Şimdi Ara

6gb 1000dk 1000sms 30 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
7.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler faturasızdan faturalıya geçişte böyle bir paket var fakat mağaza gittim böyle paket yok diyorlar mh aradım bi kaç kere onlarda ya yok diyorlar ya da mağazalara gidin diyorlar, en sonunda birine çok fena patlıcam, nasıl geçebilirim bu pakete ?

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/faturalida-4gb-6gb-tarifeleri.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahya Yahya -- 11 Nisan 2016; 13:25:34 >

• Sitesinde,

Faturalıda 4 GB tarifesi yalnızca faturasızdan geçişe açık olup; yeni hat tesisi, numara taşıma ya da faturalı tarifelerden geçişe kapalıdır. Faturalıda 6 GB tarifesi faturasızdan geçişe ve yalnızca Faturalıda 4 GB tarifesinden SMS yoluyla geçişe açık olup; yeni hat tesisi, numara taşıma ya da diğer faturalı tarifelerden geçişe kapalıdır. Faturalıda 4 GB tarifesinde bulunan müşteriler FATURALIDA 6GB yazıp 5555'e göndererek Faturalıda 6GB Tarifesine taahhütlü 30 TL, taahhütsüz 50 TL'den geçiş yapabilirler.

diyor, yardımcı olur mu?
  • FATURALIDA 6GB yazıp 5555'e mesaj gönderdiniz mi? gönderin bekleyin bakalım ne olacak?

3 ay cayma bedeli cezası alınmayacak diyor ama inşaallah sözlerinde dururlar aslında 3 ay denemek geçti içimden, uzun zaman oldu türk telekom kullanmayalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi burada sıkıntı Faturalıda 4GB'ye nasıl geçileceği sanırım? Açıklamalarda geçen 4'ten 6'lık pakete nasıl geçileceği ile ilgili gözüküyor.
  • ben dün eşimin telefonundan müşteri hizmetlerini aradım geçiş yapmak için, müşteri temsilcisi bu tarifeye telefondan geçiş şimdilik yapılmadığını, bayiye gidersek daha doğru olacağını söyledi. bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: theshiver

ben dün eşimin telefonundan müşteri hizmetlerini aradım geçiş yapmak için, müşteri temsilcisi bu tarifeye telefondan geçiş şimdilik yapılmadığını, bayiye gidersek daha doğru olacağını söyledi. bilginiz olsun

Hocam bulunduğum yerde ne kadar bayi varsa gittim hiçbirinin bişeyden haberi yok, telefondan açıp gösteriyorum tarifeyi aptal aptal bakıyorlar yüzüme
  • faturasıza geçmek için 1 ay bekleyecekmişiz mecburen woopta internet dolu paketteyim şuan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Bende internet dolu pakete gecmek istiyorum pttcelldeyim baska oparatore gecip 1 ay dolmadan donsek alabilirmiyoz acaba

• Tarife süper de avea faturalı sıkıntı..!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper zengin değilseniz hiçbir GSM'de faturalıya geçmeyin !
    Benden uyarması,helede 4.5 hızı gibi bir bahaneleri varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 12 Nisan 2016; 9:21:42 >
  • Tarifede internet kota aşımı yok internet durduruluyor.ek paket alabilirsin ancak 1000 dk dolarsa 60 kurus

• tarife özellikleri iyiymiş.
  • Vergiler haric tabiyki.
    Vergiyle beraber 45-50 lira oluyor.
    Kanmayin..

• quote:

Orijinalden alıntı: reyes_19

quote:

Orijinalden alıntı: 9metal_99

Vergiler haric tabiyki.
    Kanmayin..

Hatta kaskomu yaptiriyosun dostum okadar vergimi olur

Maalesef öyle..

Katma Değer Vergisi (KDV): Katma Değer Vergisi Kanunu gereğince tüm haberleşme hizmetleri için faturanıza aylık hizmet tutarları üzerinden %18 oranında KDV yansıtılmaktadır.

Özel İletişim Vergisi (ÖİV): Faturanıza aylık internet bağlantısı haricindeki kullanımlarınız üzerinden %25 ÖİV yansıtılmaktadır. İnternet paketleri ve internet kullanımları üzerinden ise %5 oranında ÖİV alınmaktadır.

Telsiz Kullanım Ücreti:Aylık 1,58 TL olan ücret, kullanımlarınızdan ayrı olarak her ay faturanıza yansıtılmaktadır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vergiler haric tabiyki.
    Kanmayin..

Maalesef öyle..

Katma Değer Vergisi (KDV): Katma Değer Vergisi Kanunu gereğince tüm haberleşme hizmetleri için faturanıza aylık hizmet tutarları üzerinden %18 oranında KDV yansıtılmaktadır.

Özel İletişim Vergisi (ÖİV): Faturanıza aylık internet bağlantısı haricindeki kullanımlarınız üzerinden %25 ÖİV yansıtılmaktadır. İnternet paketleri ve internet kullanımları üzerinden ise %5 oranında ÖİV alınmaktadır.

