Şimdi Ara

7.1 Surround Yazılım Desteği !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaşadıklarımı donanımhabere yazmak istedim. Kinzu v3 mouse fare hayal kırıklığından sonra 7.1 surrounddanda hayal kırıklığına uğradığımı üzülerek söylüyorum . Bildiğiniz gibi 7.1 surround özelliği yazılım sayesinde bazı kulaklık modellerindede mevcut.
    Ben Creative Tactic 3D rage kullanıyorum.
    Öncelikle 7.1 özelliği yazılıma şu şekilde sağlanıyor tam sağ ve tam soldan gelen sesler çok kuvvetli bir şekilde duyuluyor.
    Arkadan gelen sesler biraz kısık bir şekilde arkadan olduğu hissediliyor.Sağ arka çapraz , sol arka çapraz içinde aynı şey geçerli. Hafif kısık bir ses geliyor ve bu sayede tam olarak nereden geldiği anlaşılıyor.

Benim olaya yani Fps oyunlarına gelirsek.
    Yanında takım arkadaşın varken onun ayak sesleri aşırı fazla duyuluyor veya tam sol tarafında çatışma varken bunların sesleri aşırı duyuluyor , fakat arkadan veya çaprazdan düşman geldiğinde düşmanın ayak seslerini duymak neredeyse imkansızlaşıyor.
    Ben cs 1.6 ve cs go oynarken Malesef surround özelliğini bu yüzden kapatıyorum. İnanın bıçak bile yediğim oldu :)

Aslında böyle bir sorunum var. Kulaklığım şuan hakkını vermiyor. Umarım bu sorun herkeste yoktur. Ve çözümünü bilen birisi çıkar.
    Teşekkür ediyorum.

• Stereo hoparlörden 7.1 ses almak diye birşey yok zaten. Yazılım hileleriyle de ancak o kadar oluyordur. Asusun strix 7.1 kulaklığında çok sayıda hoparlör bulunuyor onunla gerçek 7.1 ses deneyimi elde edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Stereo hoparlörden 7.1 ses almak diye birşey yok zaten. Yazılım hileleriyle de ancak o kadar oluyordur. Asusun strix 7.1 kulaklığında çok sayıda hoparlör bulunuyor onunla gerçek 7.1 ses deneyimi elde edilebilir.

Vallahi sesi kısarak , farklı efect vererek 7.1 i başarmışlar gibi. Fakat işte arkadan ve çaprazlardan gelen sesler çok kısık. E birde mesafe olunca ayak sesleri dahada kısık geliyor duymak imkansız oluyor.
  • Yukarda
  • ben de g230 ile surround olayını denedim. lenovo laptoplarla beraber gelen dolby surround yazılımını kullandım. sonuç pek güzel olmadı. ekolayzır ayarı yaparak ayak seslerini arttırdım sadece. o halde kullanıyorum.

bu arada oynadığım oyun: cs:go
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

ben de g230 ile surround olayını denedim. lenovo laptoplarla beraber gelen dolby surround yazılımını kullandım. sonuç pek güzel olmadı. ekolayzır ayarı yaparak ayak seslerini arttırdım sadece. o halde kullanıyorum.

bu arada oynadığım oyun: cs:go

Benim 20 liralık kulaklığım vardı bundan önce. Gigabyte gaming 5 in driveri sound blaster adında bir programda 7.1 surround özelliği vardı. 20 liralık kulaklığımdada görmüştüm 7.1 surroundu. Malesef yazılımla sağlanan 7.1 den hayır gelmez.
    Anlamadığım şey Donanımhaberde bu bilgi neden hiç bir yerde yok. Buna gerçekten üzüldüm ve konunun devamlı yukarda kalması için uğraşıcam
  • Bu arada razer surround yazılımını da kullandım. Onda da aynen sizin anlattığını gibi arkadan gelen sesleri kısıyor. Hiç beğenmedim sildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu yukarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

Bu arada razer surround yazılımını da kullandım. Onda da aynen sizin anlattığını gibi arkadan gelen sesleri kısıyor. Hiç beğenmedim sildim.

Konumu güncellemeye karar verdim , bosuna paralar akmasin 7.1 yazilimina.
    Birde ekolayzir ayarlarin nasil cs de

• Bende de g430 var ama dandik kulak ici kulaklikla cok daha rahat ses kasabiliyorum.kesin birseyi yanlis yapiyoruz biz

• quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

Bende de g430 var ama dandik kulak ici kulaklikla cok daha rahat ses kasabiliyorum.kesin birseyi yanlis yapiyoruz biz

Inan çok denedim bizde mi sorun diye ama dedigim gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.