Şimdi Ara

6515 de Bluetooth Senkronizasyonu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

6515 i aldıgımdan beri bluetooth la hıc bır ısım olmamıstı o yuzden de denememıstım. Taki gecen ay kendıme yenı bır araba aldım. Arabayı aldım bır kac gun sonra arabadakı gsm bluetooth sıstemını denemek ıstedım.

Telefon ıle aractakı cıhaz bırbırlerını goruyorlar. Baglan dedıgımde sıfre ıstıyor. Sıfreyı gırıyorum. 6515 error verıyor. Baglanılacak uygun bır servıs olmadıgını soyluyor.

Bende hangısınde sorun var dıye bırde Nokia ıle aynı ıslemlerı yaptım. Nokia baglandı. Gercı onda da telefonla konusamadım ama yınede baglanabıldı.

Sımdı sızlere sormak ıstedıgım 6515 de sızle herhangı bır cıhaza baglanırken sorun yasadınız mı? yasadıysanız nasıl cozdunuz? ve ayrıca baglanmak ıcın baska bır program var mı? Download edıp onu bır denıyeyım.

Servıse goturmek ıstemıyorum arabayı cunku bır ton masraf cıkartıcaklar bana. O yuzden sızlerden yardım rıca edıyorum.

Saygılar

• 6515'te bluetooth manager var, ona girip new diye arattığında bulduğu cihazların hangi servisleri desteklediğini listelemesi lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth ve wifi çakışması
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.