Şimdi Ara

6S Ölü Piksel Değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 hafta önce Zorlu Apple'dan aldığım cihazımda dün akşam bir tane ölü piksel olduğunu farkettim. Fakat randevum falan yok ve yarın memleketime döneceğim 2 hafta kadar İstanbul'da değilim. Cihazı ayın 18'inde aldığım için iade sürem de henüz dolmadı ancak randevusuz iade işlemi alıp yeni cihaz verirler mi bilemiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Psn ID: ahmtayd
  • y_ahmet Y kullanıcısına yanıt
    Kutu vs her şey ile aldığınız Apple Store'a gidin durumu anlatın muhakkak yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: y_ahmet

Yaklaşık 2 hafta önce Zorlu Apple'dan aldığım cihazımda dün akşam bir tane ölü piksel olduğunu farkettim. Fakat randevum falan yok ve yarın memleketime döneceğim 2 hafta kadar İstanbul'da değilim. Cihazı ayın 18'inde aldığım için iade sürem de henüz dolmadı ancak randevusuz iade işlemi alıp yeni cihaz verirler mi bilemiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Tam emin değilim ama 14 gün geçmediyse randevu almanıza gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize teşekkür ederim. Bugün Apple Store'da değişimi gerçekleştirdim. Sıfır kutulu cihaz verdiler.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.