Şimdi Ara

7-12-11 ve 18-12-11 arasında 3 kere kesilen telsiz kullanım ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aveanın sınırları zorladığı eylemidirSonra olan müşteri hizmetlerindeki çalışanlara oluyor.
    Ayrıca online işlemlerden müşteri hizmetlerine ulaşılmıyormu, sorunumuzun ne olduğunu yazıp yollayacağımız bir yer yokmu?
    İlla müşteri hizmetlerine mi dökecez parayı?
    Ayrıca tarifem mobil öğrenciymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: mab4ever

Aveanın sınırları zorladığı eylemidirSonra olan müşteri hizmetlerindeki çalışanlara oluyor.
    Ayrıca online işlemlerden müşteri hizmetlerine ulaşılmıyormu, sorunumuzun ne olduğunu yazıp yollayacağımız bir yer yokmu?

şurda bir şeyler yazıyor.her TL yüklemesi yapıldığında alınıyor herhalde bu para

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/duyurular/telsiz_kullanim_ucreti.shtml?pagemenu=duyurular.telsizkullanim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmiyagi -- 18 Aralık 2011; 15:04:48 >

• Tamam alsın da bi kere alsın niye 3 defa alıyo zaten 10 liralık yükledim geriye totalde 6.7lira kaldı.
  • quote:

Tamam alsın da bi kere alsın niye 3 defa alıyo zaten 10 liralık yükledim geriye totalde 6.7lira kaldı.

önceki aylarda kesildi mi ? onları almış olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Tamam alsın da bi kere alsın niye 3 defa alıyo zaten 10 liralık yükledim geriye totalde 6.7lira kaldı.

Bende öyle düşünüyorum çünkü 3-4 ay yükleme yapmadım.
    Ama benden kullanmadığım hizmetin vergisini kesmeleri biraz saçma değilmi?
  • Hat açık olduğu süre her ay borç olarak kaydediliyor telsiz kullanım ücreti.. Sadece hattını taşıyanlardan yıl sonuna kadar kesilmiyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Bende öyle düşünüyorum çünkü 3-4 ay yükleme yapmadım.
    Ama benden kullanmadığım hizmetin vergisini kesmeleri biraz saçma değilmi?

Kullanmamak derken zaten bunun onla alakası yok, bu hat sizin adınıza açık olduğu sürece bu ücret sizden alınacak.Faturalılarda zaten alınıyordu yakın zamanda faturasız hatlarda da alınmaya başlandı olay bundan ibaret.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16:9 4:3 olayı ve TRT türk
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar hep turkcell' in basinin altindan cikti.
  • quote:

Aveanın sınırları zorladığı eylemidirSonra olan müşteri hizmetlerindeki çalışanlara oluyor.

Merhaba, irtibat numaranızı mesaj olarak iletmeniz durumunda kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.Teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.