Şimdi Ara

6K Mezun Durum Değerlendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an TYT 95-105 aralığındayım. MSÜ 102 net ile 2700 geldi.

AYT ise 60-70 arasındayım 345 kurumsal-1 de 66 net geldi orta denemelerde genelde bu civarlarda ama bazen hocalara geldikte 56 falan olabiliyor.

Birkaç konu eskiğim var.
    Matematik adına geometriden kaçıyor genelde bir de pratik eksikliğinden. Karaağaç ayt çözüyorum şu an.
    Fizikte konularım optik hariç bitti. Ama tekrarlarım var.
    Kimyada gazlar duruyor onun dışında da tekrar isteyen konular var.
    Biyoloji de bitti fakat yine tekrar.

Hergün 1 TYT 1 AYT çözmeye çalışıyorum sonrasında ise alan denemeleri ve apotemi analitik.

6k için umut var mı netlerim nereye kadar yükselir sizce ?

• önce alan denemelri sonra tyt/ayt yapsan daha mantıklı olmaz mı
  • Başlığı görünce 6k dan mezuna kaldınız sandım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam şu an aynı durumdayız tekrarlar beni korkutuyor. Benim de hedef ilk 10k bakalım
  • Hocam hog deneme nasıl zor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben de oyle istiyorum msù 99.75 geldi 4.5 k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +70 ayt ilk 10k için yeterli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla hocam aynıyız sizinle. Ben her gün bir ayt mat İki güne bir de Tyt sabitledim. Kalanı çok değişiyor. Hakkımızda hayırlısı

• aynı durumdayım seninle
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmyturn_

Hocam hog deneme nasıl zor mu?
    ilk deneme matematiği aşırı zordu açıkcası ben beğenmedim gereksiz bir zorluktu ama 2. ve 3. deneme biraz daha sınava yakın ama yine zor sayılır. fen'i güzel fakat birkaç yanlış soru var
  • Hocam ben de sıkıntıdayım. MSÜ 101 netle 3000 geldi benim de.

AYT de 55- 60 bandında dolaştım limit tg lerde.Başka deneme yapmadım sayılır. Benim sıkıntım fen. Fende de en büyük sıkıntım kimya. Geçen yıl da en sona bırakmıştım kimyayı bu sene böyle yapmak istemiyordum ama yine sona kaldı. Denemelerde fenden 8-9 net hep kimyadan gidiyor.Kalan sürede toparlayabilmek için konu seçerek çalışmalıyım. Kimyayı nasıl nereden kapatmalıyım bir öneriniz var mı? Konularda öncelik sıralamam nasıl olmalı? Ayrıca Fizikte de modern fizik ve optik olduğu gibi duruyor. Biyolojide sistemler bitki biyolojisi vs. çalışmam lazım. Bu arada ayt fen için hangi denemeleri önerirsiniz?Apotemi analitiği şu saatten sonra almamı tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralSkywalker -- 10 Mayıs 2019; 1:1:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralSkywalker

Hocam ben de sıkıntıdayım. MSÜ 101 netle 3000 geldi benim de.

AYT de 55- 60 bandında dolaştım limit tg lerde.Başka deneme yapmadım sayılır. Benim sıkıntım fen. Fende de en büyük sıkıntım kimya. Geçen yıl da en sona bırakmıştım kimyayı bu sene böyle yapmak istemiyordum ama yine sona kaldı. Denemelerde fenden 8-9 net hep kimyadan gidiyor.Kalan sürede toparlayabilmek için konu seçerek çalışmalıyım. Kimyayı nasıl nereden kapatmalıyım bir öneriniz var mı? Konularda öncelik sıralamam nasıl olmalı? Ayrıca Fizikte de modern fizik ve optik olduğu gibi duruyor. Biyolojide sistemler bitki biyolojisi vs. çalışmam lazım. Bu arada ayt fen için hangi denemeleri önerirsiniz?Apotemi analitiği şu saatten sonra almamı tavsiye eder misiniz?
    hocam bence gazları sona bırakın ben de öyle yaptım onun dışında çözeltiler, enerji , hız , denge, kçç, asit baz sıralamasında gitmek bence en iyisi.
    ayt fen için 3d simülasyon çok güzel gerçek sınav gibi ama ondan önce başka bir deneme çözseniz daha iyi olabilir konu eksikleri kapanana kadar.
    apotemi analitik ise ben yavaş yavaş gidiyorum içinde noktanın doğrunun çemberin analitiği falan her şey var 1-2 haftada bitirsem yeter bence alınabilir, inceleyin siz de

• sınavexperi kullanıcısına yanıt
    Cevap için sağolun hocam. İnceleyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.