Şimdi Ara

6600k için anakart öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Butcem çok çok kısıtlı 500 tl çıkmıyor eskiden kalma hyper 212 sogutucu kullancam

Buldugum en ucuz z170
    Gigabyte Z170-HD3 D4

Bu anakartla islemci takoz olmazsa eger kac ghz de stabil çalıştirabilirim? 4.5 4.6 rahat çalıştırır mı?

http://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-z170-hd3-d4-2133mhz-atx-1151-pmu70902

Butce maksimum 400 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6600k oc yapmassan bile yeterli seviye bi işlemci, bütçen el verse asus z170 pro gaming tavsiye edeçeğim özellik ve oc potansiyeli olarak güzel bi anakart yalnız, yukarıda yazdığın anakart da fena değil işlemciyi 4.4 - 4.5 ghz seviyelerine rahatlıkla çıkarabilirsin diye tahmin ediyorum
  • Oc ile stabilite istiyosan biraz eklemelisin.

Z170-a pro asus tavsiyemdir.

• Z170 A Pro öneririm hocam. O kadar da ucuza kaçma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIA

Oc ile stabilite istiyosan biraz eklemelisin.

Z170-a pro asus tavsiyemdir.

Yani linkte verdigim kart 4.5 ghz de falan kullanılmaz mı hocam voltajla ilgili sorun mu yaratır

• quote:

Orijinalden alıntı: Comaa

6600k oc yapmassan bile yeterli seviye bi işlemci, bütçen el verse asus z170 pro gaming tavsiye edeçeğim özellik ve oc potansiyeli olarak güzel bi anakart yalnız, yukarıda yazdığın anakart da fena değil işlemciyi 4.4 - 4.5 ghz seviyelerine rahatlıkla çıkarabilirsin diye tahmin ediyorum

Hocam açıkçasi butce 1250 lira civari oldugu icin çıkamadım yoksa z170A icin herkes öneride bulunuyor

Benimse yok m2 satayms type c ymis sata express mis sli mis hic isim olmaz 6600 k yi 4.6 ghz seviyesine rahat taşıyacak bir anakart olsun yeterli

• sword6 kullanıcısına yanıt
    Msı anakartlara bak işlemci k serisi alırsan indirim var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    hocam kampanya form doldurma bölümüne şuan erişim kapalı

Birde şu ibare var

Talep formu şu anda açık değil; çevrimiçi form, satın aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde kullanılabilir olacak. Talep formlarının, faturanızın kesim tarihinden itibaren en erken 30, en geç 60 gün içinde gönderilmesi gerektiğini lütfen unutmayın. Talebinizi göndermek için satın aldığınız tarihten 30 gün sonra çevrimiçi talep formuna geri dönün.

ürünü aldıktan en az 30 gün en fazla 60 gün sonra formu doldurun diyor zaten haziran bitti 30 gün daha beklersek kampanya bitiyor anlamadım bişey

https://msi-promotions.com/tr/tr/pages/summertime/home

Benim bildiğim kadarıyla temmuz 15'inde talep formları alınmaya başlanacak ve geri ödemeler yapılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Benim bildiğim kadarıyla temmuz 15'inde talep formları alınmaya başlanacak ve geri ödemeler yapılacak.

Hocam simdi 6600k ve z170 serisi kart alsam nerden baksaniz 120 150 arasi iade olacak bu cok cok iyi benim icin ancak elimizde patlarsa o kadar fark bana girer yani :)

:D Telefonla görüşün msı ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

:D Telefonla görüşün msı ile.

valla bakalım yarın ararım olmadı sağolun hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.