Şimdi Ara

67 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki bu konu çok hassas ve ben böyle dediğimde bana gay muamelesi yapılıyor. Gaylere saygım var tabii ki ama bizim insanımız bir türlü bu alışkanlıklardan vazgeçemedi. Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki 67 yaşındayım ama hiç sevgilim olmadı hatta kız arkadaşım bile olmadı. Hatta mesajlaştığım kız bile olmadı bırakın gerisini. Şunu belirtmem gerekir ki kesinlikle ortalamanın üstünde bir tipim var, bazı katalog çekimlerinde de yer aldım. Sevgilim olmamasının nedeni ''ciddi'' bir sevgili adayı bulamamamdır. Ama diğer türlü (cinsel manada) olsaydı her türlü sevgilim olurdu lakin istemedim. Bunun nedeni şu; arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla bu tip kızlarla birlikte olmak için çok para harcanıyor. Benim arkadaşım kız için maaşının yarısını harcadı sonuç: sıfır. Şimdi ben kızı yatağa atmak istiyorsam o kızı iyi beslemem lazım ve bunun içinde para lazım. Ben bunun yerine 150 liraya güzel ve alımlı bir escordla birlikte oluyorum ve daha çok zevk aldığımdan eminim.. Hem trip çekmiyorum hem de o gereksiz mesajlaşmalardan kurtulmuş oluyorum. Üstüne üstlük arkadaşlarımdan daha az harcıyorum (bunu arkadaşlarım bilmiyor tabii ). bazen bedavaya bile geliyor. Bu yaptıklarım bazılarına çok kötü gelebilir ama diğer arkadaşlarım napıyorsa ben onu yapıyorum. Ciddi bir kız bulana kadar bu böyle.

Edit:

Son olarak şunları söylemek istiyorum. Bir kızın arkasını toparlamak ne biliyim ilk mesajı neden sen atmadın triplerine girmek bana saçma geliyor. Ve gözlemlerime dayalı konuşuyorum erkeklik çürüyüp gidiyor. Bir .. için ne biçim giyinip ne biçim süsleniyorlar. Bizim neslimiz bir zamanlar padişahdı şimdi ise .. kölesi.

• Hayırlısı be gülüm.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 67 ama hala eskort ha. iyimiş
  • Geç kalmış bir blok geliyor .
  • 37 yazacaktıı herhalde
  • Konumu neden çaldın lan hıyar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kinayenin, iğnelemenin de suyunu çıkarttınız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 10 Mayıs 2013; 2:45:41 >
  • Reklam verilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.