Telsiz Kullanım Ücreti:Aylık 1,58 TL olan ücret, kullanımlarınızdan ayrı olarak her ay faturanıza yansıtılmaktadır.

Taahhutsuz hali 50 tl zaten vergilerle 30 tl lik bir urun 45-50 tl olmaz ki verdikleri teklifler 1.58 iletisim haric genelde diger vergileri dahil ediyorlar 30 tl lik bir tarifeye senin deyiminle %50 vergilendirmeliler ki 45 tl olsun imkansiz abartmak icin soylediysen kabulum ama oteki turlu imkansiz

Detaylarda buraya bakmayi unutmussun sanirim..
    Bu mesaja eklenen görseller:

6gb 1000dk 1000sms 30 tl

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vergiler haric tabiyki.
    Kanmayin..

Maalesef öyle..

Taahhutsuz hali 50 tl zaten vergilerle 30 tl lik bir urun 45-50 tl olmaz ki verdikleri teklifler 1.58 iletisim haric genelde diger vergileri dahil ediyorlar 30 tl lik bir tarifeye senin deyiminle %50 vergilendirmeliler ki 45 tl olsun imkansiz abartmak icin soylediysen kabulum ama oteki turlu imkansiz

Detaylarda buraya bakmayi unutmussun sanirim..
    Bu mesaja eklenen görseller:

6gb 1000dk 1000sms 30 tl

Herhalde kendi verdiğiniz linke hiç tıklamamışsınız

6gb 1000dk 1000sms 30 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMinuteTR -- 22 Eylül 2016; 18:24:44 >

• Cuma günü Türk Telekom'u aradım, faturalıdan faturasız hatta geçmek istediğimi söyledim.
    Kayıt açaçağız 48 saat içinde sizi arayacaklar dediler.
    Biraz önce aradılar
    4 GB internet, her yöne 1000 DK ve her yöne 1000 SMS ayda sadece 26,58 TL. ilk 3 ay cayması bedava dediler
    geçtim aceP iyimi yaptım biLemedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoper01

Cuma günü Türk Telekom'u aradım, faturalıdan faturasız hatta geçmek istediğimi söyledim.
    Kayıt açaçağız 48 saat içinde sizi arayacaklar dediler.
    Biraz önce aradılar
    4 GB internet, her yöne 1000 DK ve her yöne 1000 SMS ayda sadece 26,58 TL. ilk 3 ay cayması bedava dediler
    geçtim aceP iyimi yaptım biLemedim?

dün akşamda ben aradım aynı şekilde , sizi arayacaklar dedi,önce bir kaç teklif sundu işime gelmedi bakalım aradıklarında neler teklif edecekler? hafta içi aradığımda 1000+1000+8gb için en son 37₺ olur demişlerdi bende 29₺ inat etmiştim alsaydım iyi olacaktı ve dün tekrar 37₺ den verin dediğimde o hakkınız geçmiş dedi :) bu tt de şans oyunları gibi iş yapıyor kim ne tutturursa

• 2 gün önce bu tarifeye geçiş için aradım. Hiçbir sıkıntı olmadı kaydımı aldılar, 48 saat içinde geçiş için geri döneceğiz dendi. Biraz önce aradılar, tarifeye geçişim tamamlandı. Taahhüt de verdim, 1000 dk 1000 sms 6 GB internet 30 TL oldu. Yakınımdaki Türk Telekom bayisine sorduğumda tarife bitti demişlerdi.

Yalnız şöyle bir şey de var, onay için aradıklarında "Geçişiniz sağlandı, telefonuzu tamamen kapatıp tekrar açtıktan sonra mesaj gelecek."dediler. Telefonu açar açmaz 444 1 500'den aradılar 1000 dk 1000 sms 8 GB 29 TL kampanya önerdiler Kabul edince de bugün tarifeniz değişmiş bir ay içinde bir kez tarifenizi değiştirebiliyorsunuz, o yüzden yararlanamazsınız dediler. Böyle şanssızlık görmedim, bilerek yapıyorlar herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnafspor -- 2 Kasım 2016; 12:19:43 >

• aslında biraz şans işi benim kullandığım paketten dahaya iyisini daha ucuza kullanan varsa az vardır heralde

4gb internet paketimi yaptıktan 2 gün içinde bitirince beni de telefonla arayıp 6gb faturalı paketine taahhüt vererek geçmemi istediler aynı fiyatta kalarak(29tl).

Normalde tahhüt hayatta vermem faturalıyı da sevmem ama içerik çok iyi.

6gb +1000 dk + 1000 sms + 6gb (00.00-06.00 arası) + 1gb whatsapp + 50 mb yurtdışı + 1gb (Ödemeyi türk telekom internet sitesinden yap. veriliyor) = 29tl

Dipnot: gece 12 ile sabah 6 arası 3gb selfy'lilere veriliyor ama nedense bana 3 aydır kampanyaya geçtiğimden beri 6gb veriliyor.

kanıt:

6gb 1000dk 1000sms 30 tl

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.