Şimdi Ara

7.Cadde tünel teaser

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam eyvallah iyi güzel"de tofaş"ların orada ne işi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 21 Temmuz 2013; 18:18:21 >

• Bu kafayı hiç anlayamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasakpınar -- 21 Temmuz 2013; 18:31:51 >
  • Anlamadığım için soruyorum, bu arkadaşlar tüneli nasıl kapatabiliyorlar ve trafik filan nasıl işliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Tamam eyvallah iyi güzel"de tofaş"ların orada ne işi var.

Bizim milletimiz arabayı modifiye etmeyi bilmiyor. Ekzosun bağırmasını modifiye sanıyorlar. Ben bu sebepten ötürü gerçek motor modifiye yeri kurmayı düşünüyorum. Motorun, şanzumanın değiştirilebildiği bir modifiye yeri.

• modifiye derken? çatapat egzos, çakma jant hurda araba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Tamam eyvallah iyi güzel"de tofaş"ların orada ne işi var.

Bizim milletimiz arabayı modifiye etmeyi bilmiyor. Ekzosun bağırmasını modifiye sanıyorlar. Ben bu sebepten ötürü gerçek motor modifiye yeri kurmayı düşünüyorum. Motorun, şanzumanın değiştirilebildiği bir modifiye yeri.

Hocam haklısın.Egzoz"u modifiye sananlar var.Ama şuda bir gerçek yabancı ülkelere göre bu motor modofikasyon parçaları ülkemize daha pahalıya geliyor.Ankara için konuşuyorum motor modifiyesi olan araç burada var gene ama tabi yaptıran ya sanayici yada zengindir.

• Kendisi ankara"dadır.İsmail çam.Motor modifiyesi olarak bu aracı ankaradan örnek verebilirim.Tünelde olsaymış daha güzel görünebilirmiş video :)) Yanlış hatırlamıyor isem 1000 beygirdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence bu işi yapacak rekabet edecek az yer olduğu için pahalı. İstanbulda görmüştüm ermeninin teki bilgisayardan simülasyonunu yapıp araca uygun motoru belirliyordu. Bu işi yaygınlaştıracak adam yok ülkemizde. Sanayideki oto tamircileri bile bir halttan anlamıyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginbur -- 21 Temmuz 2013; 18:41:11 >
  • gezginbur kullanıcısına yanıt
    o bizde tutmaz, adam güçlü c segmenti araç nelerdir diye konu açıyor, cevaplar 1.2tsi 122bg, 1.6 130beygir renault diye gidiyor. 110beygir focus ile kimi tokatlarım diyenler, toyota 2litre 200beygir araç yapmış çöp diyenler(Allahın bebesi o araba 200bg kalsın diye yapılıyor sanki) vs.vs.2000li yılların başını özlüyorum...
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    Halkımızın kültür seviyesi işte. Modifiye deyince ekzosu bağıran araba sanıyorlar. Hiçbiri need for speed carbon bile oynamamış ne yazıkki.
  • güzel vidyo olmuş
  • bu kadar hurdayı bir arada gördüğüm tek video
  • Bunlardan nefret ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Anlamadığım için soruyorum, bu arkadaşlar tüneli nasıl kapatabiliyorlar ve trafik filan nasıl işliyor?

trafiğe kapalı o yol

çevre yolundan yuva istikametine ayrılan tünel orası yolun bir tarafı beton bloklar ile kapalı
  • dymmt D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler....
  • Angel eye'lı tofaş.
  • 5.000 tl lik arabası olup kendini bir b*k zanneden mal ordusu..

ankarada oturuyorum böyle salakları görünce sadece gülüyorum. Adam öyle bir araba sürüyor ki sanarsınız ki Mustang sürüyor
  • hızlı ve mübarek ...
  • ülkenin gelişmişlik düzeyi hakkında kısa bir film olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

o bizde tutmaz, adam güçlü c segmenti araç nelerdir diye konu açıyor, cevaplar 1.2tsi 122bg, 1.6 130beygir renault diye gidiyor. 110beygir focus ile kimi tokatlarım diyenler, toyota 2litre 200beygir araç yapmış çöp diyenler(Allahın bebesi o araba 200bg kalsın diye yapılıyor sanki) vs.vs.2000li yılların başını özlüyorum...

işte bu dediğin sürü psikolojisinden kaynaklı, kac kişi biliyor 2.0 240hp leon cuprayı yada honda type r ı ? ve agzıma sakız oldu artık 1.2 tsi koltuga yapıstırıyor diyor adam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.