddi durumun varsa beklemen bile hatabenimde 73 asas var ona dual +7 dw dual imir ring alıcam eğer dwlerden memnun kalırsam dual +8 dw alcam
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Maddi durumun varsa beklemen bile hatabenimde 73 asas var ona dual +7 dw dual imir ring alıcam eğer dwlerden memnun kalırsam dual +8 dw alcam
+9 Cleavr alıcak kadar gb var ama +7 dw alsam bi wp yapsam diye düşünüyordum ama damage fazla vermicekse yapmanın anlamı yok
-
Deneyelim Görelim Bakalım Nasıl fark olucak
Birde Cleavr +9 ve +7 Dw fiyatları aynı bu normalli Birbiriyle kıyaslanabilicek itemler oldugunu sanmıyorum birazda ondan almak istemiyorum aslında... -
DV yerine FS ile +8 md tak fs +7 +8 md den cok ap verir(dv de verir ap ama sol ele takcan işçin bence ap duser) GORUNTU DEHSET OLUR.Ama sagda md ve FS fs olmayanlar DV+7 derim ben -
Şuan +7 dw aldım biraz kullanıcam eger memnun kalmazsam +9 cleavr alıcam tekrar. -
+7DV iyi bir item değil +8 de adam olan itemlerden dv. AP si yüksek bi sağ el silahı al sen dagger of name zaten +8shard kadar iyi item sol elde(biraz ap düşüyor resistance+hp artıyor) -
Saol kardeşim o zaman en yakın zamanda degiştirmek lazım bu dark waneyi -
kardes bence cok sekil durur tam benim hayalimdeki char ama sana sunu solimm +7dv yerine +8md daha iyi damage vurur bendede aynı olay oldu dv+7yi sattım +8md aldım cok fark edıo dene baq -
kesinlikle md 8 al derim.ben fs +7 ve md8 kullanıorum oldukca memnunum.her sey ap demek deil dw cok can gotururor....
Benzer içerikler
- anahtar görevi
- karakter isimleri
- knight online start gelmiyor
- knight online mobil
- knight online skill sıfırlama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X