Şimdi Ara

67' Mercury Cougar Restorasyonu (bol resimli) 24.08.2010 güncel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
6
Favori
17.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forumda hep görmek istediğim şahane konulardan biri özlemiştim böyle konuları gerçekten güzel bir çalışma olacağı şimdiden belli renk seçimi ise fevkalade tebrik ediyorum sizi şimdiden
  • Bizleri de hayalinize ortak etme şerefine nail ettiğiniz için size, pek değerli arkadaşım Sayın Aykun Sezer, herkesin huzurunda ve müsaade kabul buyururlarsa da herkesin adına bir defa daha, bir defa daha ve yine bir defa daha teşekkür eder, şükranlarımıs sunarım. Hayallerin gerçekleşmesine giden taşlı ve kayalı yol, resimlerde de görüldüğü gibi, EMEK, TER ve SABIR ile döşelidir, sonucu TAKDİR, TEVEKKÜL ve TEŞEKKÜR'dür. Emeği geçen HERKESİN ellerine sağlık

    "ALTMIŞYEDİ MERKÜRİ TEK KAPI DİREKSİZ"




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 7 Ağustos 2010; 8:21:11 >




  • inanılmaz bişey olucağı kesin,
    ellerinize, klavyenize sağlık...
  • renk seçimini çok beğendim.

    gerçekten güzel bir çalışma olacağa benziyor

    konuyu sık sık güncellerseniz,bayağı takipciniz olur diye düşünüyorum

    kolay gelsin
  • bende merakla bekliorum sıradaki olacakları en sonunda canavar cıkıcak sanırsam ortaka harika olmus
  • Herkesin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.

    Renk seçimi olarak benim de gerçekten hoşuma gitti tam aklımdaki rengi çıkarttık diyebilirim.

    @Blue_Knight
    Hocam eski sahibi Hakan Gümüş tarafından 6 sene önce tekrardan toplanmaya başlanmış araç. Fakat o zamanki maddi imkansızlıklar vs yüzünden araç çıplak halde bırakılmış. O zamandan bu zamana da yatıyormuş araç.

    kodadı:tyln
    Imkanınız ve zamanınız varsa kesinlikle size de tavsiye ederim. Mükemmel bir hobi bence.

    Yns
    Resimlerin boyutlarını bilerek ufak tuttum sayfa görünümünü bozmamak ve kotalı arkadaşları düşünerek. Yukarıda anlattığım gibi araç toplanmak için 6 sene önce tekrar sökülmüş ve o şekilde bırakılmış. Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

    sapultra
    Aşama kaydettikçe ilk mesajıma eklemeyi düşünüyorum bende bütün resimleri. Zaten Cougar amerikalılar arasında "big brother of Mustang" (Mustang'ın büyük abisi) olarak geçiyor. Özellikle 67 Cougar'ı gördükten sonra gerçekten gözüm başka Amerikan Muscle Car görmez oldu

    cemrek
    Bütçe olarak şimdiden bir rakam vermek yanlış olur çünkü devamlı hiç beklemediğimiz masraflar olabiliyor. Bitmeye yakın bir zamanda ortalama bir fiyat belki verebilirim.


    Bir Üye
    Evet o arabanın ta kendisi bizdeki. Zaten 67 model olarak yukarıda dediğim gibi Türkiye'de tek araç. Bu hale gelme hikayesini de yukarıda anlattım gerçekten üzücü bir durum.

    Taner Göde
    Taner abicim çok teşekkür ederim maksat zaten ortaya birşeyler çıkartırken forum'da da paylaşmak. Ben de dahil sonuçta forum üyeleri sıkıldı artık sanırsam "hangi araba daha hızlı", "diesel onu yapar benzinli bunu yapar" topiclerinden.

    Bütün arkadaşlara iyi dilekleri için tekrar teşekkür ederim. Yukarıda dediğim gibi bütün aşamaların fotoğraflarını koymayı düşünüyorum. Umarım eğlenceli ve ilgi çekici bir topic olur..




  • Renk seçimi çok ateşli olmuş.
    Takipteyiz.
  • Takipteyiz,mükemmel bir çalışma.Tebrikler.
  • Hocam motoru stock halde mi kullanacaksınız yoksa üzerinde herhangi bir modifikasyon yapacak mısınız? Birde yakıt tüketimi tahmini olarak ne kadar olur acaba bir bilginiz var mı?
  • helal olsun harika
  • Helal olsun hocam, mükemmel görünüyor. Renk seçimi harikulade.
    Favorilerime ekledim

    Kolay gelsin
  • Baya emek harcanmış. Bir an discovery channel'daki arabaları restore eden adamlar aklıma geldi. Bir belgesel yapsan müthiş olur.
  • Tekrardan herkese teşekkür ederim.


    Lee-on!
    Motor olarak ufaktan modifiyeli 289cu Ford motoru var üzerinde. Eski sahibinin dediğine göre 368hp elde edilmiş 4barrel karbüratörle. Fakat Amerika'dan sıfır bir 454cu in. sandık motor getirmeyi düşünüyoruz.
  • Hocam benim arayıp da bulamadığım arabayı bulmuşsun. 1.jenerasyon bir cougar...

    Benim aklımda da bu araç vardı. Tabi ki önce aracı toplamak lazım ama benim modifiye planlarım kaporta boyadan çok motora yoğunlaşıyordu.

    Ben enjeksiyonluya çevirmek isterdim bunu. Hatta süperşarj ile de beslenebilir.


    Çok güzel bir projeye başlamışsın. İmrendim. Umarım güzel sona kısa sürede ulaşırsın.
  • Süper bir cihaz geleceğe benziyor. Renk bunu belli ediyor ve süper bir renk seçmişsiniz hocam tebrik ederim. Ben burdaım diyecek araç ama birşey dikkatimi çekti. Neden boyanan parçayı taktınız. Çünkü aracın üzerindeki işlemler daha bitmemiş o parçaya zararı olabilir. Tekrar söküldü mü acaba boyanan parça.
  • Boyanan parça üzerinde duruyor sadece Kadir ustayla benim göz zevkimi tamamladığı için

    Zaten o parça tekrardan zımparalanacak hatları kapı ve arka çamurluğun çizgilerine göre oynanıp araç ile fırında tekrar boyanacak. Onu boyamamızdaki tek amaç sadece renk seçimi yapabilmekti ki zaten çamurluk dışarıda boyandı fırında değil. Bu haliyle takmayı düşünmüyoruz.
  • çok büyük emek sarfetmişsiniz tebrik ederim
    sorması ayıp olmasın da toplam masrafınız ne olacak acaba kabaca?
  • yukarıda da dediğim gibi toplam masraf için şu anda tahmin etmek güç çünkü durmadan birşeyler çıkıyor. Fakat bitime yakın ortalama birşeyler söyleyebilirim.
  • güzel ilerliyor nacizane bir tavsiye bitince tekerleri beyaz yanaklı takabilirsiniz bence çok hoş dururr
  • Renk seçimi mükemmel, restorasyon çok başarılı görünüyor tebrik ederim. Aşamaları merakla bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.