O zamana damgasını vurmuştu ''banda banda ye'' gibi sözleri vardı bir türlü sözler aklıma gelmiyor çok iyiydi.Hatırlayan var mı? Yoksa 2000'in başlarında damgasını vurmuş bu yabancı şarkıları nereden bulabiliriz?
teşekküre gerek yok
Maalesef bunu biliyorum bu değil banda banda ye diye sözleri olan basslı bir hint şarkısıydı
Bir tanede su bache kare yi mi ne vardı bi videosunu paylaşırmısnız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre 11 -- 23 Mart 2014; 23:16:06 >
O zamana damgasını vurmuştu ''banda banda ye'' gibi sözleri vardı bir türlü sözler aklıma gelmiyor çok iyiydi.Hatırlayan var mı? Yoksa 2000'in başlarında damgasını vurmuş bu yabancı şarkıları nereden bulabiliriz?
Ahh o eski egzotik günler bunları dinleyip kendimizden geçerdik
quote:
Orijinalden alıntı: Adalet
Aklıma bu geldi , Metro FM'de çalıyordu 2'si aynı dönemde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 23 Mart 2014; 23:19:00 >
Teşekküre gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
teşekküre gerek yok
yaw bunedir yaw hayattan soğudum
senin dediğin klibi şarkıyı biliyorum ama ne sözünü nede söyleyeni hatırlıyorum . arabada kafa sallayan tipler vardı. hiç sevmezdim o klibi hemen next yapardım . video cd vardı vcd te televizyonda izlerdim
dk2.30
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FFAKO -- 23 Mart 2014; 23:21:24 >
quote:
Orijinalden alıntı: Ignite
senin dediğin klibi şarkıyı biliyorum ama ne sözünü nede söyleyeni hatırlıyorum . arabada kafa sallayan tipler vardı. hiç sevmezdim o klibi hemen next yapardım . video cd vardı vcd te televizyonda izlerdim
Teşekkür etmeyin beyler
Hintçe mi bilmiyorum Önemli değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trevor Reznik -- 23 Mart 2014; 23:24:18 >
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
quote:
Orijinalden alıntı: Ignite