Şimdi Ara

6600 tuslari çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni tus filmi takmama rahmen sorun degismedi
    ne olabilir sizce
    yazılımsal mı yoksa boardda mı sorun var olabilir?
    fikri olan varsa cvp yazasa sevinirim
    simdiden tsklr

Proud N95 8GB owner!
    Microsoft Zune 80GB lover,
    PS3 40GB enjoyer...
  • once navigate sol ve 8 çalısmıyordu şimdi yaklaşık 12 tane tuş çalışıyor...
    sence ne olabilir?
  • Genellikle sık kullanım sonrası tuşlar işlevlerini biraz yitirmeye başlıyor (bu sadece 6600'da olabilir, bşka telefonlarda da olabilir ama hepsinde olacak diye birşey yok...).. Mesela o söylediin iki tuşu sık kullanıyorsan onları çalıştırmak için biraz daha sert bastırman gerekiyor dimi?? Eğer öyleyse dediim gibi sık kullanımdan yola çıkan bişey, mesela bendede 2 ve kırmızı tuşları düzgün çalışmıyor... Eğer dayanabiliyosan bence idare et ama hiç basmıyosa servise götürmeni tawsie ederim...
    PS3 40GB enjoyer...
  • yok tuş filmini degistirerek denedim hatta tuslarin ustundeki jelatini kaldırarak denedim gene olmuo...yapıları hakkında bilgim olsa isyerinde biraz karıştırcam aleti ama elimde kalacağı kesin:D
    ayrica belirteyim ben elektronik muhendisiyim...
    şimdi servise gotursem 150 kağıtlık alete 100 kağıtlık fatura çıkaracaklar:(
    baska onerisi olan varmı acaba
  • valla arkadasım bende de aynı sorun vardı. telefoncuya(garantisi bitmişti sıradan telefoncu) 1 defa verdim 1 ay sonra bozuldu tekrar götürdüm düzelttiler bundan 2ay sonra yine bozuldu! tekrar telefoncuya verdim bu sefer 1 ay gitti . elimde kalmadan sattım .

telefoncu senden büyük ihtimalle 15 liranı alır...

(not: telefoncuya 3. gidişimde bagırdım cagırdım beleşe yaptı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 4 Aralık 2006; 20:40:34 >
  • ben ankaradayim sizce nsl bi servise verim cihazi
    cunku kayitli ama yurtdisi sanirim ve tabiki garantisiz:D
    servis olarak balıkçıları(bildiginiz tamirci) mı yoksa teleses gibi bi yeri(resmi servis) mi onerirsiniz?
  • şöyle söyleyeyim. Cihazınız temizse eğer mutlaka işin ehli bir yere veriniz. ben eski telefonumu (6310) tamire verdiğimde board'u sıfırdı ama garantisi bitmişti. KVK'ya falan götürmedim. Böyle orta sınıf bir servise bıraktım. Şarj ederken bozulmuş ve bir daha açılmamıştı. yaptılar bozuldu yaptılar bozuldu. 4-5 kere gittim böyle. Kontrol de ettiler 1 hafta bıraktım cihazı. alıyorum eve geliyorum cihaz kilitleniyor ve açılıp kapanıyor sürekli bir reset durumu. En sonunda kendim açtım. bir de ne göreyim. board simsiyah. IMEI de değişmişti zaten ben CPU'yu değiştirdiler diye düşündüm ama komple board'u değiştirmişler. Anladım ki iki telefondan bir telefon çıkarmaya çalışmış akıllı arkadaş. Bilirsiniz o entegrelerin üstünde metal elekler olur. onlar elektromanyetik girişimden telefonu korumak içindir. onlardan da eser kalmamış malesef. Telefon elimde patladı. Kafam o kadar atmıştı ki gidemedim bir daha işlerim de vardı. Sattım kasasını ve pilini telefonun. yani bence işini iyi yapan bir yere verin. Ha telefon çok da böyle iyi durumda değilse o zaman orta halli bir yere bırakılabilir. Ama bu kameralı telefonların en düşüğü level 2 oluyor. Yani antistatik korumalı ortamda içini açmak daha iyi olur. Siz açmışsınız fazla dokunmasaydınız malum pili sökülmüştür ve şase de boştadır. bu durumda en ufak voltaj dalgalanması bazı şeylere zarar verebiliyor. Umarım ufak bir ücret karşılığı sorununuz çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 4 Aralık 2006; 21:01:57 >

• ben evimde statik bileklik kullanarak açtım ama balıkçılara tuş filmi degistirmeye gittiğimde adam hiç tınlamıyor direk elleriyle daldi işe:D
    benim tel de açılmış tel ama gene de orta halli biyer bakam bakam...
    tsklr beyler sonucu bildiririm buraya ki aynı durumda olanlarin da bilgisi olsun
    başka bilgisi olan varsa gene cvp bekliyorum herkese tsklr
  • bugun sbh pedere verdim teli tamirciye goturmesi icin...sorun tus filmindeymis gene:D onceki denedigim filmler sanirim yan sanayiydi ama bu seferki orjinal alindi sorun yok dio peder. Bakcam aksama bakalim nsl olmus
    ha unutmadan orj tus filmi montaj dahil 35ytl yan sanayi ise 15ten basliyoooo...
  • Benimde bozulmuştu bi kere tuş takımının altındaki yer oksitlenme yapmış garantisi vardı değiştirdiler.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.