Şimdi Ara

6850 oc yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç voltaj vermedin 940-1070 de kullanıyorum hiçbi kapanma falan sıkıntı yaşamadım biraz baktımda voltajsız en fazla 935 gören olmuş belkide fazla gezmedim sorum şu şuanda iyi hoş bi sıkıntı yok ama ilerde bi sorun yaratabilirmi ?Asus eah 6850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanTurk54 -- 13 Ağustos 2012; 19:07:03 >

• Sorun çıkarmaz. Hele voltajsız overclock hiç sorun çıkarmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanTurk54

Hiç voltaj vermedin 940-1070 de kullanıyorum hiçbi kapanma falan sıkıntı yaşamadım biraz baktımda voltajsız en fazla 935 gören olmuş belkide fazla gezmedim sorum şu şuanda iyi hoş bi sıkıntı yok ama ilerde bi sorun yaratabilirmi ?Asus eah 6850

Kapanma olmaz da artifact olabilir. Eğer yoksa hiç bir şey olmaz, iyi olur o.c. Yalnızca sıcaklıkları takip edin, olmazsa MSI Afterburner'dan fan profili oluşturun.
  • s.a yeni konu açmak istemedim azonce c2duo e5300 model işlemcimi gigabyte g41mt-s2p model anakartta overclock denemesi yapayım dedim biosa girdim en ustteki menüye girdim sonra cpu bilmem ne vardı onu 14x altındakinide 0.05 yapytım bu voltaj olması gerekıyor sanırım sonra eskı halıne cevırdım vazgectım alt kısımdada cpu bilmem ney disabled i enablede cevirdim altında 200 ibaresi açıldı bende onu 250 yaptım ust kısımda işlemcinin 3.25 ghz olacagını yazıyordu save diyip resetledim ram hdd cd marka modellerını yazan ekranda 3.25ghz 200x bilmem ney yazıyor ama masaustune geldim suan işlemcim hala 2.66 yardımcı olabilirmisiniz...
  • overclock olmamış voltage vermen gerekiyor bu arada apayrı konular yeni konu açsan daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K120

overclock olmamış voltage vermen gerekiyor bu arada apayrı konular yeni konu açsan daha iyi olur.

hocam 1-2 video izledim voltajıda verdim biraz acemilik yaptım şimdi işlemcime bakıyorum bilgisayarım özelliklerinden birisi 2.60 diğeri 3.47 oldu cpu speed ile ölçtüm 3.47 cıvarı cıkıyor speccy programı ile ısıya bakıyorum 55 i geçmiyor şuan stok fan ile akşam saat 8 den gece 12-2 ye kadar duruyorum bu hız bu zaman zarfı için ideal sanırım bi sıkıntı çıkarıcağını tahmin etmiyorum şuan sen nedersin?
  • s hd6850 var bios attım kart diriver yükleyince işletim sistemi açılmıyor format attım pc açıldı fakat driver yükleyince gene aynı oluyor herşeyi doğru yaptım olmadı bende orjinal bios geri attım düzeldi sonra vaz geç oc den
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    GTX 560Ti Overclock yardımı.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FilozofTR

quote:

Hiç voltaj vermedin 940-1070 de kullanıyorum hiçbi kapanma falan sıkıntı yaşamadım biraz baktımda voltajsız en fazla 935 gören olmuş belkide fazla gezmedim sorum şu şuanda iyi hoş bi sıkıntı yok ama ilerde bi sorun yaratabilirmi ?Asus eah 6850

Kapanma olmaz da artifact olabilir. Eğer yoksa hiç bir şey olmaz, iyi olur o.c. Yalnızca sıcaklıkları takip edin, olmazsa MSI Afterburner'dan fan profili oluşturun.

artifact nedir cahil kaldım biraz sanırım ayrıca 950 yaptım kapanma yine yok ama oyunda takılıyor ekran siyahlasıyor 2 sn sonra falan yeniden kendine geliyor 945 te stabil su an sanırım msı afterburnerdada fan otomatikte max 74 derece gördüki havada cok sıcak bu aralar bide kasanın yan kapağı acık duruyo böyle daha soguk calısır diye düşündüm yanlışmıyım acaba ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FilozofTR

quote:

artifact nedir cahil kaldım biraz sanırım ayrıca 950 yaptım kapanma yine yok ama oyunda takılıyor ekran siyahlasıyor 2 sn sonra falan yeniden kendine geliyor 945 te stabil su an sanırım msı afterburnerdada fan otomatikte max 74 derece gördüki havada cok sıcak bu aralar bide kasanın yan kapağı acık duruyo böyle daha soguk calısır diye düşündüm yanlışmıyım acaba ?

6850 oc yardım ?

Ati tool'la test yaparak anlayabilirsiniz. Tozları temizlediğiniz sürece farketmez ama 85 dereceye kadar yolu var. Olmadı fan profili yaparsınız.

• 945 de yine takılmalar yaşadım 940 da sıkıntı yok bayabi beklettim no error yazıyo ama sanırım toz dediğiniz şeyler cıktı bi sıkıntı olduğunumu gösteriyo nedir bu ?
  • Pardon herşeyide size soruyorum :D Neyse öğrendim biraz 940 da biraz tozlar cıkıyor fanı %100 e aldığımda tek tük cıkıyor ama onada kafa dayanmaz :D bide ben msı afterburner kullanıyorum ama orda voltaj bölümü kapalı nasıl voltaj verebilirim ?
  • Ben de 840/1185 kullaniyorum. BF3 High da oynarken max 72 derece. En asagi 35 fps gordum, 40-45 arasi geziyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de Sapphire var ve kartı 940 a kadar sorunsuz kullanıyorum senin gibi ama yine de bir korku vardı içimde çünkü ana konuda en yüksek hız 920 veren olmuş gerisi için hep sorunlu demişler. Neyse bir nebze içim rahatladı, bu arada ben kontrolü oyun oynayarak yapıyordum ( metro 2033 çözünürlük tam hatırlamıyorum ama diğer tüm ayarlar en yüksekte, sıcaklık 70 75,load ise %100) ve driver hatası, renkte bozukluk falan görmedim şimdiye kadar. Testleri tekrardan başka araçlarla yapmam gerekir mi yine de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.