Şimdi Ara

65GDU7900B 3999 TL - Teknosa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BeautifulSwitzerland B kullanıcısına yanıt
    Herşey marka değilse.Sana şöyle bir soru sorayım.Sony nin panellerini kim üretiyor ve üreten firmanın tvleri sony den iyimi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Senin bu sözünü konsoş köylülerinin "abii pileşteyşunn yaaa oyunnn pileşteşyun da oynanır 8k240fps abeeew" vari laflarına benzetiyorum, hayatta başarılar diliyorum :) blok

• quote:

Orijinalden alıntı: BeautifulSwitzerland

Senin bu sözünü konsoş köylülerinin "abii pileşteyşunn yaaa oyunnn pileşteşyun da oynanır 8k240fps abeeew" vari laflarına benzetiyorum, hayatta başarılar diliyorum :) blok
    Adamdan sayıp cevap veriyoruz.Böyle hayattan bi haber boş beleş insanlar ortaya çıkıyor.Bilmiyorsan boş yapmayacaksın.Şu attıgın yorumada bakınca yaşını bilmem ama beyin yaşın kesin 7 8 civarıdır.
  • rezil bir marka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavgaya gerek yok herkes gücünün yettiğini alır. Sonuç olarak tatmin ediyorsa verdiği paradan aldığı haz, uygun bir alışveriş yapmış olur.

Sonuçta TV’nin Mercedes’i değil ama bir Chery’de değil.

Ne aldığını bilerek alıyorsan sorun yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glrahmet -- 23 Nisan 2020; 13:6:5 >
  • Yok pişmanlığım ben android ile çok işi olan biri değilim tek çekim aldım birde başka yere götürdüm kullanamıyorum ve android biraz bana fazla artı gibi birde bunun ekranı daha büyük ve fiyatı uygun o ekrana göre sıkıntı olduğunda söylenebileceğin bir firma var sadece biraz daha büyük ekran mi alsaydım düşüncesi var birde android benim için gerekli değil aşırı derecede bu işlerle zaman geçirebilen biri değilim

• Panel hakkında bilgisi olan var mı

• Bestel Smart arayüzü mevcut gördügüm kadarıyla.şahsen ben ekrana bu kadar vermem

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Herşey marka değilse.Sana şöyle bir soru sorayım.Sony nin panellerini kim üretiyor ve üreten firmanın tvleri sony den iyimi
    sony pismanliktır hele ki servisi,almayin aldirmayin

https://forum.donanimhaber.com/sony-turkiye-yetkili-servis-lanet-olsun--143037919#143037919

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edimcace -- 24 Nisan 2020; 18:30:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edimcace

sony pismanliktır hele ki servisi,almayin aldirmayin

https://forum.donanimhaber.com/sony-turkiye-yetkili-servis-lanet-olsun--143037919#143037919

Alıntıları Göster
    Türkiyede rezil olmayan gördüğüm tek servis apple.Diğer servisleri al birini vur ötekine hepsi aynı maalesef.Ölkemizin kanayan yarasıdır bu.

• quote:

Türkiyede rezil olmayan gördüğüm tek servis apple.Diğer servisleri al birini vur ötekine hepsi aynı maalesef.Ölkemizin kanayan yarasıdır bu.

Alıntıları Göster
    peki ne olacak böyle,biz tonlarca liralar doktugumuz urunlerimiz garantide olsun yetkili serviste olsun basina bir sey geldiginde bön böm haksızliga bakacakmiyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edimcace

peki ne olacak böyle,biz tonlarca liralar doktugumuz urunlerimiz garantide olsun yetkili serviste olsun basina bir sey geldiginde bön böm haksızliga bakacakmiyiz

Alıntıları Göster
    2 kelime etsek ek vergi getirirler
  • quote:

2 kelime etsek ek vergi getirirler

Alıntıları Göster
    o vergileri boy boy .......... kovboy........

• Alıp kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi? Karanlık sahneler, geçiş hızı ve yansıtma, yakından ve uzaktan görüntü bozulması oluyor mu? Ses durumu nedir?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.