Şimdi Ara

6600LE ve 6600 arasındaki fark nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, pek çok siteyi araştırdım ama bi sonuca ulaşamadım:Acaba bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?Düz 6600 ve 6600LE arasında nasıl bir fark var?

• 6600le 4 iş hatlı iken düz olanı 8 iş hatlıdır. Le'den uzak durmalı
  • LE Light Edition diye biliyorum yanılıyo olabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingwolf91

LE Light Edition diye biliyorum yanılıyo olabilirim.

aynen ole kardes
    adi ustunde light edition uzak durmali..
  • çok saolun ya büyük bi yanlıştan döndürdünüz beni. Casper omega pro da 6600le ekran kartı war az kalsın alacaktım
  • le lerin performanslari daha düşük ancak baya ucuz
    fiyat performans olarak le profesyonelce düşünürsen 6600
  • ya arkadaşlar bende amd 3200+ var msi nx6600le var 512 ram çalıştıramadıgım oyun yok kimden neden uzak duruyorsunuz bilip bilmeden konuşmayın.ben pasif soğutma var vede fiyatı uygun diye seçtim fakat quake4 mahonun en son oyununu falan full bi şekilde hepsini sorunsuz çalıştırıyor.6600 daha iyi olabilir fakat fiyat performans ve fansız olması nedeniyle kullanabilirlik açısından le çok daha güzel fakat ulkemizde bilip bilmeden konuşma çok yaygın oldugundan işkembeden sallıyorsunuz.siz bilip bilmeden konuşmaya devam ediniz.olan alt kullanıcıya oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu kart nasıl 103 dolar + kdv

quote:

256 MB WINFAST PX6600 TD PCI Exp. TV OUT DVI
    Bellek(Mb) 256MB 128-bit
    Bellek Tipi DDR
    Chipseti ATI RADEON 9250
    Tv Out VAR
    DVI VAR
    Ek Özellikler Veriyolu: PCI Express
    İşlemci Frekansı:300MHz
    Bellek Frekansı: 275MHz
    RAMDAC: 400MHz
    Bant Genişliği:8.8GB/Sec.
    0.11 Micron Process Technology
    CineFX 3.0 Engine
    Unified Driver Architecture (UDA)
    Intellisample 3.0 Technology HCT
    High-Precision Graphics
    nView Multi-display Technology
    Digital Vibrance Control (DVC) 3.0
    Microsoft® DirectX®9.0c Optimizations and Support
    OpenGL® 1.5 Optimizations and Support
    High-performance, high-precision 3D rendering engine

yada bu kart mı daha iyi

quote:

Karakteristik 256 MB ASUS N6600 TD SILENCER PCIEX 128BIT
    Bellek(Mb) 256MB (128Bit)
    Bellek Tipi DDR
    Chipseti GeForce 6600
    Tv Out S-Video and Composite
    DVI VAR
    Ek Özellikler Video Bellek: 256 MB DDR
    İşlemci Hızı: 300 MHz
    Bellek Hızı: 500 MHz (250MHz DDR)
    RAMDAC: 400 MHz
    Veriyolu Standardı: PCI-Express
    En Yüksek Çözünürlük: 2048x1536
    VGA Çıkışı: Standart 15-pin D-sub
    2nci VGA Çıkışı: Var

144 dolar + kdv
    hangisini önerirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: celchuk

ya arkadaşlar bende amd 3200+ var msi nx6600le var 512 ram çalıştıramadıgım oyun yok kimden neden uzak duruyorsunuz bilip bilmeden konuşmayın.ben pasif soğutma var vede fiyatı uygun diye seçtim fakat quake4 mahonun en son oyununu falan full bi şekilde hepsini sorunsuz çalıştırıyor.6600 daha iyi olabilir fakat fiyat performans ve fansız olması nedeniyle kullanabilirlik açısından le çok daha güzel fakat ulkemizde bilip bilmeden konuşma çok yaygın oldugundan işkembeden sallıyorsunuz.siz bilip bilmeden konuşmaya devam ediniz.olan alt kullanıcıya oluyor

Siz de lütfen konuşma şeklinize dikkat ediniz.

Kimseye 4 iş hatlı bir ekran kartı öneremem. Siz belki memnunsunuz ancak belki alacak olan kişi 8 iş hatlı olan düz 6600 ile daha çok memnun olacak. Hem buna hız aşırtma yaparak daha da çok verim alabilir. İyi çıkarsa 2005 puanı 3000'e çok yaklaşır.

