Bildirim
6lı 1lt Didi 6.95tl - A101 -

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2. %50 kampanyası değil mi bu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yok değil.1 tane didi okuttuğunuz zaman otomatik olarak 6lı yazıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nası yani 6 tane didi götürüp 1 didi mi okutturucaz sonra kasiyerle sıcak sohbet mi yapalım -
1 tanesini okuttuğumuz zaman 6.95 ödüyoruz
1 tane okutturun kalanları sonra alırsınız
Ben 2.45 ten 3 tane alacaktım aslında fişte fazla çıktığını farkettim kalan 15 taneyi de getirdiler
Fiste 2si %50 görünüyor
Konuyu acan arkadaş kolisi 6.95 diyor
Hocam fişte önce iki tane geçirdi sonra tekli geçirdi 2. %50 durumu yok yani. İkisi de artı durumda farkedersiniz %50 olunca yanında - işareti oluyor. Ben toplam 3 tane 6lı almış oldum yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling_S -- 14 Ağustos 2017; 23:34:9 >
O zaman başlığı 6 lı 1 litre didi 6.95 şeklinde düzeltmek daha mantıklı
Hiç içilesi gelmiyor bana bu tip şeyler
lipton neyse de didiyi bir kere arkadaşa ayıp olmasın diye içtim içmez olaydım -
Orası da var tabi.Aylık 40 litreye yakın ice tea içince azaltmak için didiye geçtim.Didi'de bildiğin kalitesiz meyve suyu tadı geliyor.İçesim gelmiyor şuan.Aldıklarımı içmeyeceğim muhtemelen seven olursa diye açtım konuyu.
Enteresandır ben Didi'yi hem Fuse Tea'den hem de Lipton'dan daha fazla seviyorum.Paylaşım için teşekkürler yarın gidip alayım =)) -
quote:
Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__
Enteresandır ben Didi'yi hem Fuse Tea'den hem de Lipton'dan daha fazla seviyorum.Paylaşım için teşekkürler yarın gidip alayım =))
Damak zevki hocam bende sevdim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Didi nin reklamı ölüm için yeter
Pascaaaaalll
Bu sözde soğuk çayları millete pazarlayanlara helal olsun. Zararlı da olsa koladır gazozdur bir lezzet var insan katlanıyor da bu soğuk çay diye içirdikleri şey bildiğin şekerli su
yok siz 1 tanesine 6.95 ödeyip çıkın :)
Tadı kötü, şu soğuk çaylara da bir türlü alışamadım. Meyve suyu ve süt daha güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: Ruling_S
Yok değil.1 tane didi okuttuğunuz zaman otomatik olarak 6lı yazıyor.
peki 6 tane götürüp 1 tanesini okutunca , kasiyer bunların hepsini okutmamız lazım demiyor mu? bu işte bir saçmalık var didi -
Bimde 1.5 lt lipton ice tea 1.70 tl iken gereksiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bim parfüm erkek
- afyon eko sucuk
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- bim çiğköfte fiyatı
- beşler nostalji sucuk
- seks hikayeleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X