@Engin_ER

Hocam leadtek'in fiyatı o kadar uygun mu bilemiyorum ama Asus'a o kadar para verilmez. Çünkü 135-140$+kdv'ye quake 6600gt var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 29 Ocak 2006 18:36:58 >

• quote:

ya arkadaşlar bende amd 3200+ var msi nx6600le var 512 ram çalıştıramadıgım oyun yok kimden neden uzak duruyorsunuz bilip bilmeden konuşmayın.ben pasif soğutma var vede fiyatı uygun diye seçtim fakat quake4 mahonun en son oyununu falan full bi şekilde hepsini sorunsuz çalıştırıyor.6600 daha iyi olabilir fakat fiyat performans ve fansız olması nedeniyle kullanabilirlik açısından le çok daha güzel fakat ulkemizde bilip bilmeden konuşma çok yaygın oldugundan işkembeden sallıyorsunuz.siz bilip bilmeden konuşmaya devam ediniz.olan alt kullanıcıya oluyor

6600td ler 6600leden daha iyi oldugu tartısılmaz.zaten sorun oyunu çalıstırmak değil o oyundan aldıgın performanstır.sen 6600le den memnun olabilirsin ama 1baskası kartın o oyundan verdiği performansı begenmeyebilir.zaten önemli olanda en iyi perfrmansı almak....
    ama sen memnunsan senin için sorun yok zaten

• birde 1 seyi merak ettim o ilk kartta neden chipseti ati 9250 yazmıslar??
  • quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

birde 1 seyi merak ettim o ilk kartta neden chipseti ati 9250 yazmıslar??

İlginç Hata herhalde. Diğer özellikleri 6600'ün özellikleri.
  • quote:

ehue bana mi diyon butun yazim ekran kartlariyla gecti benim anamdan babamdan cok gordum
    oynamak var oynamak var bab calistirmaz diyen olmadi zaten
    bilip bilmeden konusmayalim lutfen..

• arkadaslar çok guzel bir performans veriyor.yani oyunun açılacak butun özelliklerini açmama ragmen.ha bazıları ben amerikayı keşfetdim gibi algılamış ama buyuk harflerler yazıyorum.FİYAT PERFORMANS OLARAK AYRICA PASİF SOGUTMASI VAR.yani ben 6600 den iyi demiyorum.ama kesinlikle fiyat performans oranıyla 6600dan ddaha iyi.yani 6600le alacak arkadaslar şuan çıkan butun oyunları oynarlar full detayda çalıştırmadıgı oyun yok yani çalıştırıyo derken bazıları herhalde 640*480 zannetdi.
  • quote:

arkadaslar çok guzel bir performans veriyor.yani oyunun açılacak butun özelliklerini açmama ragmen.ha bazıları ben amerikayı keşfetdim gibi algılamış ama buyuk harflerler yazıyorum.FİYAT PERFORMANS OLARAK AYRICA PASİF SOGUTMASI VAR.yani ben 6600 den iyi demiyorum.ama kesinlikle fiyat performans oranıyla 6600dan ddaha iyi.yani 6600le alacak arkadaslar şuan çıkan butun oyunları oynarlar full detayda çalıştırmadıgı oyun yok yani çalıştırıyo derken bazıları herhalde 640*480 zannetdi.

arkadaşım sen dalgamı geçiyorsun fear ı nasıl oluyorda full detayda oynayabiliyorun çok merak ettim doğrusu. f/p olarak bence piyasadaki en iyi kart şu anda 6800 gs dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

6600le 4 iş hatlı iken düz olanı 8 iş hatlıdır. Le'den uzak durmalı

• kardes o kart 6200 un suslenip puslenip yeni bi kartmis gibi piyasa surulmus halidir..
    herkesin kullandigi sey kendine ii gozukur bu normal..
  • quote:

arkadaslar çok guzel bir performans veriyor.yani oyunun açılacak butun özelliklerini açmama ragmen.ha bazıları ben amerikayı keşfetdim gibi algılamış ama buyuk harflerler yazıyorum.FİYAT PERFORMANS OLARAK AYRICA PASİF SOGUTMASI VAR.yani ben 6600 den iyi demiyorum.ama kesinlikle fiyat performans oranıyla 6600dan ddaha iyi.yani 6600le alacak arkadaslar şuan çıkan butun oyunları oynarlar full detayda çalıştırmadıgı oyun yok yani çalıştırıyo derken bazıları herhalde 640*480 zannetdi.

tamam full detayda çalıstırıyorda kaç fps ile oynuyorsun?hiç mi takılmıyo oyunlar;o zaman neden herkes oyunları full oynamak için 7800 lere para döküyor?

• full detay da quake 4 ve fear dan (1024*768) ve high/maximum da 5 fps alıyomusun
  • Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

Hocam Full derken nası full 1280x1024 8x AA ve 16 X af mi yoksa baska sekilde mi FUll lutfen belirtirsen seviniriz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.